LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelacg spune:
maria mea e "stantata" rau ope fatza.
i-au iesit joi doua chestii pe fatza ca niste piscarturi mici de tantari. vineri aceleasi s-au facut mari, de vreo 2-3 cm, rosii.
ieri au mai aparut inca doua, care la fel s-au marit si astazi inca doua, una la tampla si una in cap.
deci are pe obrajiori, pe tampla, pe ureche si in cap.
ce-am facut eu:
i-am dat joi dimineata lapte dorna uht 1,5 % grasime cu faina de orez
aceiasi masa de dimineata am repetat-o si vineri.
ma gandesc sa nu fie de la lapte.
i-am mai dat tot miercuri, si de atunci in fiecare zi biscuiti simpli sau unsi cu unt si magiun de topoloveni.
maine o iau prin doctori.
are doar pe fata, pe corp nimic.
ati patit asa ceva?
din 10 martie 2009, mami fericita de 
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
inapreda spune:

Sincer, de abia astept sa vad ce "glasuieste" si "proroceste" Ilinca da' mi-e si groaza tare de moment ca, na', doar e soacra lui Ian.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Impecabilul a aratat si a petrecut cum altfel decat impecabil!Trebuie neaparat sa interpreteze Ilinca alegerile lui Ian, ca prezervativele sunt o premiera ![]() Ana&Andrei poze |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian are 1 an!!!!!!!!!
Monnvas spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Am pus poze de la petrecere dar si niste poze de la plimbare. Si Ian face mai nou asa dar in timpul zilei; nu ma pot indeparta nici sa scot scutecul murdar afara ca-i pe faza de fiecare data; ma intreb, insa, daca nu exagerez stind tot timpul linga el; de cind ar trebui sa incep sa le dezvoltam independenta? Cred ca nu-i fain ca vine Socrelu in vizita dar gindeste-te ca eu il vad zilnic ![]() ![]() lucru care nu m-ar deranja la max daca n-ar trebui sa-l si aud ![]() ![]()
Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian are 1 an!!!!!!!!! |
A, nu, la noi ziua e OK, fiecare isi vede de treaba. Ies din camera, vine dupa mine sau mai sade singurel, dupa chef si dupa jucariile pe care le are de trosnit

Si mi-e ciuda ca pierd o gramada de timp cu imbracatul: ba surub, ba-n 4 labe, ba-n 2, ba se arunca, ba ma musca si uite-asa imi ia cate 15 min sa-i pun un amarat de trening

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
inapreda spune:
Multu' frumos 
E ciudat sa aud sa spui ca pare mare pentru ca mie, tot timpul, mi s-a parut ca Ian e asa, mai pirpiriu, in comparatie cu ai vostri, desi, la cintar trage greu ca doar seamana cu ma-sa! ![]()
| citat din mesajul lui Monnvas Ce party haios a avut Ian! E titi si pare urias. Da' tre' sa recunosc ca mi-a furat ochii mamica trendy Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ian are 1 an!!!!!!!!!
Monnvas spune:
Pai la proorocit... cred ca Ilinca se va bucura sa aiba un ginere bogat, sofer de clasa (deh, tre' s-o aduca pe Phiphi in siguranta la mama-sa din cand in cand) si de Durex nu cred ca va fi nemultumita, nu cred ca vrea sa devina bunica prea repede.![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Daca nu dureaza mult toata treaba, nu-mi dai reteta?
Jur ca mi-o fac acum ca toata seara am avut pofta de dulce da' n-a avut cin' sa mearga sa-mi ia o cioco cu muuuuuult % kko. 
| citat din mesajul lui Monnvas Ei, na, daca tot ma iubiti in seara asta marturisesc ca am comis o placinta cu mere Monti si de post si acum ma infrupt dintr-insa! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ian are 1 an!!!!!!!!!
inapreda spune:
Mihaela, Monica, ma faceti sa
Frumoasa n-am fost niciodata, dar nu am simtit vreodata ca acest "amanunt" mi-ar sta in cale ![]()
Cit despre "trendy", nu stiu daca faceti misto sau vorbiti serios; oricit de superficiala as putea parea (fi) imi lipseste mult contactul cu "moda" si mi-ar placea mult sa pot veni la capitala sa pot vedea si eu "ce se mai poarta"
Iar cin metgem la Cluj, imping caruciorul dar ochii imi sint precum girofarurile ![]()
![]()
Ian are 1 an!!!!!!!!!
Monnvas spune:
Iaca acilea:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/23548/Reteta-Montignac-Placinta-cu-mere/
Se face repede si usor.
Mai treci si pe la topicul Monti, ca cica de la urmatorul capitol eu il preiau, io o sa impart
si
... si deja exersez cu 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Exact asa le fac si eu; mai corect, asa LE-AS FACE ![]()
| citat din mesajul lui Monnvas Aaa, stai sa revin si la urzici. Le-am oparit (mi-au mai ramas niste paie prin ele, ca nu pot sa port ochelarii si cand curat urzici, ca nu-s sexi, nu?), le-am tocat - ad labam, nu ad blenderum, ca sotzul meu nu suporta mancarea blenduita -, apoi am pus in cratita unt si 2 fire de ceapa verde si usturoi, cand s-au inmuiat am pus urzicile si putin lapte, le-am sarat, condimentat si gata. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ian are 1 an!!!!!!!!!