LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannnah Fetelor, daca nu va cer prea mult: puteti sa-mi puneti un link cu discutia voastra despre Priorix, se pare ca am ratat-o si acum nu o gasesc...Sunt tare stressata, simt ca trebuie sa iau decizia vietii mele(a Marei mai exact!)si nu stiu ce sa fac. Am sunat mai multi pediatri si toti mi-au zis ca "e bine sa-l faca daca intra in colectivitate". Parca au invatat aceeasi lectie! Eu prefer sa faca si oreion, si rubeloa si pojar decat sa o expun macar 1% vreunui risc! Sunt bolile copilariei,mi se pare absurd sa fie obligatoriu vaccinul. Bebelusa Mara 23 martie 2009 |
Hai sa-ti zic ce mi-a zis mie pediatra. Priorix e vaccin contra rujeola, pojar, oreion. OK! Cu ceva timp in urma exista si un alt vaccin care imuniza pentru aceleasi boli facut de Institutul Pasteur (Priorix e facut de GLaxo).
Cum se face in lumea medicala si in industria farmaceutica, unde profitul este de 500% (la tigari e de 800%), incep discutiile si miscarile de PR si de marketing. Aceste miscari au fost facute sa iasa de pe piata vaccinul facut de Pasteur, si a si iesit. A ramas Priorixul!
Dintre bolile de mai sus buba cea mare e pojarul, care facut sub 2 ani e naspa rau. Exista si acel vaccin simplu, contra rujeola dar ce facem cu pojarul?
Apoi, autismul este o boala cromozomiala, care intr-adevar se diagnosticheaza dupa 2 ani, dar se vede de pe acum...daca e copilul apatic, se uita in gol, nu se joaca, nu are reactii bla bla bla, stiti si voi cum se manifesta.
Intr-adevar, Priorixul este un vaccin puternic ce poate da reactii adverse mai urate fata de altele dar nu da autism. Autismul nu e ca o raceala, nu se ia...te nasti cu el.
Acum a mai aparut faza cu Rotarixul cum ca ar contine virus porcin. OK. Dar cand vezi un copil mic, deshidratat, care face apa in loc de caca si vomita, si face cu sange si nu ii gaseste medicul vena sa ii puna perfuzie sa il hidrateze si i se duc ochii in fundul capului...ce alegi?
Asa ca, nu o mai lungesc. Eu zic sa faceti Priorixul, acuma cat se face si nu apare un scandal iar.
Bianca2503 spune:
Hai ca am spor la scris cica.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI, SI ZILEI DE IERI (ca am fost uituca) MULTA SANATATE SI BUCURII!
Am vazut poze de tot felul dar nu nominalizez.
Eu sunt siingura acasa, si asa o sa fiu pana joi, ca Robert e plecat la Timisoara. Asa ca imi fac de cap!
Floric spune:
La multi ani
Ana,ghiocel de Cris_tinaus
Victor Andrei,ghiocel de Gigelica
Lena,ghiocel de Raaluca
Sofia,ghiocel de Emilia2008
Sa traiti multi ani fericiti si sanatosi.
Pentru mamicile lor multe flori si multi pupici
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Apropo, mai e valabila comanda la Aramis?
Poze Raru
Poze noi
Pisik06 spune:
Neatza!
DANNAH, mie ambele pediatre mi-au spus ca trebuie facut vaccinul. Explicatia BIANCAI mi se pare foarte argumentata si documentata.
Mai stiu o fetita in parc care are doar 2 dinti jos, in schimb are masele.
L-am vazut pe DAVID in leagan, e super. La noi leaganul zace, ca tica-su zice ca nu a gasit niciun sistem sigur sa il lege. BIANCA, voi cum l-ati pus?
Ana doarme. S-a trezit la 8 si la 11:30 a picat lata. Al doilea somn probabil il va face in jur de 16-16:30. Oare gresesc ca nu o "fortez" sa treaca la un singur somn? Ca am o colega, cu baietel de aceeasi varsta cu Ana, care nu il mai lasa sa doarma 2 somnuri, cica sa aiba unul mai lung, ca acum e baiat mare. Pai eu daca nu o las sa doarma cand ii e somn, pe urma nu imi mai doarme neam si ma stie pana la Deva, la NOVUS
Hai ca s-a trezit si bazaie, am fugit
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Bianca2503 spune:
Priviti hal de a manca.
Sa nu mai zic de joaca....am lipsit doar cat sa ma spal pe dinti si a avut Vladimir grija sa imi dea de lucru.
Floric spune:
Vai Bianca...Prima data m-a bufnit rasul insa mi-am revenit repede ca deh...rasul te ajunge
Hai succes...Bine ca face curatenie la locul de munca si mananca tot, de pe jos.
Poze Raru
Poze noi
petrean spune:
citat din mesajul lui Floric Apropo, mai e valabila comanda la Aramis? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
da..floric..au si venit hainele..dc?
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
rivali se ofera sa-ti dea tie hainutele lui Stefan...dc vreinu de alta..dar nimic din ce a ales pt el nu a venit
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
carmenada spune:
citat din mesajul lui mihaelacg asaarata maria acum. sper sa se vada acum. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI MOTUL MARIEI |
Are si pe corp sau sunt singurele? Ceva asemanator a avut si fetita nasilor dar era o singura umflatura mai mare decat ale Mariei... Au tot fost cu ea la doctori si concluzia a fost ca este o muscatura de ceva - paianjen cel mai probabil. I-au prescris antibiotic si o crema dar nu retin numele.