LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui doranna

am facut placinta monti!!!!
daca vreti sa va intaratati, intrati aici:
http://picasaweb.google.com/ramona.panea/PlacintaCuMereMontignac?feat=directlink
sa stiti ca am facut coca putina, asa ca n-am intins-o in toata tava; va spun asta ca sa nu credeti ca am mancat deja 1/2 de tava

norocul meu ca tocmai am mancat, ca altfel........ma infingeam in ecran

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui doranna

m-am gandit sa va intreb si pe voi daca stiti un alt site decat picjoke si loonapix unde sunt rame dragute si se pot incarca poze free; as vrea sa le fac o surpriza bunicilor, cu poza iuliei pe o rama cu motiv de paste; m-am tot uitat pe net si n-am gasit; daca stiti voi vreun site, va rog sa-l postati

nu stiu daca te ajuta siteul asta http://victoriantimeprints.co.uk/default.aspx, e dat de ayla candva

din nou...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Site cu rame dragutze - imikimi.com

Cu dormitul...ne punem in pat, Ariana isi face plinul cu lapte, se mai gudureste cu tzatza, ia suzeta, isi pune capul la mine pe piept...si nani. A, si doarme cu noi in pat, bot in bot cu mama

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

pt site
iar cu dormitul...
pe la 7-8 luni si iulia nu vroia decat cu mine in pat; evident, tati a fost expediat pe canapea, in sufragerie (intre noi fie vorba, cred ca ii convenea, pt ca a fost o perioada cand iulia adormea greu, se trezea noaptea, era mai maraita intr-un cuvant); o adormeam, o puneam in patut si se trezea imediat, sau la vreo 2h, iar daca mie mi-era somn o luam in pat si adormeam inaintea ei; am facut asa vreo 2 luni, pana am zis "gata!!!" si incet-incet s-a obisnuit din nou sa stea in patutul ei
pt mine marea incercare va fi s-o duc in camera ei... nu stiu cum... nu stiu cand...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

DORANNA, si Ana adoarme cu suzi, numai cu suzi. Uneori si cu bibe inainte si suzi desavarseste treaba. Si acu, de camd cu maselele si ziua sta cu suzi cand e maraita. Nu stiu cum sa o dezvat de suzi la somn, mai ales ca ea oricum adoarme greu, uneori in brate, leganata, etc. eu stiu ca problema cariilor apare dupa 2-3 ani, daca copilul foloseste si dupa aceasta varsta suzi si biberon. Nepotul meu a avut pana la 2 ani suzi, iar de biberon inca nu a scapat. Face 3 ani in iunie si acum sunt in proces de renuntare la biberon, dar este tare greu. Nu are probleme cu dintii.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

apropos de maselute...
ii spalam aseara dintisorii dupa baie si iulia, extaziata de placerea de a fi periata deschide gura mare-mare si... ce vad eu? un colt de maseluta sus, care abia a strapuns gingia; m-a surprins, pt ca are deocamdata 4 dinti sus, incisivii, si 2 jos (in ianuarie i-a iesit ultimul) si ma asteptam sa-i iasa tot un incisiv, nu maseluta

mi-am mai amintit ceva, am vorbit in parc cu o mama al carei copil, la un an implinit luna asta, nu avea niciun dinte

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am venit
Citesc din urma si revin
aaaaa.......Doranna sa te oftic putin???(glumeam )....fimea adoarme singura in patutul ei de cand s-a nascut....si nici nu se trezeste noaptea.adoarme la 21 si se trezeste la 7jum, papa lapte si doarme pana la 9.30-10

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

simina, as pune emoticonul cu aplauze daca l-as gasi ai facut ff bine!!!
eu i-am pus patutul in camera noastra pt ca in primele luni iulia varsa dupa fiecare masa si ma stresa ideea ca se poate ineca si nu o aud (ma mai trezeam ca arunca un jet din cand in cand); iar cand a inceput sa nu mai verse, deja ma obisnuisem; apoi s-a facut frig si camera ei nu e protejata de balcon inchis, asa ca e mai friguroasa si... uite asa s-a facut anul si tot cu ea in camera sunt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Fetelor, daca nu va cer prea mult: puteti sa-mi puneti un link cu discutia voastra despre Priorix, se pare ca am ratat-o si acum nu o gasesc...Sunt tare stressata, simt ca trebuie sa iau decizia vietii mele(a Marei mai exact!)si nu stiu ce sa fac.

Am sunat mai multi pediatri si toti mi-au zis ca "e bine sa-l faca daca intra in colectivitate". Parca au invatat aceeasi lectie!

Eu prefer sa faca si oreion, si rubeloa si pojar decat sa o expun macar 1% vreunui risc! Sunt bolile copilariei,mi se pare absurd sa fie obligatoriu vaccinul.

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

dannah, eu nu vreau sa te conving sa faci vaccinul, nu ma intelege gresit, dar desi sunt bolile copilariei, poate sa nu le faca in copilarie, se mai intampla. Dar e fata, va fi candva insarcinata si se va verifica daca are imunitate la rujeola cred, nu mai retin. Si se va pune problema sa faca atunci vaccinul. Noi avem o prietena care a facut in sarcina varicela. Nu stia ca o facuse si cand era mica, si erau disperati. Exista riscul sa fie afectata dezvoltarea fatului, tare stresati au fost si ei si dr in perioada aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

La multi ani pitonas Victor, sa cresti mare, sanatos, si sa-tibucuri parintii
Pupici mamicii

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Bine ca v-ati certat ca macar ati ales ceva ca lumea!

eram "precisa"!!!! abia asteptam sa aud de la tine ca am facut alegerea buna; chiar i-am zis lui cristi pe drum ca "astept laudele de la Bianca"; si noi suntem incantati sincera sa fiu; ca asa ni s-a lipit de noi cand am vazut-o.... de' n-am mai putut sa plecam cu sufletul impacat fara ea; eu chiar nu voiam skoda... nu-mi placea cum arata (nu din alte motive); asta e "titi rau" (ina... ceri drepturi de autor????)
acuma sa nu-mi dai in cap... dar am luat o 1,2TSI (care e mai harnicuta decat cea de 1,4 simpla); adica e la 105CP, 77kw si cuplu 175; si e euro 5, deci am scutit taxa; ce zici, nu e chiar martoaga sper, nu??? (stii ca noi nu suntem vitezomani, daaa???)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Bravo, nu e martzoaga del9oc. Eu insa as fi optat pentru varianta diesel, dar oricum nu cred ca o sa ia mai mult de 6l/100km- mixt. Doar ca motorina e mai ieftina.

Sa o stapaniti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

eu am o stare....iar se trezeste maria la 2-3 ore noaptea.azi noapte mi-a dat treziri la 2 ore.nu plange decat f rar, insa tb s-o pun din patut in pat, de "n" ori, si asta-mi nenoroceste spatele, pt ca fac manevra din pat, nu cobor cu picioarele pe podea.

intrebare intrebatoare
voi cate grade aveti in camera , si cu ce imbracati si invelite puiutii?

noi avem min. 22.6, intr-o seara aveam 24 si ceva. sa-mi stea inima.
cel mai des avem 22.5. maria are bady si pijama si nu sta invelita nici macar cu paturica.
oare se trezeste de la caldura?
umiditatea este in jur de 55%
ayla era cu umiditatea.

nici nu ma culc, ca acum o aud maraind pana o pun la tzitzi.
faza e ca ma simt cam obosita.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

eu am cam 23-24 de grade, iar pe Vladimir il culc doar in pijama si neinvelit...nu sta invelit deloc.

Ma gandesc ca i-o fi cald, daca zici ca are si body si pijama==> transpira si te suge des sa se hidrateze.

Mergi la inceput