LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 15
Gina2008 spune:
SIMINA... ce frumuseti sunteti. Una mai frumoasa ca alta... Sa iti creasca mare fata. Ca zglobie se vede ca va fi.
Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Si mai am una pentru ARIS. Ce masinoaca faina are Alexandros. Super! Si cat de frumos a iesit aniversarea! Astea da amintiri...
Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui
simonapro spune:
LA MULTI ANI!
IULIA PETRA
SILVIA IOANA
DARIUS
GEORGE ANDREI
multe pentru mamici!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Am reusit si eu sa recuperez, am vazut o gramada de poze frumoase, nu mai enumar ca sigur uit pe cineva, ii pe toti.
Bun venit fetelor noi
Bine ai revenit Ayla
Sanatate ghioceilor bolnaviori si accidentati!
Noi am tot umblat zilele astea, azi am reusit sa merg cu Lucian la pediatru ca ma chinuiam de ceva timp, e bine are 10,5 kg si 77 cm, ne-a recomandat cu putza nedecalotata sa mai asteptam dupa 2 ani, ca cica mai sunt sanse, dar eu nu stiu ce sa fac, imi e sa nu ajunga la operatie. Zilele viitoare o sa-i fac si un set de analize, ca se pare ca nu sta prea grozav cu calciu.
De bine ce am fost azi la doctor, de cand s-a trezit vad ca tot tuseste, cred ca l-am deochiat cand l-am laudat la dr ca nu a fost bolnavior pana acum
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 pe principiul "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"... sa va zic cuma ma cumparat noi masina ne-am certat vreo 3 saptamani ca eu nu vreau skoda, el nu vrea kia... pana la urma am cedat eu si am zis bine... ca oricum era diferenta de 2000 de euro (mult pentru noi)... care nu prea-si facea banii; am convenit sa mai adaugam niste optionale... si am plecat sa facem comanda; am ajuns acolo, tipul ala era ocupat, bebe n-avea chef sa stea pe loc asa ca ne-am plimbat prin showroom sa mai vedem si noi masini; si ne-am oprit la un VW golf variant VI superb, ne-am urcat in el, ne-am jucat la butoane, am cercetat de toate... si ne-am indragostit de el iremediabil; asta insemnand ca am mai negociat pe la pret (oricum aveau o reducere frumusica de 2200 euro)... si l-am si comandat; mutzu tot chiuia sa-l bagam si pe el in masina... deci s-a votat in unanimitate; sunt disperata cat de mult imi place... eu care am jurat ca nu-mi trebuie masina nemteasca; acuma sa mai am si rabdare 2 luni pana vine diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 11 luni cum am venit pe lume |
Bine ca v-ati certat ca macar ati ales ceva ca lumea!
novus spune:
Hello !!
Cu ora asta noua azi am fost pe invers inclusiv Alexandra careia cred ca ii mai iasa un dintisor sau are astenie de primavara
Deocamdata l-am admirat pe Impecabilu' impreuna cu mamica lui ultra mega trendy, frumusica tinerica !!
Revin...
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Trec si eu sa daubuna ziua sa nu ma dati la disparuti. Nici nu stiu cand a trecut uichendul. Aseara l-am dezmotat pe Vladimir putin. de pe tava a ales: bani, un lant de aur si o surubelnita. Am zis ca o sa se faca un cocalar care insurbeaza jgheaburi. |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan - am admirat-o(pentru a cata oara?!!!) pe Alexandra de Novus care e un adevarat topmodel bebelusesc |
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
IULIA PETRA, DARIUS, SILVIA IOANA, GEORGE ANDREI
1 AN
Am implinit 1 anisor !
dannnah spune:
citat din mesajul lui pisigri Neatza ! Schimabrae de ora v-am zis ca ne-a timpit pe amindoua... In plus, Pisilinca a prestat despre una din reactiile adverse rare din prospectul antibioticului, si anume...insomnia. A facut un circ si azi-noapte si acum doua nopti...de am zis ca nu-i mai dau antibiotic. Oricum, nu a mai facut febra. Maya, eu alaptez si am facut in iarna o pneumonie interstitiala, si am luat augmentin. Eu zic sa iti faci un exsudat faringian daca te doare gitul de nu stiu cind, si sa iei un antibiotic permis in alaptare, ca sint si de-astea. Doranna, si eu am aflat ieri cu maxim de entuziasm de varianta vaccinarii antirujeolice separat in loc de ROR, pentru care probabil ca voi opta. Tre sa ma lamuresc cum e cu vaccinul si intrarea in colectivitate, dar sint sigura ca exista o portita medicala care sa justifice refuzul ROR. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri,tocmai am citit...din cele trei vaccinuri incluse in ROR, tocmai asupra vaccinului antirujeolic planeaza suspiciuni ca ar cauza autismul...deci nu rezolvi nimic daca-l faci doar pe ala...uffff, sunt in mare dilema.Pe de alta parte, in alte tari e de mult pe lista vaccinurilor obligatorii...
Bebelusa Mara 23 martie 2009