LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 13
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 gigelicafrumosi morcoviorii... poti mofidica la george andrei adica sa stergi la nume ra? |
Buna adrisimo28. Bun venit in cercul nostru. Nu am apucat sa spun asta. Multumesc de atentionare.
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Adee spune:
citat din mesajul lui doranna buna! va scriu si eu in graba pt ca tb sa fug la bucatarie sa preg pranzul pana se trezeste iulia am vazut multe poze cu bebei superbi, torturi delicioase si cu mamici tinere si frumoase; si eu ma minunez in fiecare zi ce repede a trecut anul acesta si cat de mare s-a facut iulia; inca nu stiu exact cat o sa mai stau acasa (mi-am propus sa ma bucur de primavara si vara si apoi... mai vedem noi); refuz sa ma gandesc ce o sa facem cand o sa incep eu serv.; ma ingrozeste ideea de a aduce un strain in casa mea, care va sta ore intregi cu iulia si de care se va atasa la fel de tare ca de noi ; din pacate suntem singuri in Buc. si in afara de bona sau cresa/gradinita nu exista alta solutie; ati vorbit cap. trecut despre somnul dupa ora 6. vreau sa va spun ca daca iulia adoarme la 6, o las numai jumatate de ora, apoi o trezesc usor, cu "pupi" si "mai-mai"; daca as lasa-o sa doarma cat vrea ea, s-ar trezi pe la 7 -8 si apoi ne-ar prinde ora 1 in picioare, a doua zi s-ar trezi tarziu si uite asa ne-am da tot programul peste cap; am auzit si pareri pro si pareri contra trezitului, dar treaba asta se intampla atat de rar la noi incat chiar nu conteaza, e mai important sa putem pastra un anumit program de somn (atat pt ea, cat si pt noi, pt ca dupa ora 10 eu una nu mai am energie, iar de tati nu mai vorbesc) pe mine ma framanta alte lucruri acum, ca de ex. faptul ca iulia adoarme cu biberonul, iar daca se termina lapticul, cu suzeta (alatfel plange tare, tare); teama mea cea mai mare este legata de dintisori si cariile de biberon; noi o spalam pe dintisori la baita, dar apoi ii dam lapte am citit ca la 1 an ar fi bine sa se renunte la biberon si sa se treaca la cana, dar la noi nu cred ca se va intampla asta prea curand; in timpul zilei bea apa din bibe cu cioc (canita de la avent), dar lapticul e musai sa fie din bibe obisnuit (ba chiar seara ii dau tetita mica, 1, doar dimineata ii dau cu nr. 4) mai e si suzeta... nu stiu cum o sa o dezobisnuiesc de ea i-o scot cand o pun in patut, dar tot e dependenta de ea; uneori se trezeste noaptea si n-am ce face, i-o dau, astept sa adoarma si i-o scot (daca nu adorm eu inaintea ei) si mai e ceva... adoarme numai pe pieptul meu; asa s-a invatat, asa ii place cel mai tare; cand aud de copii care adorm singuri in patut nu-mi vine sa cred cred ca ati inteles, patutul ei este in continuare langa patul nostru, desi ar putea avea camera ei, dar nu pot s-o duc acolo voi cum va adormiti copiii? si ma mai streseaza faptul ca are 1 an si este inca dependenta de sudocrem; daca nu-i dau se inroseste rau-rau, saracuta am facut o pauza, am pus legume si carnita la fiert si ma pregatesc sa inchei mesajul meu kilometric m-am gandit sa va intreb si pe voi daca stiti un alt site decat picjoke si loonapix unde sunt rame dragute si se pot incarca poze free; as vrea sa le fac o surpriza bunicilor, cu poza iuliei pe o rama cu motiv de paste; m-am tot uitat pe net si n-am gasit; daca stiti voi vreun site, va rog sa-l postati ma opresc aici poate ma apuc si eu de reteta de placinta monti, desi sunt inca in etapa 1, dar mi-e tare pofta si mi-e f. greu sa tin regimul cum trebuie dupa abaterile facute de ziua mea (7 martie) si ziua iuliei (23 martie) hehe ; am recitit mesajul de la capat; ziceam ca scriu in graba si a iesit cel mai lung mesaj al meu postat pe DC va pup Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze |
Site cu rame dragutze - imikimi.com
Cu dormitul...ne punem in pat, Ariana isi face plinul cu lapte, se mai gudureste cu tzatza, ia suzeta, isi pune capul la mine pe piept...si nani. A, si doarme cu noi in pat, bot in bot cu mama
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN
Adee spune:
citat din mesajul lui dannnah Fetelor, ma macina o problema importanta: Mara a facut 1 an si trebuie sa facem vaccin.Am sunat pediatra si mi-a spus ca facem 2 deodata: Tetraxim si Prirox. Am tot citit pe net despre Priorix-ul asta, de fat despre vaccinul ROR in general, si foarte multe mamici nu-l fac...au fost multe cazuri de reactii urate dupa, afectiuni neurologice in timp, autism...cica ar fi doar varianta antirujeolic, care ar fi mai sigura...Stiti ceva despre subiectul asta? Nu vreau sa fiu o mama inconstienta, dar nici sa-l supun pe bebe voit vreunui pericol...Doamne fereste! Bebelusa Mara 23 martie 2009 |
Si Ariana a facut 2 vaccinuri odata - Infanrixul si Priorixul, si in afara de putina febra nu a avut alte reactii.
poze 1 AN
Bianca2503 spune:
Intru si eu sa urez cu intarziere MULTI ANI CU SANATATE SARBATORITIOR DE WEEKEND!!!
Si Florilor care au fost- sanatate multa si impliniri!
Bun venit fetelor noi!
Vladimir e la beauty sleep acum, de vreo 3 ore!!! Ce-o fi cu el?
ramona7575 spune:
buna tufete,
Va mai amintiti de mine ? sa stiti ca va citesc zilnic dar nu mai incap la computer de la atatea maini dar cele mai deranjante sunt ale lui Stefan valorosu`, de cand a inceput sa mearga nu mai am spatiu in casa pe nicaiei, isi baga si el "sufletu" peste tot .
Noi suntem mai mereu plecati, mai stam pe la soacra, are ceva prbl.de sanatate, sa speram ca nu ne face o surpiza neplacuta , e femeie buna si mertita sa mai traieasca sa-l vada pe micutz mare.
Lui Stefan ii place afara (oare cui nu-i place?) si trage copii de par, haine, le baga degetele in ochi si ii zgarie desi mereu ii arat cum se face "mai, mai"... tot asa sunt si ai vostri ? Nu ii plac jucariile (doar le baga in gura) desi am incercat cu tati sa ne jucam amandoi poate, poate prinde drag... nik, nik... tot usile si dulapurile sunt in top. Ma dispera ca trage de usa de la aragaz de se scutura dint pata incheieturile, trebuie sa fiu mereu atenta sa nu dea jos vre-o oala...
Sotiorul mai are o luna si pleaca iar la munca, asa ca ne bucuram de dragostea si prezenta lui blanda. V-am scris ca ii aparuse o galma sub-brat, a facut o groaza de teste dar cand sa mearga la dr.chirurg sa ii ia o proba de acolo a disparut... ciudat, nu ?
Gata, m-am intins prea mult la vorba... va pupic pe toate
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96
Adee spune:
Anaan, adrisimo28 bine ati venit
Ayla bine ai revenit
Am vazut poze cu:
ginerica Darius Andrei cu privirea smechera, care se face tot mai frumos. Chef mare, cu mult tort si sampanie.
Alexandros cel mandru in noua lui masinutza
printesa Luana senzationala cu palarie.
Chiscuta cu privirea smechera si semn la ochisor.sa ii treaca.
Sophiphi superba ca intotdeauna
Ian petrecaretul impecabil
Am uitat sa va zic ce a ales Ariana de pe tava ...pixul, carti de joc cu pozitiile din kama sutra, si ultimul lucru, a pus mana pe farduri dar sa razgandit si a luat cheile de la masina
poze 1 AN
Pisik06 spune:
Hello!
ARIS, superbe pozele cu Vitamina
DORANNA, si Ana adoarme cu suzi, numai cu suzi. Uneori si cu bibe inainte si suzi desavarseste treaba. Si acu, de camd cu maselele si ziua sta cu suzi cand e maraita. Nu stiu cum sa o dezvat de suzi la somn, mai ales ca ea oricum adoarme greu, uneori in brate, leganata, etc. eu stiu ca problema cariilor apare dupa 2-3 ani, daca copilul foloseste si dupa aceasta varsta suzi si biberon. Nepotul meu a avut pana la 2 ani suzi, iar de biberon inca nu a scapat. Face 3 ani in iunie si acum sunt in proces de renuntare la biberon, dar este tare greu. Nu are probleme cu dintii.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI! IULIA PETRA, DARIUS, SILVIA IOANA, GEORGE ANDREI Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti si sa aveti o viata superba!
Pentru mamici o
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
denisamada spune:
Ne-am intors din we prelungit!
Cu vesti bune! Inca un pas spre vinderea apartamentului de Tgv! Nu stiam ca-i asa complicat...
Dar cel mai important eveniment al zilei de astazi este ca SILVIA-IOANA implineste un anishor!!!!
La multi ani!
si multe-multe flori pentru mamica super-fericita Cati!!!!!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei de astazi, precum si de peste we (cand am lipsit)!
Nu am citit decat foarte putin, dar promit sa recuperez TOT, DAR am inteles ca s-a intors AYLA, deci trebuie sa trimitem un pupic pt mami si pt fetitza frumoasa!!!!
Si un pupic pt Monn asa, ca ne place noua de ea si de kishcutza!!!
Aris... am primit kitanta pt colet, dar nu-sh daca reusim sa-l ridicam, stii... noi eram cu post restantul... ca nu avem mutatie... revin cu evolutia evenimentelor.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Referitor la adormirea bebeilor:eu pe Andrei nu l-am adormit niciodata in brate, ca nu-i place.Eu il pun in patut ( si la somnul de noapte si la cel de amiaza) si ii pun dvd-ul super bebe nani ( sper ca nu se considera reclama). Se joaca prin patut o vreme, cu ochii la imaginile alea ( pe care le priveste intotdeauna de parca le vede intaiasi data)si apoi somn de voie. Chiar ii spuneam unei prietene ca probabil dvd-ul ala a fost cea mai folositoare chestie din primul lui an de viata. Habar nu am daca functioneaza si in cazul altor copii, dar pentru al meu ( si mai ales pentru mine) e mana cereasca! E drept ca el si este un copil fara mari probleme de somn: de la trei luni doarme toata noaptea, fara treziri, doar uneori mai plange din cauza dintilor/ maselelor, dar il iau putin in brate si apoi la somn din nou. Azi de exemplu, am dormit amandoi pana la 11, ora noua, iar acum doarme de la trei...
Ana&Andrei
poze