LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

In timp ce Andrei a fost la plimbare cu tanti a lui ( avem o bona ca sa pot eu, cica, sa-mi finalizez teza de doctorat....dar numai cu asta nu ma ocup), eu m-am indeletnicit cu admiratul copilasilor vostri:

- am vazut berbecutul Joannei care a avut si el doua torturi foarte aratoase ( si cred ca si gustoase ) si care are o privire senina, cuceritoare de-a dreptul: La multi ani, Andrei!( chiar voiam sa te intreb cum ii spuneti, dar am vazut scris pe tort)

- am admirat-o(pentru a cata oara?!!!) pe Alexandra de Novus care e un adevarat topmodel bebelusesc

- m-am delectat cu ghiocica Mihaeleicg care-i frumoasa si cu esarfa si fara ( eu nu vad poza cu bubitele)

- am savurat pozele de aniversare ale Vitaminei:copilul asta are deja amestecul ala de inocenta si blazare care da femeile pe spate, asa ca Aris iti urez succes in viitoarea cariera de mama de seducator!

- il felicit pe David pentru primul pas:

Ana&Andrei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Olga, felicitari pentu primii pasi ai lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani ghioceilor dulci de azi:

Iulia Petra

Darius

Silvia Ioana

George Andrei

Pentru mamicile lor - Zsuzsu, Danonique, Cativ13 si Inna30 - cu drag, o si un .

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Nu e chiar nimeni pe aici?
Ca am chef de vorba

ce fresh esti dupa o noapte de buhuhu. bravo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Ian implecabilul si mamica lui care nu se lasa mai prejos, adica tot impecabila.

adevarat graiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani pentru toti ghioceii care-si sarbatoresc azi ziua de nastere!

Am citit ca si Vladimir a ales surubelnita; cred ca si Chiscuta, daca nu ma insel; si Andrei al meu a facut la fel - pe langa o lingurita si un pix.Interpretarea unei prietene: va fi un electrician flamand care semneaza la timp in condica...iar eu care visam la vreun laureat al Premiului Nobel...

Ana&Andrei
poze

Mergi la inceput

gigelicafrumosi morcoviorii... poti mofidica la george andrei adica sa stergi la nume ra?

Mergi la inceput

gigelica zi-ne ce face pitonasul? e ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

m-am gandit sa va intreb si pe voi daca stiti un alt site decat picjoke si loonapix unde sunt rame dragute si se pot incarca poze free; as vrea sa le fac o surpriza bunicilor, cu poza iuliei pe o rama cu motiv de paste; m-am tot uitat pe net si n-am gasit; daca stiti voi vreun site, va rog sa-l postati

nu stiu daca te ajuta siteul asta http://victoriantimeprints.co.uk/default.aspx, e dat de ayla candva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

IULIA PETRA
SILVIA IOANA
DARIUS
GEORGE ANDREI

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Mergi la inceput