LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 12
Anaan spune:
Salutare!
In timp ce Andrei a fost la plimbare cu tanti a lui ( avem o bona ca sa pot eu, cica, sa-mi finalizez teza de doctorat....dar numai cu asta nu ma ocup), eu m-am indeletnicit cu admiratul copilasilor vostri:
- am vazut berbecutul Joannei care a avut si el doua torturi foarte aratoase ( si cred ca si gustoase ) si care are o privire senina, cuceritoare de-a dreptul: La multi ani, Andrei!( chiar voiam sa te intreb cum ii spuneti, dar am vazut scris pe tort)
- am admirat-o(pentru a cata oara?!!!) pe Alexandra de Novus care e un adevarat topmodel bebelusesc
- m-am delectat cu ghiocica Mihaeleicg care-i frumoasa si cu esarfa si fara ( eu nu vad poza cu bubitele)
- am savurat pozele de aniversare ale Vitaminei:copilul asta are deja amestecul ala de inocenta si blazare care da femeile pe spate, asa ca Aris iti urez succes in viitoarea cariera de mama de seducator!
- il felicit pe David pentru primul pas:
Ana&Andrei
poze
gigelica20 spune:
La multi ani ghioceilor dulci de azi:
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana
George Andrei
Pentru mamicile lor - Zsuzsu, Danonique, Cativ13 si Inna30 - cu drag, o si un .
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Nu e chiar nimeni pe aici? Ca am chef de vorba |
ce fresh esti dupa o noapte de buhuhu. bravo
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui joanna27 Ian implecabilul si mamica lui care nu se lasa mai prejos, adica tot impecabila. |
adevarat graiesti
Anaan spune:
La multi ani pentru toti ghioceii care-si sarbatoresc azi ziua de nastere!
Am citit ca si Vladimir a ales surubelnita; cred ca si Chiscuta, daca nu ma insel; si Andrei al meu a facut la fel - pe langa o lingurita si un pix.Interpretarea unei prietene: va fi un electrician flamand care semneaza la timp in condica...iar eu care visam la vreun laureat al Premiului Nobel...
Ana&Andrei
poze
adrisimo28 spune:
gigelicafrumosi morcoviorii... poti mofidica la george andrei adica sa stergi la nume ra?
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui doranna m-am gandit sa va intreb si pe voi daca stiti un alt site decat picjoke si loonapix unde sunt rame dragute si se pot incarca poze free; as vrea sa le fac o surpriza bunicilor, cu poza iuliei pe o rama cu motiv de paste; m-am tot uitat pe net si n-am gasit; daca stiti voi vreun site, va rog sa-l postati |
nu stiu daca te ajuta siteul asta http://victoriantimeprints.co.uk/default.aspx, e dat de ayla candva
Adee spune:
IULIA PETRA
SILVIA IOANA
DARIUS
GEORGE ANDREI
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN