*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Bunaa
Sa dau si eu raportul...am fost dimineata cu amandoi la spital...lui Vlad i-a luat iar sange sa vedem cum sunt analizele si daca scoatem branula...in rest, cica e spre bine, cu toate ca inca tuseste si muceste...
Iar Stef are adenofaringita, ia si el antibiotic si aerosoli si siropuri si n-are voie sa iasa din casa o saptamana...pana om merge iar la control, dupa Paste...si-asa...
Stef a atat de cuminte, cum il chem sa-i dau medicamentele vine si sta nemiscat pana ii dau tot...chiar si sinupretul amar, stie de la Vlad, imi cere apa dupa el si il ia, apoi vrea "unul dute"= unul dulce, si ii dau alt siropel mai dulce...la aerosoli iar sta super de tot, spune "doto"= doctorul, el i-a spus sa faca si sta cumintel
Ariel, ma bucur ca v-a placut dragonasul, pai daca Vlad a fost super incantat, cum sa nu-i placa lui Alex? doar ca e mai de baieti, asa..cu vichingi si dragoni...preferatii lui Vlad Chiar pe randul din fata erau unii cu o fetita la vreo 3-4 ani, era mai micuta si daca n-a tipat si plans, s-a speriat tare si au iesit din sala...dar Alex e mareee. Iar apoi am mers la Mc, ca au jucariile cu dragoni Placere maxima
Mihuta, sa-ti traiasca fata
La multi ani, Andrutza, sa cresti mare si sanatoasa
Zoze, sanatate bunelului si mamaitzei
bubu05 spune:
Vali, ce ajutor de nadejde ai tu La noi Vlad e pe langa mine si tine mixerul Bucatari ii facem Mi-ar placea sa vrea sa stea prin bucatarie, mi se pare suuuper-super ca un barbat sa stie sa gateasca
ramo_cata spune:
zoze sanatate bunelului si mamaitei..iar tu sa ai grija de tine pt Mihaitza cel istetz
bubu off sanatate si voua... lui stefanutz cel cumintel,la noi e circ cand tre'sa ia siropelele..nici siropul propolis C cu echinaceea nu-l mai ia...sa va refaceti repede
vaiValen ce bucatar cuminte si harnicutz ai..eu ma iua de mana cu mimo nu l-as fi lasat..brr daca baga degetelele pe acolo.brr...oricum
edit:eu am mai sters un geam,am mai sters un praf..dinastea fac..la urmatoarea curatenie generala am zis ..imi iau femeie ca nu mai pot..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
hello! pfiu, ce zi infecta la serviciu, sunt obosita tare..
LA MULTI ANISORI, ANDRUTA SCUMPA, SA DEVII O MARE DANSATOARE SA NE DAM MARI CE TE CUNOASTEM DE CAND ERAI LA MAMI IN BURTICA
Vaaai, ce mi-a placut Matei de vali cu mixerul, Mufa vine cu pastrama de casa, voi cu desertul
Bitza, sa va fie de bine aeriseala
Cami, mai multe poze decat dincolo!! super toate, ai 2 copii frumosi
Mimo, cred ca tu chiar bati recordul la pesimism,sau cum vrei tu sa-i spui, in materie de copil mic
Zoze, sanatate tutror, vreau poze cu burtica
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
M-am apucat si am spalat si eu geamurile la dormitoare...si apoi am sunat fata de la curatenie, nu mai venise deloc anul asta...si vine maine si ii dau 1 mil pt. toata casa, sa-mi spele faianta, dulapuri, geamuri bla-bla, o sa o ajut si eu cat pot...ca stau dupa pitici...e mult, e putin?? eu zic ca-i bine pt. o zi de curatenie...ma duc sa-mi dau perdelele jos, le bag la masina si le si pun la geam apoi, asa ude, nu mai fac prostia sa le calc 5 ore
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 M-am apucat si am spalat si eu geamurile la dormitoare...si apoi am sunat fata de la curatenie, nu mai venise deloc anul asta...si vine maine si ii dau 1 mil pt. toata casa, sa-mi spele faianta, dulapuri, geamuri bla-bla, o sa o ajut si eu cat pot...ca stau dupa pitici...e mult, e putin?? eu zic ca-i bine pt. o zi de curatenie...ma duc sa-mi dau perdelele jos, le bag la masina si le si pun la geam apoi, asa ude, nu mai fac prostia sa le calc 5 ore |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
burta
Multumesc pt.urari!
Sanatate lui Sam,Stef si Vlad!
Cand citesc despre curatenie si sarbatori,imi vajaie urechile La noi e asa de murdar,dezordine..Sper sa reusesc sa luminez nitel spatiul si sa avem si noi un Paste linistit..
Tot citesc de poze si filmulete,dar eu n-am vazut nimic Poate ma bag mai tz la vizionat,caci acum trebuie sa plec sa-l duc pe bunel acasa.
lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
bubu05 spune:
I-au iesit bine analizele lui Vlad si cand se trezeste ii scot branula...eu Soacra-mea, nu vrea sa vina, cica nu poate sa i-o scoata lui Vlad asa ca...Dr. Grey scie pe mine Urati-mi succes, ca mi-e cam frica...apas cu vata cu spirt si trag usor de ea, nu?
bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela burta Multumesc pt.urari! Sanatate lui Sam,Stef si Vlad! Cand citesc despre curatenie si sarbatori,imi vajaie urechile La noi e asa de murdar,dezordine..Sper sa reusesc sa luminez nitel spatiul si sa avem si noi un Paste linistit.. Tot citesc de poze si filmulete,dar eu n-am vazut nimic Poate ma bag mai tz la vizionat,caci acum trebuie sa plec sa-l duc pe bunel acasa. lui Mihai si cu !! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |
Frumoasa foooc sa creasca male, male
Zoze, da-mi indicatii cum sa scot branula
zozela spune:
Hai ca m-a mancat undeva sa dau refresh inainte sa inchid si-am vazut mesajul Oanei!-Nu pot sa plec fara sa-i raspund: so,cu curaj!!
Daca ti-e teama,poti sa tii vata la locul punctiei si tragi usor branula.Apesi abia atunci cand a iesit si apesi bine,timp de 1 minut,cam asa..Daca e montata la plica cotului,sa nu-l pui sa indoaie manuta dupa ce scoti branula-sa o tina dreapta si putin ridicata. Nu-ti fie frica,nu pateste nimic,in vena e doar un firicel moale,flexibil.Nu o sa simta nimic..poate doar o gadilatura
lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!