*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C
Azi am facut cu Matei o prajitura cu visine..adica Matei a facut-o...[:D ]http://www.onetruemedia.com/shared?p=aa4292b0114abfa2a335bf&skin_id=701

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Cat de tare e Matei!!!. Ii mai trebuia o boneta din aia de bucatar

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

hello!

La multi ani,Luca Razvan !

Cami ,sa-ti traiasca puiutul ,sanatos ,voinic , norocos si sa va aduca numai bucurii !
Frumoasa petrecere!

La multi ani ,Andra !
Mihutza ,sa-ti traiasca micuta dansatoare,sanatoasa si sa va bucure toata viata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Andra!!

Mihu,sa-ti fie sanatoasa,printesa,sa va aduca multe bucurii
si sa aiba o viata lunga si frumoasa!

La multi ani,Corina!

Daca ne mai citesti,scrie-ne si noua 2,3 randuri despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut filmulete cu David de Simo .Unde erau , la scoala sau la scoala de muzica?
Am vazut poze de la party-ul lui Luca , doamne ce mare e si ce schimbat Barbatel in toata regula Am vazut si Sabinel si "caprele"
Am vazut Matei bucatar, tulai Doamne ca nu l-as fi lasat cu mana pe mixerul ala Daca baga degetelele?
Teo a vrut ieri sa cumpere pt Dudu un scaunel mic pliant, era haios si i-a placut ei. Pai cand am inceput toti: daca se rastoarna cu el,daca se inchide si-i prinde degetele, daca se urca in picioare???daca daca ...si-a facut copilul cruce si a zis ca asa oameni pesimisti n-a vazut in viata ei ...a abandonat ideea, oricum
In rest, nu mare lucru...cumparaturi, parc, mancare, Ikea, d-astea. Am cumparat plastelina si bine am facut Bai ce succes nebun a avut, nu va spun. Mimu si Teo au modelat asa frumos si Dudu s-a uitat de nimic n-am auzit o ora. Ieri am mai luat doua cutii. Oare timpul de liniste o fi direct proportional cu cantitatea de plastelina?
Curatenia nu o voi termina la timp, de zugravit n-am zugravit, de Paste nu plecam nicaieri, in schimb am inceput si eu sa ma uit dupa oferte la mare ....
Si ce, credeati ca am uitat?
La Multi Ani Andra! Sa cresti mare si frumoasa!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANISHORI DRAGA ANDRA!SA AI NUMAI BUCURII SI SA FII VESELA TOATA VIATA!
Mihu,sa-ti traiasca printzesuk si sa va bucurati de ea!

Nu am vazut pozicile cu party de Bubu,doar aseara pozicile cu Davidutul mandru la serbare...Cuscra,cum mai sunteti??
Pupici tuturor si zi buna..

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aseara am intrat sa va scriu cate ceva,dar am facut capitolul nou si apoi m-a sunat colega mea sa merg in garda pt.ca era singura,erau probleme si..m-am dus pt.ca eu am sarit garzile si-ar fi fost rusinos din partea mea sa nu merg..

La noi a fost agitatie mare.Bunelul de la tara e cu accident ischemic,cu semipareza stg.,e oarecum bine,dar trebuie sa aiba mare grija..Azi il ducem acasa.L-a luat mama la ea pana dupa-amiaza,cand se trezeste Mihai,sa-l putem duce.
Dan e la Bucuresti,of,of!

Bunica lui Dan e destul de rau,au reusit sa o stabilizeze oarecum,dar si-a pierdut echilibrul,are scapari de memorie,glicemia oscileaza,i-au introdus insulina..De joi alergam in toate directiile sa facem rost de toate actele necesare,ca sa o luam la noi la camin,sa o putem ingriji cum trebuie,pt.ca sora soacra-mii si-a cam batut joc

Sunt ametita rau,pe Mihai l-am carat cu mine peste tot,mama..nu mai zic nimic despre ea,soacra-mea a alergat cot la cot cu noi,si pt.mama ei si pt.tataitza,la sp.de neurologie,asistentele au buzunare generoase si nu fac nimic pana nu umpli golul,medicii nu au vrut sa primeasca nimic-nici bani,nici o atentie de multumire-asa ceva chiar nu am mai intalnit.. M-am carat zilnic cu tensiometrul si glucometrul dupa mine pt.a nu fi nevoie sa apelez la personalul de acolo,iar daca au fost probleme,le-am raportat direct medicului-din nou,!

Samburelul cred ca ia proportii si asta o spun din cauza formei pe care tinde sa o ia burta mea,plus greata aferenta..Nu va mai spun cum intru in saloanele de la servici-parca sunt extraterestru-port masca din tifon,parfumata,plus masca de protectieS-au speriat bietii batrani de mine,iar eu sunt nevoita sa le spun ca-s foarte racita si nu vreau sa-i contaminez

Sa va zic si faza haioasa-daca Mihai m-a tot vazut masurand tensiuni si glicemii si vorbind cu soacra-mea despre asta,ieri cand ii luam tensiunea bunicutei,ma intreaba-e male?!

Va pup apasat si..I'll be back!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu, ce activitate slabuta pe crenguta...

L-am vazut pe Matei cum face praji.

Zoze, multa sanatate bunelului si bunicii lui Dan. Si tu ai grija de tine si de samburel. Pup si Mihaita scump.

Mimo, eu nu m-am apucat deloc de curatenie....ce ma fac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,ANDRA cea frumoasa!
Mihutza,sa va traiasaca si sa va bucure Minunea de Fata

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Cuscra,noi cica suntem bine...azi noapte pe la 4 Sam a mai facut 2 kk urati .Am sunat de dimi dr si mi-a zis sa ii dau Loperamid si nu a mai facut.Doamne ajuta
In schimb, ma chinui cu Micu sa ia Liv-ul .Frate ce scheme are

Ma bucur ca v-au placut cantecelele ,erau mai multe dar nu am avut timp sa le mai incarc.A fost un spectacol dedicat Orei Pamantului la David la Liceu.

Eu sunt o Duamna,am ajutor la curatenie,mai avem 2 camere si gata!

Mai am de vazut poze cu Bubu la 2 ani

Mergi la inceput

L-am vazut pe Luca-mare bucatar.Vali,ai ajutor de nadejde
Mama-mama-mama ce elegant a fost Luca!Super si tortuletul!
Zoze,sanatate tuturor si tu sa ai mare,mare grija de Samburel.Si POZEEEEEEE

Cred ca trebuie sa iau si eu plastilina

Pe curand

Mergi la inceput