Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 2
anca16 spune:
Cu intarziere urezi si eu "La multi ani" tuturor fetelor/copilasilor care poarta nume de flori!! sanatate si cat mai multe bucurii.
Fetelor, am ajuns si eu la dr.Cioata, se pare ca bebele meu e in regula, dansul zice ca nu e nimic patologic....nici nu a mai avut atat de des acea bataie incompleta, cred ca de vreo 3 ori in jumatate de ora (fata de controlul la care s-a depistat, unde tot la cateva batai o avea si pe cea incompleta).Ati avut dreptate, dl. dr s-a purtat impecabil si a verificat de mai multe ori, sa fie sigur ca e tot in ordine.M-am mai linistit, slava Domnului, insa astept sa imi vad baietelul sanatos cu ochii mei.
Va pup si o saptamana frumoasa tuturor
31 + cu Razvan
ade24 spune:
LA MULTI ANI DYANIRA!!!
Multa sanatate si tot ce iti doresti!
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 Cu intarziere urezi si eu "La multi ani" tuturor fetelor/copilasilor care poarta nume de flori!! sanatate si cat mai multe bucurii. Fetelor, am ajuns si eu la dr.Cioata, se pare ca bebele meu e in regula, dansul zice ca nu e nimic patologic....nici nu a mai avut atat de des acea bataie incompleta, cred ca de vreo 3 ori in jumatate de ora (fata de controlul la care s-a depistat, unde tot la cateva batai o avea si pe cea incompleta).Ati avut dreptate, dl. dr s-a purtat impecabil si a verificat de mai multe ori, sa fie sigur ca e tot in ordine.M-am mai linistit, slava Domnului, insa astept sa imi vad baietelul sanatos cu ochii mei. Va pup si o saptamana frumoasa tuturor 31 + cu Razvan |
super!!! ti-am zis sa stai linistita! ma bucur ptr voi si Razvanel...si mie mi-a zis tot Cioata ca am baiat!
Dya la multi multi ani! Sanatate si tot ce iti doresti!
Ade e prezentare ACCA azi la Conti...ma duc si eu sa vad ce oferta au!
Lucia a reusit Ema cu programare! :) Maine o sa fac si eu cumva sa-ti trimit bani si carti!
Va pupez!
dyanira spune:
Va multumesc tuturor pt urari
Am schimbat si eu prefixu...ieri pt prima data m-am simtit batrana
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
citat din mesajul lui anca16 Cu intarziere urezi si eu "La multi ani" tuturor fetelor/copilasilor care poarta nume de flori!! sanatate si cat mai multe bucurii. Fetelor, am ajuns si eu la dr.Cioata, se pare ca bebele meu e in regula, dansul zice ca nu e nimic patologic....nici nu a mai avut atat de des acea bataie incompleta, cred ca de vreo 3 ori in jumatate de ora (fata de controlul la care s-a depistat, unde tot la cateva batai o avea si pe cea incompleta).Ati avut dreptate, dl. dr s-a purtat impecabil si a verificat de mai multe ori, sa fie sigur ca e tot in ordine.M-am mai linistit, slava Domnului, insa astept sa imi vad baietelul sanatos cu ochii mei. Va pup si o saptamana frumoasa tuturor 31 + cu Razvan |
Ai vazut ca totul e ok? Doamne-ajuta! pupici
cristina_nagy spune:
citat din mesajul lui dyanira Va multumesc tuturor pt urari Am schimbat si eu prefixu...ieri pt prima data m-am simtit batrana Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
tinerica, tinerica... eu fac 32 !!! dar sa stii ca nu ma simt batrana si nici tu nu esti!!!