Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 12
doina2222 spune:
he, he, slaba activitate fetelor
se vede ca a venit vara.
Si eu ajung foarte greu la calculator. Darius nu mai sta locului, nu ma lasa sa fac nimic. Abia reusesc sa-i fac de mancare. Daca la 9 luni jumate ma plang, ce ma fac mai tarziu
Am simtit nevoia sa intru si sa injur aici, alaturi de voi "masurile" anti-criza adoptate de "bravul" guvern.
Astia sunt tampiti ?! E retorica intrebarea ca raspunsul il stim sigur.
Eu ma gandesc ca poate se ating si de indemnizatiile noastre si de alocatii. Voi ce parere aveti vis-a-vis de asta?!
Si apropos de intalnirea din Botanic, am trecut si noi pe acolo dar nu v-am vazut, asa ca am plecat. Ne-am invartit putin pe acolo dar n-am vazut o "gasca" mai mare, asa ca ...ne-am retras.
Poate data viitoare.
Vise placute va doresc.(macar atat
)
]
mamica de baietzel Darius 
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
cristina_nagy spune:
Hello!
Doina, nu cred sa se atinga de indemnizatii si alocatii... care si asa sunt mici!
Nu ai nici un nr de tel de la vreo mamica care a fost la intalnire? pacat ca ati plecat ... gasca nu era asa mare si probabil de aia nu ai vazut-o... data viitoare!
Pupici
cristina_nagy spune:

LISA-MARIA
de catal_ina DN: 09.05.2006

La multi ani!!! Sanatate si multe bucurii!!!
Oare de ce nu mai dai nici un semn Catalina???
Iti spunem mai devreme la multi ani ptr ca in we nu apuc
sa intru pe net. (ma tin piticii ocupata :)
doina2222 spune:
Buna,
din pacte se pare ca vor lua 15% din alocatii si indemnizatii. Exact cum prevazusem.
SUNT INDIGNATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamica de baietzel Darius 
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
violeta4 spune:
buna mamici! ieri am fost la control la dr Bacila si...voind sa discut despre optiunile nasterii, am aflat ca indiferent de ceea ce aleg, se pare ca nu ma va putea asista la nastere ptr ca ptr 2 sapt maternitatea spitalului odobescu se inchide....asa ca toate femeile vor trebui sa isi caute un doctor la bega, in perioada asta!!!!!
..........mi-a propus, subtil, sa incerc din nou la dr.simedrea...in fine...
asta nu o sa fac! a ramas sa vorbim saptamana asta!
sincer..nu mai inteleg nimic...
ma las in voia Domnului..si cu asta am terminat!
un week-end placut va doresc!
... ptr anca 16: tu ce stii? ai mai aflat ceva?unde ai sa nasti, daca odobescu va fi inchis?
30 saptamani cu 
anca16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta4 buna mamici! ieri am fost la control la dr Bacila si...voind sa discut despre optiunile nasterii, am aflat ca indiferent de ceea ce aleg, se pare ca nu ma va putea asista la nastere ptr ca ptr 2 sapt maternitatea spitalului odobescu se inchide....asa ca toate femeile vor trebui sa isi caute un doctor la bega, in perioada asta!!!!! ![]() ..........mi-a propus, subtil, sa incerc din nou la dr.simedrea...in fine... asta nu o sa fac! a ramas sa vorbim saptamana asta! sincer..nu mai inteleg nimic... ma las in voia Domnului..si cu asta am terminat!un week-end placut va doresc! ... ptr anca 16: tu ce stii? ai mai aflat ceva?unde ai sa nasti, daca odobescu va fi inchis? 30 saptamani cu ![]() |
Salutari tuturor

Violeta, eu nu mai nasc la Odobescu, ci la Matern in Arad.Eu am cunoscut aici o tipa care va naste cu Simedrea, cezariana ce e drept, la o clinica particulara in Tm, unde s-a mutat el definitiv.Daca vrei, am o prietena din Tm care a nascut la Bega cu un dr si a fost multumita, o intreb cum il cheama?

37 + cu
Razvan
mihaser spune:
Salut!
Ce sa mai spun?
...O sa ajungem ca grecii...in curand!
Si eu eram convinsa ca o sa modifice legea...Faceti copiii...si vedeti voi dupa cum o sa ii cresteti. 
doina ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit in parc...locul nostru de obicei e la bancile semicerc din dreapta...Nu ne-ai recunoscut din poze?
O sa trimit nr de tel pe contul comun si parola pe pm cui ii trebuie!
bb_yasmi spune:
buna
am si eu o intrebare. peste 3 saptamani mergem la un botez si nu mai stiu cat se da. ultimul botez la care am fost a fost acum 2 ani si am dat 150 euro , ma gandesc ca o fi suficient si acum, nu?
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 2 luni pana la Antalya!!
Fancy spune:
Ciao, fetele. Off, de cand nu am scris.....Umblu cu asociatia pe la Tribunal, Finante, Banci etc...si cu iulia dupa mine, o cunoaste toata lumea din institutii:):).....azi finalizam, sper sa primim CIF si IBAN.
Ati fost sambata la Piccolingo in Unirii? a fost tare fain....
AA, vedeti ca la Zoo sunt 3 ursuleti mici foarte draguti, am fost ieri, a fost foarte fain.
Violeta, va fi bine si la Bega...dr faini acolo: Muresan Cezara-are si cabinet chiar pe langa maternitate;si Budau e ok dar cand a auzit de fuziunea spitalelor cica a zis ca isi concediu fara plata:)....atitudine faina, nu?:)....am inteles ca apoi o sa fie si invers, adica se vor muta toate pacientele de la Bega la Odobescu pt a dezinfecta si la Bega.....
Cristina, voi cum mai sunteti?
Intreba cineva de botez...e ok 150 euro, nu e cazul de mai mult dar depinde ce grad de rudenie esti cu bebe :)....eu am fost anu trecut la botez la 2 bebei si toata lumea a dat 100 euro/cuplu
A-propos de alocatii...in ziare am citit doar de micsorarea pensiilor, alocatiilor, somajului..de indemnizatii nu scria nimic dar se poate sa ia si de acolo pt ca intra tot la ajutoare sociale...om vedea! Sanatosi sa fim!
In rest, bine...colindam orasul si parcurile in lung si lat in restul timpului liber:)
si daca e vreme faina poate ne vedem sapt asta in vreun parculet..
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
bb_yasmi spune:
buna dimi
fancy multumesc de raspuns. nu am nici un grad de rudenie, e bebelusa unei prietene si tine la restaurant pensiune zefir 4 * .oricum mai mult de 150 euro nu cred ca voi da.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 2 luni pana la Antalya!!