Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_nagy spune:
Hello!
Am aparut si noi la orizont ![]()
Am avut zile de cosmar ... eu cu puroi in gat... sotul cu pneumonie, pe care a dus-o pe picioare vreo 2 sapt pana sa ajungem sa o descoperim... acum e pe 2 antibiotice dupa ce a luat 7 zile de Augumentin inainte... si din vina cui??? A DOCTORILOR INCOMPETENTI!!!
In fine... nici nu mai vreau sa ma gandesc prin ce am trecut...
important e ca suntem bine acum.
Imi pare ft rau ca nu am ajuns si noi la intalnire!!! 
Pupici si multumesc ptr incurajari!
Doina ne bucuram ca sunteti bine si asteptam delalii. Pupici
dyanira spune:
Cristina imi pare rau ca ati trecut prin asta.Dar ce medic nu a putut sa isi dea seama de pneumonie???Mi se pare ingrozitor ca in zilele noastre exista asemenea dr....Dar ma gandesc cu groaza ce va fi peste 15-20 de ani cand intra in paine studentii de acuma de la medicina vai de batranetile noastre.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
Cristina, imi pare tare rau.....
Noi poate ajungem maine prin Botanic daca e vremea tot asa faina, asa dupa amiaza.....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Cristina imi pare rau ca ati trecut prin asta.Dar ce medic nu a putut sa isi dea seama de pneumonie???Mi se pare ingrozitor ca in zilele noastre exista asemenea dr....Dar ma gandesc cu groaza ce va fi peste 15-20 de ani cand intra in paine studentii de acuma de la medicina vai de batranetile noastre. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Chiar asa... iti dau dreptate! vai de batranetile noastre!!!
Cica nici cei de la V. Babes de la Pneumo nu au auzit ... are peretele mai gros (cica!) nu stiu ce sa mai zic... radiografia a fost cea care a confirmat pneumonia.
Facem si tratament homeopat in paralel si merge tare bine.
Am fost si la Jurj si el a auzit ... nu stiu ce sa mai zic!
Bine ca e spre finalul bolii... si a dat Doamne-Doamne de am trecut si peste asta!
Pupii
mihaser spune:
Salut
Cristina eu cred ca un medic bun ar fi trebuit sa-l trimita la radiografie...asa cum m-a trimis pe mine Sabau. (si el a ascultat multi la viata lui!)
Cred ca venim si noi azi in botanic...de luni incep lucrul! ![]()
Va pup! 
dyanira spune:
Miha ai gasit ceva?Sau te intorci la fostul job?
Incet incet toate se pare ca ne intoarcem la munca....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
Dya am gasit ceva pe gustul meu...din pacate sunt si parti bune si parti rele...dar 95% sunt multumita!
M-am vazut cu Lucia si July in parc azi! ![]()

bpaula spune:
Miha 95% e un procent bun pentru multumire. Spor la munca!
Eu m-am vazut pe fuga cu Cristina ieri in parc, ei erau toata familia la plimbare.
Cred ca si MArius a racit..de alaltaseara e cam fornait. Azi noapte iar nu a dormit prea bine, a avut cel putin 2 reprize de 1-2 ore fiecare de nesomn. Nici nu mai stiu daca e de la dinti sau de la raceala. Nasul nu pare chiar asa infundat ca laptele l-a baut fara probleme. Mai vedem astazi ce mai e. Tocmai ma miram ca au trecut aproape 3 luni fara raceala, ceea ce tare mult si bine a fost, cand uite ca o luam cu alta.
cristina_nagy spune:
Paula cum e Marius???
Pupici
Cred ca toata lumea a fost plecata de 1 mai. Cum ati petrecut? ca noi in liniste acasa si in curte la bunici toata ziua.
lili_77 spune:
Salutare fetele!
Am reusit sa recuperez cu cititul din urma!
Super faine pozele din Botanic!
Speram sa mai ajungem si noi cat de curand! Intre timp vreau sa o invat pe Alessia mea sa mai manance si in afara casei, ca asta a fost problema atunci! Si cred ca ar fi vrut mai mult sa doarma decat sa pape!
Am mai patit intr-o zi cu ea, tot asa la Padurice si mi-am dat seama ca asta e: e obisnuita in scaunul ei acasa sa pape.
Noi in timpul zilei mergem in parcul din Girocului, Adolescentei, parca-i spune. Mi-e cel mai aproape de casa.
In rest, ne laudam si noi cu doi dintisori, pana acum.
Doina, ne bucuram ca sunteti bine si asteptam mai multe vesti!
Miha succes cu noul job!
Va pupam,