"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina eu sunt de ieri in priza bagatadar la 3,80 ca la 2,20 nu ma satisfacea..asa ca sigur mai toate suntm in pregateli..felicitari pentru dintisorul no. 2si sa stii ca si la noi tot distanta de 2 zile a fost intre ei
ema ma bucur ca ati ajuns cu bine si bestiuta a fot cuminte

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Eu am fost in parc si de acum ma reapuc de treaba. La noapte vine si sor-mea cu prietenul si sper sa fiu gata cu majoritatea treburilor.

La multi ani, Buburuza1979!
La multi ani, buburuze mici care impliniti lunite!

Cris, mai poti? Greu si cu sarbatorile astea, cu atatea pregstiri. Pup Miru si sper sa fie cumintica azi, sa nu mai aiba nervisori si sa nu mai faca bube
Simina, asa au iesit si la noi dintisorii in perechi. Felicitari micului iepuras Sarbatori fericite iti doresc, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de Sfintele Pasti!
Ema, ma bucur ca ati ajuns acasa si Darius a fost cumintel. Recupereaza somn si pt mine Sa ai un Paste minunat alaturi de familie si prieteni!
Carina, o sa ma delectez mai tarzior cu frumoasa Maria

Gata, am fugit, vorbim mai tarziu

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele! Va de mii de ori pe toate, imi e enorm de dor de voi, dar nu mai fac fata la toate.Rares e foarte energic pe zi ce trece, suntem bine, avem 4 dintisori, ne agatam de orice si una doua suntem in picioare.Nu ne place sa stam foarte mult in fundic ci doar in genunchi(imi vine sa-l mananc cand il vad cum sta), vocabularul e tot mai vast, cand se pune pe vorbite numa nu mai tace...ce mai sunt indragostita pana peste cap de el. De cand a venit vremea buna suntem mai toata ziua la plimbare, venim acasa doar pt papa si somnicul de amiaza.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma nici nu stiu dc voi reusi, sper ca sunteti si voi si buburuzele bine! Va transmite salutari si cuscra si Stefania, sunt bine amandoua si sunt niste dulci ca de obicei, sigur ne vom legaliza mai incolo
Profit acuma de faptul ca doarme si am intrat sa va urez de pe acuma, fiindca nu stiu dc mai apuc pana de Pasti, vreau sa va urez la toate si la toti puiutii vostri din suflet un Paste Fericit, plin de bucurii, fericire, multa sanatate si sa fiti inconjurate de toti cei dragi voua.
Va pup dulce dulce pe toate si pe bubu si inca odata Paste Fericit!

P.S va las niste pozici cu noi facute in luna martie ca sa nu ne uitati
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/FlacaulLuiMama#5455527865238205922

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

buna fetele..am terminat pe ziua de azi,dar sunt rupta.Asta mica a inceput sa isi descopere caracterul pe zi ce trece si nu e unul pasnic ci cu adevarat terorist.Mai am si o problema pe care incerc sa o rezolv..si sper sa nu fie ce am aflat la inceputul saptamanii(de fapt mi s-a spus) dar daca ar fi prin absurd,cu siguranta o sa iau masuri radicale fara sa ma uit in urma..
Sper ca ati avut o zi mai ok decat a mea ..va astept maine dimineata la o cafea

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Cris, iti doresc sa fie totul asa cum iti doresti si tu si sa fii fericita pt ca meriti. Sunt langa tine! Te imbratisez cu drag si si mica terorista

Si eu sunt obosita, sotul a plecat la aeroport dupa sor-mea, iar eu sunt rupta de somn

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

am intrat sa va salut...si eu sunt franta, azi n-am facut altceva decat smotru...uff, am senzatia ca nu se mai termina, aveam o bucatarie ca la porci
maine bag papic, nu mult...niste parjolute cu telina si maioneza, o salata boeuf, niste piept cu susan si o ciorba de burta; seara tava cu friptura la cuptor si sarmalute de la socra-mea...ajunge?

Ema, ma bucur c-ai ajuns cu bine! sper sa ai timp sa mergi prin toate locurile prin care ti-as propus

Lavi, chiar ma gandeam la voi, adica la tine si la cuscra-ta
ce mandrete de fecioras ai a crescut binisor, nu gluma...si ce fitos e

Cris, nu stiu ce probleme iti dau de furca, dar sper sa fie bine pana la urma

oare Dani de ce absenteaza asa?

v-am zis ca alataieri ca fiica-mea a pacut primii pasi singurica? se pare ca-i place si mai vrea, a prins curaj!!!
ieri ne=am confruntat cu un inceput (cred) de conjuctivita; se trezise cu ochiul lipit si cu secretii galbene m-am speriat rau' ii pun picaturi acum si vad ca se reface foarte bine, slava Domnului...
in rest, ne-am cantarit azi, la 11 lunite si avem 9100 grame , adica am mai luat vreo 120 grame intr-o luna

va pup si spor la treburi!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici cu pitici
va pup din dulshili targ al Ieshului
multumim de primire
am luat premergator piticaniei si e fericitttttttttttt moama moamaaaaaaaaaa, darama tot in rest suntem bine, ne-am acomodat.
fetili, eu va doresc Sarbatori fericite! si tot ce va doriti, sa nu exagerati cu beutura si sa nu mancati mult. nu stiu cat am sa pot intra zilele astea dar ma intelegeti voi

Mergi la inceput

Neata,

Pup fetele si va urez spor la treburi.

Dau pt toata lumea, si una speciala pt Cris

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici
anna multam de cafelutachiar am nevoie..
si va servesc cu ce a mai ramas..perfuzoica pentru ema,cubaneze pentru tutungioaicele noastre [jamica],si vogue pentru cuscra

anna multam fain,chiar ar fi ok sa nu fie ce am aflat,daca nu..asta e,viata merge inainte ..mai greu,dar nu ma lasspor la treaba in continuare
alic pai suna bine de tot meniuldar stati foarte bine la greutatesi felicitari pentru primi pasiisper sa nu fie conjunctivita
carina am vazut o printesa superba
ema deci ai o bestiuta demolatoare ma bucur ca ati ajuns cu bine

La Multe Lunite inainte

Aidan Gabriel buburuza de MangaGirl sa cresti mare si voinic

si sa pun si meniul de azi
7:20 formula 210 ml
9:40 painica prajita cu zacusca
13:30 piure cu carnita + laptic 120 ml
17:00 fidea cu lapte
20:30 formula 240 ml

spor la treaba in continuare tuturor mamicilor si pitici cuminti

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Cris sper sa nu ti se intample nimic rau, iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti! Ce mai face Miru?
Anna am servit si eu din cafeluta, multam am nevoie fiindca sunt chiaunaVladut cum e?
Alic multumim, felicitari pt primi pasi, tineti-o tot asa!
Merg si eu la curatenie desi nu prea am chef si nici nu ma simt in stare!
Pup toate fetele si sper sa ne reprimiti inapoi!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput