"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"
Raspunsuri - Pagina 5
cris_82 spune:
intru cat sa pun noile poze ca fug la baie
http://picasaweb.google.ro/cris8209/1012Luni#5454489639718580642
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
am revenit
alic nu mai spune asa..cui nu-i place cum arata gradina,sa puna mana sa munceascamultam dar e pur defect profesional si uneori parca sunt prea din cale afara cu toate cela puse la linienoroc cu tero ca demoleaza tot ca uite asa arata a locuintae o idee super la iarba verde,numai sa ai in vedere ca daca se strica timpul sa poti sa le duci pe toate la adapostdaca as fi avut si eu in curte terminat si nu toate cele insirate(cum e la o casa inca neterminata)as fi optat si eu tot pentru verdeata;chiar nu stiu ce sa-ti recomand la cereale
ia nu te mai plangeemo ca parca vad ca te si dam la disparuti vreo 2 saptamani ca recuperezi cu somnul si uiti de noicate bestiute cu ochi albastri ai??una nu??
anna daca nu venea cumnata pe seara sa ma energizeze oleaca,nici nu stiu daca ma mai bagam la balta sa fac o baie..ca mi-era o leneeeeeeeeeeee......
iry mai fetelor,chiar luasem legatura cu interpolulnu mai stiam nimica de voi....bazin??ce faindata viitoare vrem si poze sa o admiramsi noi pe rebekuta la innotfelicitari pentru primul coltisor si pentru cel de-al doilea care e pe vinesi dulce tititza sa iasa fara durere si febrachiar o sa incerc sanu mai uit si sa pun meniul piticei mele in fiecare zi ca sa vezi ce noutati papam noiuite asa te tinem aproape si poate intrii sa ne mai dai vesti despre voi
Brotac Terorist
carinablanca spune:
Ola,
La multe lunite Victor Andrei!!!!!!
Sa va zic ce am patit azi noapte cu Maria. Ea doarme inca cu noi in camera in patutul ei si se tot trezeste noaptea ca ii cade suzi si sa io dam, mai nou se intoarce pe burta si in momentul ala la ea incepe joaca si azi noapte aud eu ca fosneste ceva de acolo si ma chiorasc putin mai bine si vad fata ca ea statea in picioare.
Cris, am vazut buburuza ta ce dulcica este.
Anna_mama, m-am apucat de cura pentru ca e de 7 zile. Pe de alta parte, dupa efortul depus de a manca nasparlia asta de supa, nu cred ca o sa imi arda sa fac excese de Pasti si poate ca tot a fi bine. EU asa am mai slabit cu ea acum vreo 10 ani. Atat era de rea supa ca efectiv nu am mancat aproape nimic cateva zile si apoi am avut asa grija ce mananc ca sa nu trebuiasaca sa o mai tin ca am dat jos in total vreo 12 kg in vreo 4-5 luni. Acum nici nu mai vreau asa de mult ca nu am pretentii de adolescenta.
Simina, eu ii mai dau ocazional iaurt simplu de la Zuzu, mai mult asa de incercare si tot pe asta il adaug la mancare.
Reby_iri, felicitari pentru zimtisor!!!!
Noapte buna ca ma bag la somnic!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,azi impartin perfuzabila ema,cubaneze avem o gramada ,si pentru cuscra vogue
La multe Lunite inainte
Maria buburuza de Carinablanca sa cresti mare si frumoasa printesa noastra
fug repede ca plecam la navodari sa-mi iau raftul de la bucatarie care-mi lipseste,dar cand ma intorc stam la taclale
Brotac Terorist
emanouela spune:
neata
fata hai, cris, sari cu 3 ca am avut o noapteeeeeeeeeeeeeeee, sa-mi frec palme nu alta....din ora in ora s-a trezit si mi-a marait, a plans....sunt vraiste
irino chiar asa....pozeeeeeeeeeeeeeeeeee inotatoarea
poi daca nu ma plang la voi, cris, unde????????????
nu garantez ca mai intru azi, am sa incerc....deocamdata astept sa isi faca cafeaua efectul si sa ma apuc de una, alta. daca nu mai intru, imi urez drum bun si am sa fac tot posibilul sa intru inainte de Pasti de la mama si sa va urez toate alea
eumada spune:
neatza fetele..
Am observat ca daca raresc calculatorul eva e mult mai calma... asa ca....din ce in ce mai rar va fi si se vad efectele...intreba cineva de iaurt...eu ii dau cremoso....am incercat mai multe si coincidenta sau nu..asta il accepta.dimineatza il dau cu banana....doua linguri cu juma de bamnana si il mai folosesc la piure de legume,mar cu iaurt si biscuit...carnita pentru a omogeniza..il dau de la 6 luni si o sapt si nu are nica...dimpotriva...se simte bine....mananca fructe si cam de toate.....mai putin ficat..oricum nu-i dau si brocoli....merge sase sapte pasi apoi se aseaza......cam atat....va pup pe toate ...terorici mari si mai mici..a si e din ce in ce mai cuminte...ptiu..se joaca rade vorbeste,se alinta si nu plange....decat daca o las singura...sta perfect dreapta in premergator.....ii plac mai mult butoanele....si cartile...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
povestea nasterii
dani3lla spune:
Buna dimineata.... fac eu ce fac si iar imi iau o nemotivataIeri am avut o prietena in vizita care a stat la mine de la 10 pana la 6 seara si nu am avut timp sa intru dar sa stiti ca m-am gandit numai la voi si la nemotivata pe care am sa mi-o iau
ema sa traiti am inteles...nu mai lipsesc ca mi-o fur
cuscra iar o stricasi de dimineata asa cu tortul tau de PasteDeloc nu va e mila de sufletelul meu
cuscra aseara gineri'tu a papat iaurtelul cu cereale fara sa clipeascaOare ii era dor de Miru de nu manca?
ema tare bancu...am ras cu lacrimi dar sa stii ca m-am chinuit sa-l inteleg inainte sa vad ca l-ai transcris fara diacritice
cuscra idem cu meniul... deci
7-tzitzi
10-fructe cu branzica
13-ficatel fiert in lapte cu cartofior si unt
18-iaurtel cu cereale
21-tzitzi si muuuulllltttt somnic
alic cu silueta am stagnat la 84 dar nici nu am mai tinut regimulFaza tare e ca nu am pus kg pierdute la loc...dupa Paste ma bag iar ca as fi prea sadomasochista sa tin dieta de Pastefelicitari de kg in minus si la cat mai multe in jos.Astept cu mare interes "retezarea"...Eu am luat acum cereale cu biscuiti de la milupa pe care i le dau cu iaurtel.Branzica de casa o dau cu fructele dimineata.Galbenusuri am stagnat la 1 pe saptamana.In ziua in care ii dau ou ii dau dimineata fructe cu biscuiti ,la pranz ou cu branzica,cartofior si unt,seara iaurtel.Nu stiu la ce te referi cand spui bors dar eu am inceput sa-i fac ciorbica ca pentru noi numai ca ii pun foarte putina sare si nu ii pun delicat de loc.O acresc cu bors si pasez legumele cu furculita mai mult la misto ca mai raman si niste bucatoaie prin ea dar se descurca Denis si le trage cu limbuta in gingii si atunci sa vezi tocatura ce le aplica
anna inainte sa ma bag la PC am bagat bateriile de la camera la incarcat si azi, daca vremea tine cu noi, il filmez in parc cum merge de manute si in casa cum merge pe marginea patului....promit
andreea vecina mea care are gemene de aproape 2 anisori inca le da mancarea blenduita.A inceput sa le faca 3 parti din mancare blenduita si o parte pasata cu furculita.treptat creste partea pasata si scade partea blenduita si cica merge ca au inceput sa nu mai faca figuri
picky eu sper doar sa-l bufneasca rasul cans s-o mari si o vedea pozele ca la ce "chinuri" l-am supus mare minune de nu ajung la circ cand o incepe sa ma "impodobeasca"Pup razgaiata mica si rasfatata.Nu stiu ce sa-ti zic cu ziua de nastere...unii zic ca se serbeaza inainte altii dupa...eu cred ca se serbeaza atunci cand parintii au timp si posibilitate.Motul/turta nu e ceva religios si pentru ca e doar un nou motiv de cheltuit banii nu cred ca are importanta prea mare daca e inainte sau dupa
cuscra i-a mai incearca tu si azi cu pozele alea ca poate s-a remediat problema tehnica ,nu de alta dar mi-e asa dor sa-i mai vad bucinelele lui noramea de nu mai potAm vorbit si eu cu pediatra despre cerealele cu miere si mi-a zis ca nu constituie un pericol ca mierea pe care o contin e mai mult inlocuitor decat miere si nu are ce sa-i faca bebelului dar ,ca si tine, am ales sa mai aman momentul
carina bafta la dieta ...daca vrei sa slabesti repede si sa nu te mai ingrasi pe urma iti dau regimul pe care l-am tinut eu.E misto,nu mori de foame,nu tii cont de cantitatea mancata si nici nu ai ore fixe la care trebuie sa mananci.uite asta e daca vrei sa te uiti pe el http://forum.romportal.com/forums/post/62760.aspx
cuscra acum am vazut ca pusesi poze dar nu mai sterg ce am scris mai sus ca mi-e lene....cam putineeeeeeeeeChitroaso ce esti...Miru sa-ti pap eu boticul ala de fata mare si frumoasa ce esti tu
simina citeste ce i-am scris Andreei despre cum poti face sa obisnuiesti piciul cu mancare pasata cu furculita.La vecina mea chiar functioneazaEu ii dau iaurtel de la tnuva sau Campina ...de la humana mai rarut ca e scumput
cuscra eu vazusem de mult ca milupa are treaba cu danone dar am inteles ca numai iaurtul de la danone e naspa...cerealele cica nu au nici o treaba
alic sa stii ca suna bine petrecerea la iarba verde.Cred ca o sa ma gandesc serios la idee ca am cam multi invitati si spatiu acasa cam IOC
reby sa va traiacsa dintisorul fatoooo si vezi poate data viitoare nu mai uiti sa-i facu poze fetei la bazin ca ne suparam auzisi?Eu i-am introdus doar peste mai noi.I-am dat o singura data file de salau dar sa stii ca nu prea a fost foarte incantat.L-a mancat asa ...sa fie
cuscraaaa ahaaaaa ne dai cu portia pozele?Miru ai grija mai mult de sifonierul lui mami ca prea arata bine toate lucrurile alea aranjate acoloBaga niste scotoceala ca stiu eu ca acolo a ascuns mami jucariile
carina pai felicitari fato pentru performanta...ce or avea copii astia de toate lucrurile noi le exerseaza noaptea?Daca nu i-ai dat inca patutul in jos fa-o cat mai repede ca se pare ca a prins smecheria si nu o sa mai stea decat in picioare
cuscra multam fato de cafea si tigarica
ema eu cred ca fitu stie ca te asteapta o perioada de relax total si vrea sa te faca sa-l meriti din plin
eumada
Maria buburuzica de Carina sa cresti mare,frumoasa,desteapta si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii.La multe lunite fericite inainte
dani3lla spune:
PS Poate ca va era dor de un carnatoi nu de alta
Ma duc sa-l bag pe pici la somn ca i s-au topit degetele de cat le-a supt pana acum si daca mai stau putin e posibil sa-l vad cum doarme in premergator
reby-iry spune:
neata si de la noi!
noi am dormit bn azi-noapte,deci cuscra,hai sa ne ajuntam ca intr-e neamuri,mai transfera umpik din oboseala ta la mine,nu de alta dar ka sa poti ajunge si tu acasa,ka omul
fetele,promit,ka o sa fag poze data viiitoare la bazin
reby,pescuieste din patut baloane
cris,eu nu am mai intrat si ca...dimineata cand veneam aici nu puteam sa deschid comp ca dormea cumnatul si nu-l deschideam ca sa nu-l trezesc,acum l-am transferat in camera lui,ca si-a instalat patul...
meniul nostru este:dimineata- cereale cu fructe de la milupa
dupa-amiaza-idem daniella,am fost amandoua pe aceeasi suta de metrii,eu am ficatelul de ieri fiert,asa ca mai imi ramane decat sa fierb un cartofior
pe la 16-17-un iaurtel de fructe de la hipp,ca nu vrea fructe
seara:ii amestec gris de la milupa cu lapte praf apltamil
kam asta e combinatia....
p.s:cris ce mare sa fac miru,si e tot mai frumoasa,danielooo in locul tau as avea mare grija cu asa o nora,si pe tn danoo te asteptam cu pooze
toate fetele
reby,printesa lui mami
anna-mama spune:
Neata,
Pup Miru, e o scumpete
Dana, chiar mi-era pofta de un carnat de-al tau. Cate saptamani ai tinut dieta asta si cate kg ai slabit in prima saptamana? Ce e rau la ea e ca nu te lasa la ciocolata, dar cafea e voie?
Ema, spor la bagaje, o sa-mi fie tare dor de cafeaua de la tine Imi pare rau de somnul ratat, nici Vladut nu a fost mai prejos.
Carina, pai sper sa-ti priasca dieta si sa slabesti atat cat iti doresti
Eu am fost de dimineata la o plimbare pana la posta si inapoi cu Vladut, am stat o ora la coada desi aveam in fata mea doar 2 persoane . Acum piticul baga somn, iar afara e tare urat, iar vine ploaia
e simplu, doar sa vrei!