Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Ca tot vine noul capitol, vrem si noi in lista: inimiora DPN: 17.11.2010

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Joy tot vroiam sa te intreb ai scris inimioara cu albastrusa inteleg ca ai vrea un baietel??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

praji este asta
salata de ton: ton maruntit, maioneza, ceapa tocata fin si castraveti murati tocati cuburi mici.
Pio va astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Joy in postul precedent ai scris 1 pic/2kg corp deci mai putin decat stiam eu de aia am intreba acum ai scris 2pic/kg corp.

Diana

1pic/2kg corp, cam 6 pic la noi, m-am zapacit, deh, neuron gravidos-somnoros.

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
Joy tot vroiam sa te intreb ai scris inimioara cu albastrusa inteleg ca ai vrea un baietel??

Diana

Hihi, asa aparut initial culoarea cand am scris, pt ca e link. Si mi-a placut si am lasat-o asa. Asa vrea sa vad cum e sa ai un baietel dar dupa cele 10 luni de incercari, sincer, nu mai avem "preferinte". Stii cum e zice, sanatos sa fie!

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy stai linistita la mine si acum e tot neuronu ala gravidos
Si da e important sa fie sanatos nu ce e.Asta iti si doresc sa ai un bebe sanatos si la termen.Sa stii ca te admir esti o mamica tanara si o sa ai deja bb2 esti o curajoasa.Tare mi-am dorit si eu sa fiu o mamica mai tanara dar nu a iesit asta e...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hai iesiti si spuneti care sunteti vinovate!
Sa va vedem!

Gruia a fost depistat cu giardia slab pozitiv la analiza de sange, in copro nu a iesit nimic ... sa ma gandesc acum ca a luat-o de cand lingea jucariile Izabellei prin parc?
Evident, exagerez, dar asa mi-a sunat si mie ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

eu zic sa scapati de giardia ..si veti scapa si de constipatia care va chinuie de mai bine de un an

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:

Joy stai linistita la mine si acum e tot neuronu ala gravidos
Si da e important sa fie sanatos nu ce e.Asta iti si doresc sa ai un bebe sanatos si la termen.Sa stii ca te admir esti o mamica tanara si o sa ai deja bb2 esti o curajoasa.Tare mi-am dorit si eu sa fiu o mamica mai tanara dar nu a iesit asta e...

Diana

Esti draguta. Lasa varsta din buletin, important e cum te simti tu

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am sunat dr cu care am nascut si mi-a zis ca e absolut ok, unele organisme absorb, altele nu...dintre astea, unele elimina, altele nu...cica si peste 10 ani poti elimina atele alea...nu afecteaza viata, nici o urmatoare sarcina, nici o eventuala cezariana...deci voi trai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Claudinna, ce fain ii sentimentul de usurare, nu?

Eu maine merg la eco, poate aflu si culoarea caruciorului, desi nu am mari asteptari, avand in vedere ca va fi la Medicover .. dar macar mai ascult o inimioara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hai iesiti si spuneti care sunteti vinovate!
Sa va vedem!

Gruia a fost depistat cu giardia slab pozitiv la analiza de sange, in copro nu a iesit nimic ... sa ma gandesc acum ca a luat-o de cand lingea jucariile Izabellei prin parc?
Evident, exagerez, dar asa mi-a sunat si mie ...

eu zic sa scapati de giardia ..si veti scapa si de constipatia care va chinuie de mai bine de un an

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Deci sa inteleg ca asta e presupunerea???
Cu constipatia si Andrei e super constipat dar eu zic ca nu giardia e de vina si chiar daca ar avea nu asta e cauza.
Sora mea a avut giardia de la cateva luni si simpotmul era diaree eu am inteles ca ar mai fi diaree alternata cu constipatie dar doar constipatia permanenta nu , poate gresesc insa eu sunt convinsa ca Andrei e constipat din alte cauze...

Diana

Mergi la inceput