Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Sa nu uitati de intrebare mea cu ce gatiti de Paste??Ca eu sunt in faza de alcatuire a meniului.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

aperitive: salata de boef, de ton cu maioneza, snitele si chiftelutze de pui (pt copii), drob, oua rosii, clatite cu spanac, sarmale(facute de mama), friptura, tiramisu, cozonac(tot mama), o praji delicioasa, placina cu branza dulce si cam atat:)

wow, la asa meniu venim si noi la tine :)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Gaia, multzam, interesant cu FTK asta ... dar cat costa? stie cineva?

sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Flickr

http://www.ftk.ro/

Stiu ca Ada da in jur de 200ron/sedinta, parca...ea doarme momentan sper ca te ajuta raspunsul.
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hai iesiti si spuneti care sunteti vinovate!
Sa va vedem!

Gruia a fost depistat cu giardia slab pozitiv la analiza de sange, in copro nu a iesit nimic ... sa ma gandesc acum ca a luat-o de cand lingea jucariile Izabellei prin parc?
Evident, exagerez, dar asa mi-a sunat si mie ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hai iesiti si spuneti care sunteti vinovate!
Sa va vedem!

Gruia a fost depistat cu giardia slab pozitiv la analiza de sange, in copro nu a iesit nimic ... sa ma gandesc acum ca a luat-o de cand lingea jucariile Izabellei prin parc?
Evident, exagerez, dar asa mi-a sunat si mie ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

si ca nu ma pune nimeni in lista cu gravidoase cu Gargaritza roz si cu DPN 04.09.2010 Hai maaaaaaaa

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 17s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Ah...era sa uit...Lumi multu`

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 17s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Corina eu te-as pune ca imi place tare DPN-uldar nu stiu cum nu am nici parola de acces macar
Dar sa zici si numele gargaritei noah ca te-am pus in incurcatura

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Dya, eu am luat tinctura de propolis de la farmacie, nu am intrebat care e cea mai recomanadata sursa. Noua ne-a rec 2 pic/kg corp si in general a vazut ca si in a recomanda si in cantitati administrate dr. noastra e mai "zgarcita". In sensul bun as spune.

babymom, am trecut astazi pe langa magazinul cu mezeluri bio si am vazut ca se numeste Florava. Sper sa-l gasesti si la voi.

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

o reteta deosebita, tocami ce am facut-o acum si am pus-o la frigider.

500 de grame de zmeura congelata
250 g de mascarpone
70 g de zahar
1 plic de zahar vanilat
citeva bucati de migdale taiate in felii (gen fulgi)
1 aluat pt tarte (din ala care se pietrifica si nu cel foetaj). daca vreti reteta o caut, eu cumpar aluatul gata facut, care e deja pe hirtie sulfurizata. daca il faceti voi trebuie sa puneti hirtie sulfurizata in tava peste care asezati aluatul.

Se aseaza aluatul intr-o tava de yena rotunda. Peste el se pun citeva boabe de fasole ca sa nu se umfle. Se pune la cuptorul incins la 180 de grade timp de 20 de minute. (puteti sa puneti niste hirtie sulfurizata si deasupra aluatului ca sa nu se arda). Se scoate de la cuptor, se indeparteaza boabele de fasole si se lasa la racit.

Mascarpone se ameseca cu zaharul + zaharul vanilat, se bate cu mixerul pina devine omogen. Aceasta compozitie se aseaza peste aluatul racit. Peste compozitie se aseaza zmeura (care a fost lasata sa se decongeleze), una linga alta in cercuri. Peste zmeura se adauga niste fulgi de migdale. Se pune la frigider cel putin o ora.

o sa pun si o poza cu prajitura. E delicioasa.

l.e. poza http://picasaweb.google.com/Houlier/PrajituraCuZmeuraSiMascarpone?authkey=Gv1sRgCJ2bu9KP7s_8Dg#5454433098422661490

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Joy in postul precedent ai scris 1 pic/2kg corp deci mai putin decat stiam eu de aia am intreba acum ai scris 2pic/kg corp.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ca tot vine noul capitol, vrem si noi in lista: inimiora DPN: 17.11.2010

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput