Bobocei de sept-oct 2008 (271)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza zgarcitilorSi eu ma bucuram ca suntem prieteni.
Apropo de nisipu de la locul de joaca la noi in parcul din spatele blocului ma rog ,,tentativa de parc" nu il las pe Andrei deloc in nicip din cauza ca nisipul ala de ,,olita" tuturor pisicilor din zona si nici nu sunt putine.Mi-e scarba numai cand ma gandesc ca el ar putea baga manutele pe acolo...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Ada stiu ca nu o sa fiu in ton cu tendintele dar iti spun ca si eu patesc exact la fel ca tine cu gatul si ganglionii exact asa.Singura solutie viabila si eficienta este PENICILINA.In 2 zile sunt ca noua plus bacteriile omorate...ceea ce nu stiu daca se intampla de la alte cele.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Cristina in urm caror analize a detectat helicobacter? Am si eu un sot cu ceva simptome de gastrita incipienta si se vaita uneori de dureri de cap si mananca doar miercurea si vinerea si atunci de post. Tocmai a venit de la doctor cu schema de regim si uite ca m-ai facut curioasa.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Pai duce kaki si cere expres analiza pentru helyobacter.Sotului i-a iesit din prima. Al meu mananca de sparge.insa cica bacteru asta e responsabi de un inceput de gastrita..care poate duce la ulcer.
La el asa se manifesta...dureri mari de cap..la anumite intervale de timp. A luat tratament.dar n-a mai facut analizele atunci sa vada daca a scapat..le-am facut acum.
Poti sa-l trimiti cu kaki la o analiza..e simplu sa vada daca e.
E mai greu sa scapi de el..se pare..la noi.
Sotul tau a facut ceva analize..de i-a dat regim?

LE da..cum a zis Babytza..se face si din sange. Sotul meu a facut din amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, off, sper sa-ti treaca repede de tot!
si merci mult pentru posturile cu info despre giardia, f utile!

dya, well, tricicletele nu sunt super de super, dpdv al calitatii, adica exceptand rotile, sunt din plastic... ma bucur ca rotile nu sunt din plastic, zic eu ca-s mai safe asa si ca vor rezista mai mult. da' altceva n-am gasit. le-am gasit la un magazin in Bucuresti, nu te ajuta daca-ti spun exact de unde.
aaa, si alt minus: nu au centuri, au doar bara de protectie, pe rotund. nu cade hunul de-acolo, asta e clar, dar e destul de larguta pentru trupsorul lui mic de pitic, si parca-l vad, hun cum il stiu, ca va incerca sa se ridice in picioare, sper sa nu-i iasa sau sa nu ii vina ideea asta.
sunt practic tricicletele clasice, cu umbreluta (inutila, o s-o dau jos), tavita ptr picioare, bara de protectie. si muzica, chinezeasca, oribila, ascutita, dar care pe huni ii incanta tare. si ceva zdranganele si oglinzi retrovizoare... mda, de-astea.
au fost 150 ron/buc.
una-i verde aprins, una-i albastra, sunt identice, doar culoarea difera.
hunii nu ajung la pedale, of course, si dupa cum arata, cred ca pe la 3 ani vor ajunge. cand, evident, o sa avem alte triciclete, sau poate direct trotinete.

pun si poze cand oi avea timp sa descarc.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

sper sa nu deschid rani cu postul asta, mai sint bobocei care maninca legume pasate fin, fin, fin? Ca Elsa ma cam dispera, numai asa le maninca. In schimb roade paine, fructe si orice e dulce fara nicio problema. Ce as putea sa-i fac?

Si inca o intrebare - voi o sa le dati ciocolata la bobocei de paste? Aici se dau oua de ciocolata la copii, de fapt se ascund in gradina si copiii le cauta, noi o sa mergem intr-o pensiune la citeva sute de km de casa si banuiesc ca vor mai fi si alti copii pe acolo, asa ca am luat mici chestii de ciocolata, plus niste ousoare de plastic care se deschid si au niste mici animalute inauntru. De fapt ousoarele astea cinta ceva la modul 'gaseste-ma', iar cind ai pus mina pe ele o sa spuna 'm-ai gasit' si se vor deschide ca sa apara animalutul dinauntru. Asa ca o sa o pacalesc pe Elsa cu niste ousoare din astea, sper sa nu dea iama in ciocolata.

Interesanta discutia despre giardia / viermisori, numai tonul a cam lasat de dorit pe alocuri, din pacate.

o zi buna va doresc!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

si de la noi

Corrina felicitari pentru carutzul roz

Babytza

Clau nici la mine nu merge mereu, dar nici nu o fortez

Ada sper ca te simti mai bine

Nocom ma bucur ca sunteti mai bine

Piolica, Crina mea mai scapa la ciocolata, ori Kinder ori altceva. Cat despre legume fin, nu mai papa de ceva timp fin, ii dau bucata intreaga asa cum este in mancare

Lidia, referitor la giardia...nu este un flagel, si eu si sor'mea am avut cand am fost mici...deci nu poti spune ca este un flagel...si nici fiecare mamica nu isi poate tine copilul intr-un bol sa nu mai ia nici pic de mizerie...de ex Crina mea duce la gura orice...am si treaba dar totusi o mai las din cand in cand...altfel cum va avea imunitate???

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Sa nu uitati de intrebare mea cu ce gatiti de Paste??Ca eu sunt in faza de alcatuire a meniului.

Diana

aperitive: salata de boef, de ton cu maioneza, snitele si chiftelutze de pui (pt copii), drob, oua rosii, clatite cu spanac, sarmale(facute de mama), friptura, tiramisu, cozonac(tot mama), o praji delicioasa, placina cu branza dulce si cam atat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Diana, eu m-am scos, nu gatesc nik-nik de paste anul asta, o sa plecam de acasa, asa ca o sa mincam pe la restaurante.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Gaia, multzam, interesant cu FTK asta ... dar cat costa? stie cineva?

sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Sa nu uitati de intrebare mea cu ce gatiti de Paste??Ca eu sunt in faza de alcatuire a meniului.

Diana

aperitive: salata de boef, de ton cu maioneza, snitele si chiftelutze de pui (pt copii), drob, oua rosii, clatite cu spanac, sarmale(facute de mama), friptura, tiramisu, cozonac(tot mama), o praji delicioasa, placina cu branza dulce si cam atat:)

Ia zi-mi si mie reteta de praji delicioasa si cum faci salata de ton cu maioneza adica ce mai pui pe acolo???

Diana

Mergi la inceput