Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Luna plina e pe Marti, 30 Martie la 02h28 GMT, deci luni spre marti . Dar personal nu cred ca e importanta numai noaptea respectiva, stiu ca eu si prietenele mele aveam rusii in jurul lunii pline, chiar daca eram decalate cu 2-3 zile una de alta.

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

somnik usor ruxi...si vise placute...sper sa ai o noapte linistita si sa poti dormi....
ma retrag si eu la ....
somn usor burtici....

MARIA SUPER FERICITA 31 CU ANDREEA ANTONIA
AMR: 9 SAPTAMANI....SA SPERAM....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

si eu sunt atenta cu luna plina, sper sa nu mai avem vreo nastere aici...

Veronica, ti-am trimis mailul cu mesajele ptr Carla&Mazarichi

O saptamana frumoasa tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Multumim frumos pentru felicitari: arturicii,dana81,maribell, flubby, ancutzicab, un pupic de la floricele(am tot incercat sa-i lamuresc Cameliei ce e cu ziua de azi, dar ea tot imi repeta: Eu nu sunt floricica, eu sunt Cami!

Vero, merci pentru mesajul in detalii de la Carla. L-am citit cu sufletul la gura. Super ca se simte mai bine dupa operatie si ca i-a aparut si lapticul! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si in continuare, sa ia bubulinele repede in greutate, si muuulta sanatate la toate trei. Abia astept sa vad si pozici!
Dana81, Crissy felicitari pentru fetitele sanatoase!
Tatyana, felicitari pentru bebelina grasunica! Ai o burtica foarte draguta, ma mir de unde ai atata putere la cat de gingasha esti! (chiar m-am uitat si la fatza!)
bubu, merci de intrebare. Ziua ma simt binisor, dar spre seara mai am contractii dureroase si un feeling ca cade/apasa in jos burta cand ma ridic din pat. Tot cu pastilute, supozitorii si optimism merg inainte(ce combinatie!). Desi uneori ma mai apuca cate un gand nebun sa nu mi se rupa membranele lichidului amniotic. Na, gand de gravida cu 2 sarcini duse pana la 42 sa. ca te simti mai bine. Tot asa inainte!
Madutza, ma gandesc ca ce descrii tu acolo ar putea fi si greutatea uterului gravid care apasa pe un nerv. Nu e nimic grav si trece dupa nastere. Asteptam sa ne zici ce ti-a spus doctorita.

Ana, inca in sarcina cu Cami am pus ochiul pe quinny, dar e cam scumpusor. Ocupa tot portbagajul?!Mie mi se pare foarte compact. Macar e usor?! Ca arata super!
Anishka80, dureri suparatoare in buric am avut mai toata sarcina cu Cami. De data asta nu le mai simt de vreo luna. Tot uitam sa intreb de ele,dar vad ca au trecut.
Referitor la miscarile bebelui: prin luna 7,8 erau perioade cand Cami misca foarte rar. Atunci stiam si eu de numaratul celor 10 miscari intro ora! Iar uneori chiar nu-mi ieseau decat vreo 7-8! Apoi in ultima luna, devenise iar mai activa, in special pe la 11-12 noaptea incepea discoteca.
Ana, merci de info cu luna plina. Da pana joia/vinerea viitoare e ok? Ca as vrea sa coc cozonac.

Corina, nana, bubu, arturicii, Dana, ancutzicab,dupa cum vedeti, raman cea care am fost pana acum!

Am fugit si eu la somnic. O noapte linistita!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor

In primul rand La multi ani tuturor floricelelor care si-au serbat ziua numelui

Noi ne-am intors joi dintr-o vacanta prelungita, cumva fara voia noastra, de aproape doua saptamani. Putin probabil sa reusesc sa recuperez tonele de capitole care s-au scris in aceste doua saptamani dar cat de cat o sa incerc sa ma pun la curent.

Felicitari Carla, sa iti traiasca mazarichile si ma bucur sa aud ca situatia se imbunatateste. Tot binele din lume si toate gandurile bune sunt indreptate catre voi.

Corina si multumesc pentru telefon si pentru mesaj.

In alta ordine de idei am fost si noi sambata la morfofetala de trim III. Pitica este bine, sanatoasa, are 1851 g la 32 de saptamani. Are insa dubla circulara de cordon, asa ca de unde nu eram eu hotarata cum sa nasc - natural sau cezariana - se pare ca a hotarat ea pentru mine. Putin probabil sa reuseasca sa se mai dezlege de acum incolo asa ca foarte probabil o sa nasc prin cezariana. Maine ma duc cu rezultatele de la morfofetala si la doctorita care imi urmareste sarcina. Sa vedem ce zice si ea. Oricum, pitica sa fie sanatoasa, asta imi este cel mai imprtant lucru.

Ma duc la ca deja sunt extrem de obosita si este si foarte tarziu.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bubu lasa ca fac eu noapte alba ooof
Alinutzaa felicitari pentru eco, cat despre cezariana, si eu as alege la fel daca bb ar avea dubla circulara. Nu as risca nimic.
Veronicach multumim de vesti, mai ales ma bucur de faptul ca cezariana nu i s-a parut atat de grea...eu am mare of ca prima data m-am simtit rau, poate era organismul slabit si de data asta va fi mai bine. Ma bucur ca bblinele sunt bine si Carla la fel!
maribell sper sa nu ajungeti la insulina, ti-or fi ajuns intepaturile...cat despre sarit calul...moama, eu una nu as putea sa ma abtin deloc. sunt groaznica.
Nati ce dulce e floricica ta! Si mie imi plac postarile tale si te urmaresc mereu si sunt sigura ca nu ai intentionat sa superi pe nimeni
Taty_ana foarte frumoasa burtica si mamica. Arati ff bine dupa atata stat in spital, cate kg ai pus in total?? Adevarul e ca trebuie sa fim optimiste mereu poti auzi povesti mai rele decat ale tale. Din pacate.
pis-pis super carutul si mie imi plac astea Quinny, dar nu are si cosulet ceva unde mai pui una alta?
Aniska si eu am avut f multe dureri de buric si in zona buricului, unele tare suparatoare, la ambele sarcini. Mie mi s-au parut firesti, nu m-am ingrijorat. Despre miscari insa, Ilinca mea e tare vioaie.
Madutza mie imi amorteste des zona pelviana si simt carcei pe picioare, asa ca o unda paralizanta. asa am avut si la prima sarcina, amandoi au stat pe un nerv ceva...cateodata nu pot sa misc nici daca sunt in pat. Nu mai zic de mers pe jos etc..

Nu stiu cui voiam sa mai scriu, ca mereu scriu din memorie si imi joaca feste..cred ca iar ma duc sa rontai ceva ca ma incearca.
Am ajuns la 70 de kg adica am pus 13!! Nu imi vine sa cred cum cresc.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici !

Nico, unde-i cafeluta ? Ca tu erai prima de dimineata. Sper ca esti ok .

Fetele, ieri am crezut ca ma urc pe pereti din cauza durerilor de spate. Am avut musafiri (veniti la Floricelul meu) si am cam stat putin prin bucatarie. Si azi cred ca am si socrii la mine, ca ei au ajuns abia aseara acasa de la tara; oricum mai am destula mancare, asa ca nu ma stresez. Voi cum sunteti azi?

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Neata fetelor!

carcei am si eu ,la pulpa stanga a piciorului,mereu in acelasi loc,iau magne b6 seara,s-a ameliorat un pic,dar nu de tot

Nati,parerea mea e sa fi originala si sa ne spui ce gandesti avem nevoie de experienta ta de mamica de fetita ,si eu poate am jignit la randul meu probabil,cand ti-am zis de baietel,dar nu mi s-a reprosat nimic,si oricum daca cineva mi-ar spune ceva ,sunt atat de nesimtita,ca nu as simti,sunt trecuta prin viata cu probleme grave serioase
aici pe forum avem dreptul sa ne spunem opini pro si contra,sa ne sustinem,sa ne contrazicem,nu trebuie sa fim toate de acord cu ceva anume

Bilica pt ca esti la prima sarcina esti foarte sensibila ,eu plangeam din aproape orice,la stiri la filme aveam interzis,plangeam in hohote,te asteptam cu drag sa ne povestesti despre plajele insotite,ca la noi iar au venit ploi,oftica-ne cu ceva soare

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Buna dimineata, burtici!!!

Hai la o cafea cu lapte cu mine

Alinutzaa, welcome back!
Ma bucur pentru vestile tale bune de la eco
Daca cezariana e cea mai sigura optiune, at asta va fi!
Eu sunt destul de hotarata pe nasterea naturala, insa daca intervine ceva care sa necesite cezariana, nu voi ezita o clipa.

Taty_ana, ce frumusica esti si ce burtica finuta ai! Asa va fi si fetita, sunt sigura! Te-ai mai gandit la nume?

Mai revin azi cu povesti despre noi

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

sambata am petrecut frumos,dar am ajuns foarte tarziu acasa ,la 23,am stat in masina doua ore,aveam nevoie la toaleta si nu am avut unde sa merg,tinandu-ma asa am avut dureri de am crezut ca merg la spital nu acasa,ma gandeam ca am 32 sapt,ce s-o intampla cu bb meu ,va supravietui
nu mai e de umblat departe de casa cu masinala 8 luni,e de stat prin jurul casei,cu spitalul aproape

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput