Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Uitati www.whattoexpect.com/pregnancy/week-by-week/week-29.aspx" target="_blank">aici si www.whattoexpect.com/pregnancy/pregnancy-health/move-it.aspx" target="_blank">aici despre cum ar trebui sa masuram/numaram zilnic miscarile lui bebe incepand dupa saptamana 28. Toate miscarile chiar si cele suave conteaza, nu numai cele puternice, asa cum credeam si eu, si se pare ca e normal sa se miste mai mult cand stam intinse decat cand facem vreo activitate. In lunile a 7 a si a 8-a se pare ca nu e normal daca nu reusim sa numaram 10 miscari ale lui bebe timp de 2 ore, chiar daca ne schimbam pozitia sau mancam ceva dulce care sa-i trezeasca. Daca reusim sa numaram 10 miscari de orice fel in decursul unei ore, de 2 ori pe zi, atunci se pare ca e normal.

Ruxi (bubu30), ma bucur ca esti bine. Daa, sigur o sa aajungi la termen cu amandoi, vezi, este posibil. Dar m-ai dat gata cu denumirile de biamnio bicoriali si biamnio monocoriali .

Maria (maribell), saracuta de tine, te inteleg ca e foarte greu cu statul in pat, am stat si eu la inceput o saptamana jumate, si am crezut ca ma sui pe pereti... Dar e pentru o cauza bune, e perfect ca nu mai sangerezi.
Eu as mentiona doctorului si crampele, poate e doar o lipsa de calciu/magneziu si s-ar rezolva usor.
Da, si aici sunt scumpe carucioarele, de asta trebuie sa-l iau pana la sfarsitul lunii, ca are 20% reducere si vreau sa profit, ca altfel ar trebui sa ma orientez catre altceva. Din pacate e foarte masiv, ocupa tot portbagajul.

Dumnezeule, nu stiam ca oxigenul administrat prematurilor are un asemenea risc, acum am citit! Ce nu inteleg este de ce nu are echipa si un oftalmolog pediatru care sa verifice constant starea ochisorilor, din moment ce stiu ca ca exista un risc asa mare, iar bebelusii care prezinta probleme sa fie operati imediat. Uitati aici un articol despre www.merck.com/mmhe/sec23/ch264/ch264n.html" target="_blank">retinopatie pe care l-am gasit, sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie de informatia asta!! Totusi nu cred sa fie o problema pentru mazarichi, vad ca scrie ca riscul e mare pentru bebelusi sub 1500 g.

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

TINA.......MULTUMIM, ESTI O DRAGUTA...NASTERE USOARA SI LA TERMEN CU BB SANATOS....
TATYANA IUBITA, NU TE MAI TORTURA, TU NU O SA PATESTI NIMIK, O SA FITI BINE SI TU SI BBLINA TA, NASCUTA LA TERMEN, SANATOASA SI MANCACIOASA....
STIU CA E GREU CAND AUZI NUMAI POVESTI ''HORROR''DAR AI INCREDERE IN DUMNEZEU SI TOTUL O SA FIE OK....AI SA VEZI
SI EU INCERC SA MA IMBARBATEZ SINGURA ZI DE ZI SI SA NU MA MAI STRESEZ...DAR NU STIU DE CE GANDESC NUMAI PROSTII...
SA NE AJUTE DUMNEZEU SI SFANTA FECIOARA, SA NE LINISTEASCA SUFLETELE SI SA GANDIM POZITIV...
MAI AVEM PUTIN SI AJUNGEM LA TERMEN TOATE CU BEBEI SANATOSI

MARIA SUPER FERICITA 31 CU ANDREEA ANTONIA
AMR: 9 SAPTAMANI....SA SPERAM....

Mergi la inceput

Fetelor, si nu uitati, de maine stam cumintzele, fara curatenii generale pt Paste, pentru ca pe 30 e luna plina.

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Maria incearca sa dai caps lock off, deoarece regulamentul sugereaza membrilor forumului sa nu abuzeze de majuscule.
sper sa nu te superi ca ti-am zis

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

Fetelor, si nu uitati, de maine stam cumintzele, fara curatenii generale pt Paste, pentru ca pe 30 e luna plina.

Ana 28+ cu

deoarece sunt habarnista la chestii din astea, nu imi zici si mie pe scurt ce legatura are curatenia cu luna plina ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

HAI SA VA SPUN CU CE MA MAI IMBARBATEZ EU.....
AM AICI O PRIETENA CARE ARE 32 ANI SI SA CHINUIT MULT SA RAMANA INSARCINATA.A RAMAS INSARCINATA , DAR DIN CAUZA CA NU A URMAT SFATUL DR-ULUI SI SA STEA LA PAT, A NASCUT LA 6 LUNI( 24 SAPTAMANI).
LA NASTERE BEBICUL ARATA EXACT CA LA ECOGRAFIE( CA UN SCHELETEL), AVEA 800G, A FOST TINUT LA INCUBATOR 3 LUNI, IAR MAMICA FACEA NAVETA CASA-SPITAL CU LAPTICUL PT BEBIK.SARACUTUL A AVUT MAI MULTE PROBLEME...CU PLAMANII, CU CAPUTUL PT CA NU ERA CU TOTUL FORMAT...ETC...
VREAU SA VA SPUN CA MAMICA ERA FOARTE POZITIVA, IAR DOCTORII AU INCURAJAT-O IN FIECARE ZI.....SI DREPT DOVADA....ANDREI ARE ACUM UN AN JUMATATE SI MERGE SI LA GRADINITA....RADE LA TOATA LUMEA SI E FOARTE ACTIV....NU MAI ARE NICI-O PROBLEMA ....
MITITELUL A IESIT INVINGATOR IN LUPTA CU VIATA
IAR DE ATUNCI SPUN LA TOATA LUMEA (MAI ALES CELOR CU SUPERSTITII DE GENUL...NU CUMPARA HAINUTE BEBELULUI PANA NU SE NASTE CA NU E BINE...ETC) CA DACA BEBELUL ARE ZILE...TRECE PESTE ORICE OBSTACOLE SI PROBLEME...PT CA ASA II ... ESTE SCRIS ....NU?
FRUNTEA SUS MAMICI....

Mergi la inceput

merci pt avertizare RUXY....nu am stiut...

Mergi la inceput

Ciclurile lunare influenteaza menstruatia, si in general un procent mare de femei au ovulatie sau menstruatie cand e luna plina. Statistic, procentul de nasteri e mai mare la luna plina, se umplu maternitatile si avem o probabilitate mai mare sa avem contractii cand e luna plina, mai ales cele ca mine care aveau menstruatia in perioada respectiva. Cu alte cuvinte, gravitatia ne joaca feste .

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

merci Ana de informatie.

dar cand e luna plina - in noaptea de 29/30 sau 30/31 ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

merg cu groaza sa ma culc
sper sa nu fac iar noapte alba

noapte buna !

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput