Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)
Raspunsuri - Pagina 5

bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisi-pis Ruxi (bubu30), ma bucur ca nu e nimic grav cu sangerarea! Bine ca ai facut si injectiile, s-a mai dus o grija. Cum te mai simti? ![]() ![]() |
F. frumos caruciorul. Sa-l folositi sanatosi !
Multumesc de intrebare, ma simt f. bine, chiar si eu ma mir.
Atat doar ca ma chinuie la intoarcerea in pat durerile inghinale,. dar scurgerea maronie s-a oprit in mai putin de 12 ore , contractii nu am.
si da, ma misc greu , burtica fiind f. mare.
In rest statul in pat imi prieste.
Azi am citit la mamici de gemeni si tripleti de o mamica care a nascut la 38 sapt 2 gemenasi biamniotici bicoriali ca ai mei , un

Zicea ca biamnio bicorialii iau mai bine in greutate ca biamnio monocorialii, acuma nu stiu daca e o regula... dar sper sa fie valabil si la mine

Ruxi

AMR ... cine stie ?

maribell spune:
PISI........MERCI DE INTREBARE...MA SIMT MAI BINE, IERI SI AZI AM STAT IN PAT (AM MURIT DE PLICTISEALA...NOROC CU FORUMUL, CA ALTFEL....)DE AZI DIMINEATA NU AM MAI AVUT NICI-UN FEL DE SCURGERI, SI NICI DURERI, ASA CA AM PROFITAT UN PIK SI AM FOST LA O PLIMBARE PT CA VREMEA MA IMBIA PREA TARE.
...
SUPER CARUCIORUL...ASA VROIAM SI EU, DAR AM RENUNTAT PT CA PE AICI ESTE 1000 EURO SI MI SA PARUT CAM MULT....SA-L STAPANESTI SANATOASA...DOAMNE CE FRUMOS E....
MADUTZA SI EU AM UN FEL DE CRAMPE/CARCEI IN FESE, CAND LE AM DE ABIA MERG, DAR NU M-AM GANDIT SA INTREB DR-UL DESPRE ELE....CREZI CA TREBUIE SA IA-U MASURI? O FII GRAV?
MARIA SUPER FERICITA
31
CU
ANDREEA ANTONIA
AMR: 9 SAPTAMANI....
SA SPERAM....

madutza09 spune:
Maribelleiii nu cred ca e grav e si normal sa apara tot felul de simptome de genul asta doar ca pe mine ma cam deranjeaza aceasta durere si desi nu cred sa fie un tratament exact pt asta cauzele fiind multiple,poate sa fie si o circulatzie proasta,extra greutate si in plus maine trebuie sa merg la clinica cu fata mea si asa o sa intreb doctorul carcei nu prea ma avut este doar aceasta durere ca o febra musculara dar mai puternica ....dar sigur va trece nu cred ca e motiv de ingrijorare cel putin asa sper,,,29+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Aniska80 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR DE AZI!!!
CARLA ma bucur sa aud ca ti-ai revenit,ca faci progrese si ca fetele sunt bine!Sa dea Dumnezeu sa iesiti cat mai repede din spital si sa ne intalnim aici pe forum!!!
Fetele am si eu unele....simptome...daca le pot spune asa...de circa 3 zile a inceput sa ma doara buricul si pe langa buric,nu tot timpul,in unele momente ale zilei,desi nu am facut vre-un efort...iar bebelina nu se mai misca asa de tare si de des ca pana acum...!!!Sa fie oare din cauza ca se mai intinde pielea de pe burta...???Am luat 13 kg in sarcina aceasta si am 33 sapt aproape,iar bebelina cantareste 2.319kg,apx,asa mi-a zis d-na dr pe 23 martie cand am fost la morfologia de trim.3!Poate din cauza ca e maricica nu o mai simt asa de vioaie ca si pana acum???Sper sa nu fie vre-o problema!Desi mai am un baietel de 7 anisori,sincer nu mai stiu cum s-a manifestat sarcina la 32-33 sapt.cand eram insarcinata atunci!
Va pup si va doresc o seara placuta!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&32+cu

Aniska80 spune:
citat din mesajul lui maribell PISI.... ![]() ![]() SUPER CARUCIORUL...ASA VROIAM SI EU, DAR AM RENUNTAT PT CA PE AICI ESTE 1000 EURO SI MI SA PARUT CAM MULT....SA-L STAPANESTI SANATOASA...DOAMNE CE FRUMOS E.... MADUTZA SI EU AM UN FEL DE CRAMPE/CARCEI IN FESE, CAND LE AM DE ABIA MERG, DAR NU M-AM GANDIT SA INTREB DR-UL DESPRE ELE....CREZI CA TREBUIE SA IA-U MASURI? O FII GRAV? MARIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna seara!
Eu am aceste simptome de pe la 3 luni de sarcina,i-am spus d-nei dr ginecolog si mi-a spus sa stau linistita atat timp cat durerea nu se duce in jos pe picior!
Carceii au inceput sa apara de circa o luna de zile si stiu ca e ceva normal...!!!
Sanatate si sa auzim numai de bine!Te pup,o seara placuta!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&

taty_ana spune:
citat din mesajul lui Aniska80 LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR DE AZI!!! ![]() ![]() CARLA ma bucur sa aud ca ti-ai revenit,ca faci progrese si ca fetele sunt bine!Sa dea Dumnezeu sa iesiti cat mai repede din spital si sa ne intalnim aici pe forum!!! Fetele am si eu unele....simptome...daca le pot spune asa...de circa 3 zile a inceput sa ma doara buricul si pe langa buric,nu tot timpul,in unele momente ale zilei,desi nu am facut vre-un efort...iar bebelina nu se mai misca asa de tare si de des ca pana acum...!!!Sa fie oare din cauza ca se mai intinde pielea de pe burta...???Am luat 13 kg in sarcina aceasta si am 33 sapt aproape,iar bebelina cantareste 2.319kg,apx,asa mi-a zis d-na dr pe 23 martie cand am fost la morfologia de trim.3!Poate din cauza ca e maricica nu o mai simt asa de vioaie ca si pana acum???Sper sa nu fie vre-o problema ![]() Va pup si va doresc o seara placuta!!! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& ![]() ![]() |
in legatura cu miscatul bebelusei asa am patit eu azi....dimineata a fost un pic vioaie dupa care liniste totala ore intregi,pana seara de am intrat in panica, pana la urma desi n-am voie sa pun mana pe burtica ca-mi da contractii am incercat sa o apas asa un pic si am simtit-o cum misca....oricum am citit ca de-acuma 90% din timp doarme...

Aniska80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
in legatura cu miscatul bebelusei asa am patit eu azi....dimineata a fost un pic vioaie dupa care liniste totala ore intregi,pana seara de am intrat in panica, pana la urma desi n-am voie sa pun mana pe burtica ca-mi da contractii am incercat sa o apas asa un pic si am simtit-o cum misca....oricum am citit ca de-acuma 90% din timp doarme... ![]() ![]() |
Da,asa am citit si eu...dar m-am cam speriat..pt ca pana acum vre-o 2 zile era tare zvapaiata si asa dintr-o data...o simt foarte rar!M-am gandit ca nu o mai avea loc in burta sau....cu cordonul ala in jurul gatului cum mi-a zis doctora ca are....offfff,mi-a venit in cap tot ce era mai rau!Acum misca dar daca ma intind in pat o simt mai mult si mai ales o simt pe partea dreapta!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&

maribell spune:
MERCI MADUTZA SI ANISKA DE RASPUNSURI...
CAT DESPRE MISCARILE BEBELINEI....EU DEJA SUNT DEPENDENTA DE ELE ( CHIAR DACA AU CAM INCEPUT DA DOARA...CRESTE PITIKA...)DACA NU MISCA SI MI-E DOR SA O SIMT...BAG NISTE DULCE (CU ZAHARINA...OFCOURSE!!!) SI-MI RASPUNDE MITITICA IMEDIAT...SI MA TOPESC TOATA...
MARIA SUPER FERICITA
31
CU
ANDREEA ANTONIA
AMR: 9 SAPTAMANI....
SA SPERAM....

taty_ana spune:
citat din mesajul lui ancutzicab La multi ani, si de la noi, pentru toate florile din Odisee, si in special pentru floricelele lui Nati! Nati - nu te stresa inutil, esti o simpatica si o draguta, nu cred ca e cazul sa schimbi ceva pentru o nefericita neintelegere! Artu - felicitari pentru vizita Zanei Maseluta, gata, jucati in alta liga acum ![]() Tatyana - o draguta - si mamica si burtica, hai ca nu mai e mult! Veronica - multumim pentru vestile despre Carla si mazarichi. Doamne ajuta sa recupereze in greutate cat mai repede si sa poata pleca acasa. Sper sa nu fiu deplasata, dar vreau sa te rog ceva. Am auzit recent povestea unor gemenute, dintre care una a facut retinopatie de prematuritate. Se pare ca e o afectiune care poate aparea in astfel de cazuri (cica si din cauza oxigenului la care sunt pusi copii), ceea ce m-a surprins a fost ca mamica a trebuit sa apeleze pe cont propriu la un oftalmolog care sa constate aceasta situatie in maternitate. Sper sa nu fie cazul Carlei, ca la ea sa verifice medicii cum trebuie si sa fie totul ok, dar mai bine sa sufli si in iaurt in astfel de cazuri. Te rog sa procedezi cum crezi de cuviinta, daca consideri ca e oportun sa vorbesti cu Carla despre asta, fara sa o superi... Cum crezi. Eu m-am gandit ca poate fi util sa va spun si voua despre asta. Va pup pe toate si o noapte linistita. Anca ![]() |
in salonul de alaturi este o graviduta care are acasa o fetita de 7 ani nascuta la 27 sapt si a orbit din cauza administrarii de oxigen prea mult, nu i-a acoperit ochisorii si i-au ars retina....mi-a povestit chiar ea....i-au facut operatie in austria dar a fost prea tarziu

oricum din 2003 cand a nascut ea eu zic ca s-au mai specializat...sper!

tina_80 spune:
Buna seara fetelor!
Sunt Tina, o colega de la odiseea cu delfinasi, iul-aug 2010.
Azi, e ziua voastra draga odisee, cu flori de liliac!!! LA MULTI ANI!!! Sa va de-a DD multa sanatate, rabdare si fericire!
In urmatoarea ordine de idei, vreau sa ma spun ca v-am mai citit din cand in cand....si mi-ati ramas la suflet
Mi-a facut placere si probabil ca am vrut sa stiu si la ce sa ma asteapt mai tarziu
Cand am avut nevoie de un sfat, mi l-ati dat si va multumesc mult!
Zilele trecute, am aflat de Carla! M-a emotionat f mult si de atunci va citesc zilnic Le transmit si eu multa sanatate si sa le vedem cat mai repede acasa
Si voua, dragelor va doresc natere usoara si la termen! Sa va de-a DD bebelusi sanatosi, cuminti, mancaciosi si frumosi!
tina 23+ cu
Stefan