Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ruxi-buxi, sa stii ca si eu am dat indicatii sa nu ma viziteze nimeni la maternitate, o sa fiu cu burta taiata si dureroasa, am nevoie de timp singura cu bebe sa ma obisnuiesc cu ea inainte de a o aduce acasa, etc... Acasa va veni mama sa stea doua saptamani cu mine, mai mult tot din cauza cezarianei: sa imi faca de mancare, sa spele, sa ma ajute cu fetita astfel incat sa ma pot odihni si reface. De socrii si cumnati nu am cum sa scap acasa, insa sper sa ii rezolv intr-o zi pe toti . Prietenii nu se pune problema sa apara in prima luna, deja am vorbit cu ei, sa stie sa nu se supere. Asa ca, nu esti singura "salbatica"

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Legat de durerile de buric - nu ma supara din senin, doar cand ma intind in ceva pozitii deloc confortabile

Eu am alta problema care ma streseaza acuma - bebeii mei se imping f. tare , cred si eu ca e aglomeratie mare acolo saracii de ei, si imi fac adevarate bile tari in burta si iesituri in relief
iar de ieri burta mea e f.stramba - e lasata in stanga si f. ridicate in dreapta, deci e f. asimetrica, f. vizibil cu ochiul liber

ce nu imi place e ca atunci cand se imping mi se intareste burta in zona unde ii simt, parca as avea contractii Braxton H., dar de fapt cred ca sunt ei pt. ca dupa ce se potolesc burta se relaxeaza iar.

voua vi se intampla asa ceva ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

eu n-am 2 bebei si totusi sunt momente cand se misca de mi se turteste burta intr-o parte si in cealalta se umfla si e tare...dr mi-a zis ca astea nu-s contractii....la contractie se intareste tot uterul nu numai intr-o parte...stai linistita bebeii tai isi fac loc pe acolo ca locul e stramt
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nana, mi-a placut replica sotului tau data socrilor .

nici mie nu-mi ardea de vizite in spital sau acasa, imediat...sincer, nici la cateva luni bune nu-mi picau bine vizitele, mai ales ca am avut parte de un bebe foarte acaparator, care imi cerea atentia non-stop. iar cand aveam timp sa respir si eu, preferam sa ma odihnesc, nu sa fac frumos la musafiri.
asa ca ai mei si-au vazut nepotul in prima luna doar in poze, abia apoi in carne si oase!

fluby, tare chestia cu indragostitul de doctor . deci de acolo mi se trage, hmmmm.... .
sincer, in timp ce el ma cosea la "dumneaei", puteam sa vad mii de barbati pusi pe tava, la dispozitia mea, cred ca nu m-ar fi interesat catusi de putin, nu-mi ardea de asa ceva, poate si pt ca eram foarte suparata pe moasa (asta e alta poveste, imi venea sa-i dau numai suturi in gura...).
eu m-am indragostit de al meu pe parcurs, nu chiar din prima, cand l-am vazut in patut la neonato mi s-a parut atat de strain si...ma miram ca e al meu . daca nu era leit taica-su cred ca eram in stare sa intreb pe cineva de acolo daca e sigur al meu .

referitor la anestezia pt maseluta, mie mi-a explicat stomatologul ca nu are efecte adverse fata de bebelus, dar ca exista riscul de intrare in travaliu pentru ca e posibil sa se sperie mama (pe mine de ex ma trec fiori cand vad ca se indreapta cu acul spre gura mea, in rest sunt imuna la orice alte metode terapeutice, inclusiv frezele alea), dar nu anestezia in sine produce contractii.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, fetele!
Nana - ce-am mai ras la faza cu socrii, cata dreptate ai! SI cu vizitele de dupa nastere la fel, bine ca o sa o ai pe mama ta care sa te ajute, fie si numai pentru 2 saptamani. Eu le-am avut si pe maica-mea si pe soacra-mea si nu stiu ce m-as fi facut fara ele. Pe langa ajutorul concret, a contat parca mai mult sprijinul moral. La cat de paranoica am fost dupa... sper sa nu patiti ca mine

Ruxi - nu te ingrijora cu contractiile. Mie mi se intareste toata burta si fara sa o simt pe Maya. Dar stiu ca atunci face ea niste misculatii in profunzime

Tatyana - mai mult de 20 si ceva nu iti dadeam, sa fii sanatoasa!

Flubby - nu pune raul inainte cu depresia postnatala. Sper sa ne fereasca Dumnezeu pe toate.

Veronica - si mie mi-a spus doctorul de dinti ca in ultimul trimestru nu are voie sa imi faca anestezie. In trim 2, da, dar in 3, nu. Sper sa iti rezolvi problema cu maseaua cat mai repede si mai bine cu putinta.
Cu siguranta am mai uitat din ce voiam sa scriu dar, va rog, fiti indulgente, , de abia am venit de la masa si m-a luat un soooomn...
Anca 29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:

Legat de durerile de buric - nu ma supara din senin, doar cand ma intind in ceva pozitii deloc confortabile

Eu am alta problema care ma streseaza acuma - bebeii mei se imping f. tare , cred si eu ca e aglomeratie mare acolo saracii de ei, si imi fac adevarate bile tari in burta si iesituri in relief
iar de ieri burta mea e f.stramba - e lasata in stanga si f. ridicate in dreapta, deci e f. asimetrica, f. vizibil cu ochiul liber

ce nu imi place e ca atunci cand se imping mi se intareste burta in zona unde ii simt, parca as avea contractii Braxton H., dar de fapt cred ca sunt ei pt. ca dupa ce se potolesc burta se relaxeaza iar.

voua vi se intampla asa ceva ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

eu n-am 2 bebei si totusi sunt momente cand se misca de mi se turteste burta intr-o parte si in cealalta se umfla si e tare...dr mi-a zis ca astea nu-s contractii....la contractie se intareste tot uterul nu numai intr-o parte...stai linistita bebeii tai isi fac loc pe acolo ca locul e stramt
31+ cu

daca dr tau ti-a zis chestia asta chiar m-am linistit

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:

Flubby merci

nu stiam daca sa ma ingrijorez ca pana acum cand se miscau nu faceau chiar asemenea tumbe puternice si burta nu se intarea

si in plus nu am auzit nici o fata sa se planga de asa ceva

cred ca acum senzatia e diferita, ei fiind mai maricei

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

In plus sunt doi .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

ai perfecta dreptate, si eu ma gandesc uneori ce ii chinui saracii ca nu am spatiu suficient sa le ofer

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Referitor la varsta ta Tatyana am crezut exact ca si Anca.

Eu am 30 dar nu arat asa tanara ca tine

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

vivela pai daca e asa cu anesteziile (nu stiam care e explicatia) atunci ma duc fara probleme, nu am nici o frica de ace si freze, ca merg la dintzolog de cand eram mica, mereu am avut tot felul de probleme, deci sunt obisnuita...
nana eu nici pe mama nu as vreau sa o am langa mine, ea e genu care le stie ep toate cel mai bine si altii nu mai au loc de pareri si cred ca m-ar stresa cu multe chestii atunci la inceput....soacra e mai rezrvata din punctu asta de vedere si desi sta la 3 blocuri mai incolo stiu ca nu o sa vina pe aici neinvitata, desi cu siguranta voi apela la ea pentru ajutor la bucatarie sau altele...

rxd 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Dragelor, eu cand l-am nascut pe Matei, recunosc ca nu am avut nici un fel de sentimente materne. Era atat de urat, mare, umflat, tumefiat asa la fata (deh...nici lui nu i-a fost usor), un nas urat....Doamne, cand imi aduc aminte...imi ziceam ca bine ca nu e fata, saracutul...Nu are rost sa mai spun ca in cateva zile, de fapt de cand am venit cu el acasa, situatia s-a schimbat. S-a deschis, parca a inflorit ...Iar acum, Doamne, il sorb din priviri, nu imi vine sa cred ca eu am fost in stare sa fac asa un copil frumos, este perfect (stiti voi, faza cu cioara.....)Cand doarme ma uit la el cat e de frumos si imi vine sa il musc si sa il pup continuu.
Apropos de soacre, chiar dupa ce am nascut, cand eu eram varza, hop si soacra-mea " ce nas bocarnat are". Nu am iertat-o nici in ziua de azi pt faza asta. Indiferent cum era (si era) nu suportam sa imi zica nimeni, nimic de rau despre el.

Mami de Matei nazdravan si 32 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

De azi dimineata pana acuma am dat gata 4 kile jumate de lubenita. Careva dintre voi mi-a facut pofta mai de mult . Si pe cuvant ca as mai incepe una chiar acum! Ce aiurea ca nu-i sezonul lor, nu ar mai trebui sa ma fortez deloc cu hidratarea, din contra, mi-as pune prea mult rinichii la treaba! Dar asa, daca mananc cata imi trebuie ajung la sapa de lemn in cateva zile !

Apropo de socrii, am uitat sa spun ca prima data cand am dat ochii cu ei, dupa replica, m-am facut la fata, pe rand, toate culorile curcubeului .

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput