Epilare la axile

Epilare la axile | Autor: kita

Link direct la acest mesaj

Pana sa nasc ma duceam la epilat axilar la coafor, dar de cand sunt cu doi copii acasa, mi-a fost din ce in ce mai greu sa ajung la cosmeticaa(ba imi trebuia programare, uneori si cu programre asteptam si jumatate de ora sa intru, ba lipsea cosmeticiana- oricum motive am intampinat destule)asa ca am inceput acasa la inceput sa mai bag si aparatul de ras, apoi am folosit crema de epilat si in cele din urma mi-am luat inima in dinti si am folosit de cateva ori bune si aparatul de epilat;
Am vorbit cu o prietena pe tema asta si m-a cam inspaimantat, in sensul ca mi-a zis ca muschii de la axila se tot lasa folosind aparatul sau epilatul cu ceara, si o sa arat cu pielea flescaita la subbrat ca nu o sa mai am curaj sa stau in costumul de baie.

Voi ce metode folositi?
asa este oare, in timp se lasa pielea la axila de la epilat sau se lasa in mod natural datoria varstei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

laser! cea mai buna investitie! dupa 3 sedinte mi-au ramas numai niste firicele care cresc greu si le smulg sau le rad la 2 saptamini

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Kita,dar nu doare cu epilatorul,ca daca doare fug mincind pamintul!?Inghinal folositi epilatorul sau ce metoda adoptati la domiciliu?
La axila eu folosesc aparat de ras cu frecventa necesara iar inghinal ,idem ,insa mai rar.Doar in caz de piscina ,mers la mare,ca altfel nu ies atit dezbracata.Probabil o sa ma includeti la capitolul nesimtire,pentru ca inteleg ca e o adevarata obsesie pt brazilian look ,insa eu nu aplic.Ceara in veci n-am folosit in aceste zone,ca vreau sa mor de moarte naturala.In restul corpului m-a lipsit natura de pilozitate in exces.Pe picioare daca am 3 fire.Din pacate ma omoara virsta a treia ,ca mi-au aparut niste fire la mustacioara,evident pana corbului.Pe astea le execut cu penseta.
Daca dati unda verde o sa incerc inghinal cu epilatorul,dar atentie sa nu ma aveti pe constiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Kita , zau , cum sa spuna ca se lasa muschii?
Da' aia de pe picioare se lasa dupa epilat?Sau cei de deasupra buzei?
Stai calma , asta e o tampenie.

Incearca sa te epilezi singura cu ceara, ca e simplu de tot. Ideea este sa tragi repede si paralel cu pielea. Sau cheama acasa o cosmeticiana.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Allure, imi poti spune mai multe despre laser si axila?
ce pregatire trebuie inainte?
cat de lung sa fie parul si chestii d-aseta;)

Eu ma fac cu aparatul si penseta, nu ma doare, nu suport sa ma rad la axile....da nici n-as vrea sa am pielea flescaita peste 10 ani, e prima data cand aud asta si m-am speriat

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Xio

In mod sigur nu muschii...da pielea?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Am asa mari dubii ca se lasa pielea (sau muschii) de la epilatul cu aparat..... Cel mult se lasa din cauza varstei... Eu ma fac cu aparatul de epilat si nu observ vreo schimbare... si il folosesc de ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Xio

In mod sigur nu muschii...da pielea?

Cum mi-am alaptat copiii

Pilea se lasa odata cu inaintarea in varsta , iti dai seama ca daca s-ar merge pe ideea asta pai la 10 ani tyoti am avea obrajii la buric din cauza pers. care ne considerau draguti si ne trageau sistematic de obraji.
Nici nu stiu cum i-a trecut prin cap asa ceva prietenei lui Kita

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Haioasa idee , asta cu lasatul pielii dupa epilat...

Eu ma fac mereu la axila cu aparatul, doare, dar e absolut suportabil. Cateodata ma mai fac si cu ceara, la salon, dar in general cu aparatul, o data la doua saptamani si gata! Cu lama ma irit rau de tot, asa ca pentru mine asta e cea mai buna varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Cu epilatorul acasa, la salon cu ceara.
Inghinal numai cu ceara, cu aparatul nu suport, ma doare infernal.

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Subscriu la ce a spus Oana.
N-am observat nici o lasare de nici o natura de ani de zile.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput