Epilare la axile
Raspunsuri - Pagina 2
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Allure, imi poti spune mai multe despre laser si axila? ce pregatire trebuie inainte? cat de lung sa fie parul si chestii d-aseta;) Eu ma fac cu aparatul si penseta, nu ma doare, nu suport sa ma rad la axile....da nici n-as vrea sa am pielea flescaita peste 10 ani, e prima data cand aud asta si m-am speriat Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, abia acum am vazut mesajul tau.
Cind te duci la tratament cu laser parul trebuie sa fie ras, nu smuls, nu pensat...radacinile sa fie "prezente" dedesubt, altfel laserul nu are efect. Te invata la salon, banuiesc.
Nu trebuie nici o pregatire.
Dar inteleg ca nu ai prea mult din moment ce te epilezi cu penseta....la mine au mai ramas citeva firicele pe care le smulg eu dar s-a meritat laserul ca am scapat de padurice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
liliana83 spune:
Allure, cat te-a costat? Si eu sub brat ma epilez cu aparatul si inghinal cu ceara ,ca-i mult prea dureros acolo, si m-ar interesa tare mult cat costa pentru zonele aste , ca cu celelalte ma descurc
Allure spune:
citat din mesajul lui liliana83 Allure, cat te-a costat? Si eu sub brat ma epilez cu aparatul si inghinal cu ceara ,ca-i mult prea dureros acolo, si m-ar interesa tare mult cat costa pentru zonele aste , ca cu celelalte ma descurc |
pai eu m-am facut in Canada si preturile din Romania difera...gaseste un salon si mergi la consultatie sa-ti spuna cite sedinte ai nevoie...fiecare e diferit.
inghinal, nu mai spun, ce bucurie ca nu ma mai irit ca atunci cind dadeam cu lama...acum e pielea soft si curata, ca nu mai creste nimic pe linga slip.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
ina-bubulina spune:
eu ma faceam cu ceara traditionala preparata de cosmeticiana (axila,inghinal,maini,piciore tot) si mi se rarise foarte tare dar am fost nevoita sa ma mut in alt oras si acum ma fac cu aparatul. ma fac o data la 2 saptamani si nu mi se pare atat de dureros
ionitza spune:
pai...sa le insir:
aparatul sau benzi de ceara rece (de preferat alea inguste pentru musteata)......sau lama (mai ales iarna)
piele lasata? .mmm...nope! inca! mai astept vreo 20-25 de ani
almo spune:
eu prefer sa ma rad la subrat decat sa ma epilez. am in dus lipit pe perete aparatul de ras si e o rutina sa il folosesc.
consider ca e mai sanatos sa te razi decat sa te epilezi si sa lasi porii deschisi intr-o zona atat de sensibila. cancerul de san e atat de des intalnit, nu stiu daca e vre-un pericol dar nu vreau sa se descopere peste cativa ani ca ar fi.
dar ce ziceti de barbatii neepilati la subrat? cosider ca arata la fel de urat la barbati ca si la femei. mai ales cand vezi cate unul caruia ii iese o claie de par de sub brat.
evyme spune:
In perioadele reci, cand nu se vede parul de la axila ma fac cu aparatul de epilat cam o data la 3 saptamani. Dar vara apelez la lama, pt ca nu vreau sa folosesc aparatul pt doua-trei fire, si nici nu pot astepta 2-3 saptamani ca sa creasca mai mult
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
XIO spune:
citat din mesajul lui almo eu prefer sa ma rad la subrat decat sa ma epilez. am in dus lipit pe perete aparatul de ras si e o rutina sa il folosesc. consider ca e mai sanatos sa te razi decat sa te epilezi si sa lasi porii deschisi intr-o zona atat de sensibila. cancerul de san e atat de des intalnit, nu stiu daca e vre-un pericol dar nu vreau sa se descopere peste cativa ani ca ar fi. dar ce ziceti de barbatii neepilati la subrat? cosider ca arata la fel de urat la barbati ca si la femei. mai ales cand vezi cate unul caruia ii iese o claie de par de sub brat. apropo, sotul meu foloseste crema de epilat Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
Nu are legatura cu cancerul iar rasul irita pielea mai mult decat epilatul.
Eu prefer sa ma epilez o data sau de 2 ori pe luna , nu se vede inestetic ca la majoritatea axilelor rase. Plus ca nu's prietena cu lama, mi se pare foarte iritanta si iritativa
Nici aparatul nu-mi place.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Anca Wish spune:
Si eu ma epilam cu aparatul de epilat, insa, de ceva timp, ma confrunt cu o problema. Imi cresc fire de par pe sub piele, care arata ca niste cosuri mari. E inestetic si curios e ca dupa 3 luni dupa ce nu m-am mai facut cu aparatul, mai sunt fire de par care-mi cresc pe sub piele.
Voi va confruntati cu problema asta?
ina-bubulina spune:
Buna DA si mie imi cresc fire sub piele si tot cu aparatul ma fac. Dar sa stii ca si cu ceara de unica folosinta daca ma fac este la fel singura cu care nu am avut probleme a fost ceara traditionala.