O zi din viata lu'....
Raspunsuri - Pagina 2
ioanadara spune:
Nu am stiut ca exista asa ceva insa citind acum chiar incep sa cred ca unii au probleme serioase si culmea , nu se vad.Lumea e cu 10 pasi inaintea psihiatriei.
A fi activ fiind inactiv.
Asta este.De ce lumea are nevoie sa fie activa pricep insa de ce este de fapt din ce in ce mai inactiva si inerta mi-e greu sa inteleg.Si totusi, dorinta exista.De aceea apar surogate.Si cei destul de destepti obtin castiguri din slabiciunile altora.
Allure spune:
am si eu cont pe Facebook de vreo 3 ani dar in afara de socializare cu prieteni/ cunoscuti nu fac nimic; nu am intrat niciodata pe Farmville sau alte jocuri de gen. nu imi trimite nimeni si nu trimit nimanui nici o floare, inimioara sau pantofiori de Cinderella
eu vad pe pagina de "home" postarile prietenilor mei, poze, status, comentarii...cam atit; mi se pare interesant dar incerc sa nu petrec prea mult timp in lumea virtuala; destul stau pe DC!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
maraki spune:
Buna dimineata,
Acum vreo doua saptamani la stiri au spus despre un cuplu corean care si-a neglijat copilul de 3 luni din cauza unui joc pe comp. Cresteau un bebelus virtual iar cel real a fost lasat in casa nemancat, neschimbat, pana a murit.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
oxalis spune:
Doamne, maraki, ingrozitor! Traim intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna...
Eu sunt sigura ca daca legumele si animalele din farmville ar fi reale, n-ar mai fi atat de multi amatori de viata la ferma. Ia sa se trezeasca 'fermierii' nostri dis-de-dimineata in fiecare zi, sa dea apa si mancare animalelor nevirtuale dintr-un grajd in care nu miroase tocmai a apa de trandafiri :), sa stea ore intregi in patru labe in gradina de zarzavat pana ii apuca durerile de spate si fac bataturi in palme si apoi mai vedem cati 'fermieri' raman pe metereze.
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina danuta, pai a fost invers, pretenu lu conchita a taiat-o din viata lui ca nu joaca farmville Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Pai nu m-am referit la conchita, am spus in general, ca, e ciudat cel putin, ca prieten sa-ti excluzi alti prieteni numai ca nu aceleasi preferinte ca si tine.
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
paula2003 spune:
Eu am dat accept doar celor pe care-i cunosc. Cred ca la inceput mi-au scapt si cativa necunoscuti. Am si persoane care vorbesc despre ce ma intereseaza si le-am dat accept pentru a vedea ce mai este nou pe glob in domeniu.
martie spune:
Citat: |
pai si el l-a postat pe fb si s-a lasat deja cu extractii din dex gen "cretinule, ba pe-a ma-tii". :-)) |
Mai, nu-i problema, asta e riscul cand esti activ in societatea civila. In alta ordine de idei...je m'en fiche... din cate stiu, fiche inseamna peste, deci in traducere nu-mi pasa de .. peste. Iti propun sa devii fan "I dont care about your farm,or your fish or your park , or your mafia!!!". Si sa vezi acolo extrase din DEX, Dex-ul fiind tradus in toate limbile
Pana una alta, as vrea acum sa dau click pentru masina de spalat rufe, ce bine ar fi.
Chuny spune:
Ha, ha! eu m-am facut rapid fan "I dont care about your farm,or your fish or your park , or your mafia!!!" si am scapat de invitatii.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
XIO spune:
Mda...
Eu mi-am facut cont pe facebook pt. o prietena din Belgia care n-are altceva . Am inceput sa joc farmville pt. ca isul meu e sa am o ferma si pt. ca imi place sa decorez diverse.
Intamplator nu e loc de agatamente sexuale , cum isi spune parerea Razvan.
Ba chiar a inceput sa joace si mama-mea , ca e si ea o animal lover.
Daca asta inseamna ca suntem cazuri de psihiatrie , prosti , cretini , batuti in cap sau mai stiu eu ce , ok .
Scriu si eu maine un articol in care ii etichetez asa pe toti cei care folosesc netul.Voi avea un feedback pozitiv de 20% care imi vor explica seriosi ca e adevarat , toti astia "da pa " net sunt looseri (intentionat), iar ceilalti 80% ma vor trimite la mama
dar pe mine ma distreaza cel ami mult grija unora pt. semeni. Nu poti nici sa-ti colectezi lana de la oaie linistit , fara ca Xulescu sa se ia de viata ta si sa-ti lipeasca o eticheta in frunte. Ma intreb ce ii mana pe astia, ingrijoratii de soarta altora.
Adica nu joc Mafia sau altceva , nu inteleg multe "sporturi" , dar nu stiu din ce motiv nu vad vreun argument plauzibil ca sa ma bag in gusturile alora si sa ii fac pe toti tampi.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
maraki spune:
Xio si eu sant animal lover dar pt cele reale. Ce intelegi prin ingrijirea virtuala a unor desene?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5