Produse de epilat
Buna Eu am o problema cu firele care cresc sub piele. Am folosit un aparat de la philips dar nu sunt multumita. Am incercat ceara de unica folosinta dar acelasi rezultat. Colac peste pupaza atunci cand imi crestea parul si dadea sa iasa simteam cum imi sparge pielea si ma mai si durea.Singurul produs de care am fost multumita a fost ceara traditionala (am stat o perioada in Sinaia si ma faceam la cosmetica la Monica -o tipa super tare care prepara ea ceara )dar am fost nevoita sa ma mut si aici unde stau am gasit la cosmetica decat ceara de unica folosinta. Stie cineva vreo metoda cum as putea sa scap de firele de sub piele sau macar sa nu-mi mai creasca si altele.
Raspunsuri
deya spune:
Eu am un incalzitor de ceara si imi iau doar rezervele.Revervezele astea arata ca un rol on il poti baga si la microunde si merge ok e ceara calda.La mine functioneaza ma fac pe picioare si maini.
Inghinal merg la cosmetica,nu as avea curaj sa ma fac singura
tumpi spune:
Si eu ma fac acasa cu ceara "la rece" de care zice deya, cu aceeasi ceara ma faceam si la cosmeticaa cand eram in tara.
Dar pb e si nu reusesc sa o deslusesc ca-mi ies fire de par sub piele.Cand eram in tara nu pateam asa.Ceara e aceeasi, a ma aprovizionez din Ro si e aceeasi sirma folosita prin saloane.
Imi fac peeling cam odata la 2 zile,de ce ies firele sub piele, habar n.-am si ma mananca ca naiba.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ina-bubulina spune:
Aceiasi ceara o am si eu acasa dar nu reusesc sa ma fac singura.Ma mai face sora mea cand vine pe la mine in rest folosesc aparatul din pacate. Si sa stii ca si inghinal ma fac tot cu aparatul.Cu ce produs iti faci peeling? Eu folosesc de la galenic.
tumpi spune:
Ina, eu folosesc peelingul de la Balea(firma de la DM, nu stiu daca sunt si in C-ta).Mie nu-mi e greu sa ma fac,ca ma fac pana la genunchi ca nu-s asa paroasa, iar de la genunchi in jos am 2-3 fire.
XIO spune:
Trebuie inainte de epilat sa iti faci un peeling .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Trebuie inainte de epilat sa iti faci un peeling . |
Sa sti ca de multe ori imi fac ,dar egal ca ma epilez dupa dus/implicit peeling sau nu, aceeasi problema.Cauza este alta si nu am descoperit-o
flori76 spune:
Aceeasi problema cu firele care cresc pe sub piele o am si eu.Si mai nasol e ca nu le suport,ma iau de ele si..ce mi-am facut pe picioare...sunt numai semne
Eu am constatat ca mi se intampla asta de cand folosesc ceara asta de unica folosinta.Cosmeticiana mea spune ca n-are nicio legatura si totusi,de ce inainte,cand in saloane se folosea ceara reincalzita nu pateam asta???
Sunt convinsa ca e mult mai sigura si mai igienica ceara de unica folosinta,dar va spun sincer ca am ajuns sa-mi fie frica sa ma mai duc la epilat,pentru ca stiu ce patesc dupa...
tumpi spune:
Flori in primul rand La multi ani!
Eu si la salon tot cu ceara de unica folosinta ma faceam,dar n-am patit nicodata asa,dasta mi se pare ciudat ca folosesc aceleasi produse ca si la cosmetica si totusi patesc si ce patesc.
acum ar mai fi o varianta, nu stiu, e posibil de la apa de aici sa fie buba
deya spune:
Eu ma mai dadeam cu Mibazon cand facea pielea figuri e o crema de la farmacia veterinara pentru vacie cam grasa da treceau bubitele imediat
ina-bubulina spune:
LA MULTI ANI! Tuturor Florilor. Eu folosesc o crema cicatrizanta de la Avene destul de buna dupa epilat.