Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Fetelor am si eu nevoie de sfaturi. M-a lasat masina de spalat rufe. Ce sa iau, care are un program normal care sa nu fie de o ora, sa spele si sa clateasca bine, sa fie pana in 15 milioane? Maine e musai sa ma duc sa iau una noua, a e nevoie de ea ca aer acum. Mersi! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
eu am Whirlpool cu incarcare de sus, cu nu stiu cate programe de sub o ora, ca eu cel putin spal o ora cu el............la 40 de grade, apoi 2 ore si ceva tot la 40, si apoi tot asa la 60...................
cam atata pot sa iti spun eu..........
il am de 4 ani timp in care odata a bagat si sotul la spalat, si nu a inchis cuva..............si s-a rupt cureaua, si odata s-a stricat, ca trebuie avut grija cum faci cand scoti hainele, ca picura apa acolo in el, si s-a stricat nu stiu ce de am dat 3 mil jumate ca l-a reparat................
so altfel...spal si eu cu el paturi si adidasi si toate cele.......ca la tara.............
succes in alegerea masinii..........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui decenuela
la fel si io Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
ok than
Poze
rlc_sandor spune:
tuturor florilor
de ieri ne-au apucat si pe noi uratii de colici,pangem si cu tzitzi in gura,sper sa nu ne tina mult
Cris mario,
Se vede ca joi a fost sarbatoare ca am apucat sa mai vb una alta
Bea,cred ca ti s-a stricat programatorul si eu am wirpool,si tot asa 3 mil,ca altfel puteam s-o arunc,eu una nu recomand nimic trebuie sa ai un pic de noroc sa nimeresti una buna,nu neaparat brandul
Beatrice1982 spune:
vad ca lumea se odihneste dupa asa zi lunga si-ndesata.............................
bine faceti merg si eu.................
azi noapte m-am trezit uda de lapte...................si perna era uda.................
nu am mai patit never asa ceva..............
fetele..cine ma ajuta daca puteti??????????
de unde fac eu rost pt ivan al meu de aparatori pt ochi, sau cum se zice
sau sa ii fac?
dar din ce?
si cum??????????????
ca nu imi place sa ii tot pun peste cap una alta, dar asa ma gandesc ca a adormi si asa............................nu??????
somn pufos si doamne da sa fie al meu ultmil mesaj si primul maine de dimineata......sa va las cafelutza???????????????
o bagam la termos..............
niste cafelutza si lapte de pasare...............
ioiiiiiiiiiii noi am comis-o ieri..............
daca am facut fetita asta e....................daca nu.......nu.....................mi-au venit pastilele????????
cum ai zis alexxutza sa le iau ca pe cele obisnuite???????????ca na ce sa fac daca nu stiu??
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
ratusca_mica spune:
Si eu tot Whirlpool, e OK, are program sub 1 ora, insa dupa primele 6 luni incepe se scartaie... la propriu, zici ca e o pisica care se tanguie (scuzati cacofonia). dar eu sunt multumita de ea, nu stiu vecinii...
Noi ne retragem in glorie, bebe doarme de vreo 1 juma, sa vedem cat il tine. De azi suntem oficial 100% pe Aptamil, sunt tare curioasa la o saptamana sa vad cat a luat, daca reactioneaza bine la el.
Noapte buna va doresc!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
cristies spune:
Eu astept sa mi se usuce masca pe fata ca azi m-am hotarat sa ma uit atent in oglinda si am .
Din amintiri:
Bea, incearca sa nu-l obisnuiesti pe Ivan sa doarma in intuneric si liniste perfecta. Eu am avut o colega care s-a mutat cu chirie ca nu putea dormi in camin. Si ea ca ea, dar parintii cred ca erau in culmea fericirii sa-i plateasca chiria...
Rlc.sandor, speram sa nu tina mult colicii.. Rabdacol!
Lorex, cel mai bine du-o pe Iuria la medic. Daca are canalul infundat s-ar putea sa-ti dea sa-i faci masaj...
Cris.dogarel ce-o fi facut la petrecere?
Marse, nu am zis ca e obligatoriu de la sapun. Dar daca eu n-am nimic si mananca numai LM m-am gandit si eu in toate felurile... apa din cadita, gelul meu de dus.
Xela, si mie mi se intampla sa planga inainte sa adoarma... atunci isi merita banii cu prisosinta balanoarul...
Alexutzzza, eu stau chiar langa sectia 15. Mi se pare ok, cu scoala, gradinite, parculetele lui Piedone.. Era chiar misto, liniste si pace dar au inaugurat sun plaza... au inceput blocajele, dementi care merg cu 100 la ora pe strada cu trei treceri de pietoni in 200 de metri... Eu am stat in sectorul trei si aici mi se pare mai liniste, aproape la fel de curat dar din pacate mult mai multi caini. Si mult mai multi oameni dispusi sa-i creasca vagabonzi... la tot pasul vezi oase aruncate, mancare pusa strategic langa vreun gardulet...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Andre_lina, te intrebasem de contributia lui "tati" ca mi-am amintit cand a plecat ca nu suporta sa-l vada plangand si ma gandeam ca n-ar suporta nici sa-l vada suferind ca-i lipseste ceva.
Poate revine la sentimente mai bune...
_
Cresc
cristies spune:
Ma duc si eu la somnic. Noapte buna si somn usor sa aveti!
_
Cresc
lorex spune:
astept sugestii in legatura cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/4471276678/sizes/l/" target="_blank">invitatia la botez!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
ayanna_xem spune:
Buna fetele. Eu n-am mai reusit sa intru azi ca au venit niste prieteni sa facem un gratar de peste si am stat numai cu ei, n-am reusit sa ma fofilez nici macar cand am tinut-o pe fii-mea la tzitzi.
Gagalicea mea doarme si eu sunt foarte obosita, dar am intrat sa va las poze cu bb-lina Ioanei_fota...tocmai le-am incarcat pe contul comun aici.
Incerc sa bag una si la album, pt colaj, daca nu e prea tarziu.
N-am citit din urma decat ultima pagina...am vazut invitatia lui Lorex, foarte draguta...acelasi text l-am avut si eu la inceputul invitatiei...aia cu "sunt printesa lu' mamica" etc.... A prins foarte bine la 'public'. Poate reusesc sa incarc si eu maine o poza cu invitatia ca acum mi-i prea somn...
Lorex, sa stii ca si eu stau si-mi admir bb-lina cand doarme...de fapt eu mai tot timpul numai cu ea stau si in fiecare clipa ma minunez...mi-e draga de mor, am momente cand imi vine sa plang si ma rog la doamne-doamne sa fie sanatoasa, sa creasca mare, sa aiba o viata linistita si sa o pazeasca de toate relele...cand ma gandesc cate se mai intampla in lumea asta asa ma cuprinde o spaima si o nesiguranta...plus cate cazuri mai vad si la mine la cabinet, of...
Cand vine cineva in vizita tot timpul ma intreaba, 'vai, draga, dar nu te-ai plictisit de stat singura in casa cu bb?'...cum sa ma plicti, cand eu sunt asa de ocupata???si cum adica singura cu bb? pai tocmai aia e...ca nu-s singura, is cu bb si am cu ce-mi umple timpul, ohoooo...inca de-ar fi ziua mai lunga ca sa reusesc si eu sa fac tot ce-mi propun...
Cristies, exact aceeasi reactie am avut-o si eu cand m-am uitat in oglinda......nici macar pensata nu eram, nu mai zic de restul...machiaje, alea alea...dar m-am mobilizat si azi cand mi-au venit musafirii sa vezi ce bella eram...mi-am mai periat si eu putin stima de sine cand am fost complimentata.
Bea...vazut si admirat bb frumos Ivan...o scumpete el acolo razand...
M-am tot straduit io sa inteleg in ce limba vorbeai tu acolo in filmulet, dar nu m-am prins...oricum romana nu era. Esti de alta nationalitate?...k eu nu am fost cand s-au facut prezentarile mai la inceputuri si de aia nu stiu...
Ma opresc cu mesajul ca-mi pica ochii-n gura de somn...maine poate reusesc sa mai citesc din urma...
Va pupic...somn dulce!!!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
PAPUSILE MELE!!!