Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario [quote]citat din mesajul lui Andre_lina cristies, cel mai mult ne "ajuta" gandindu-se mereu la noi si fiind aproape cu sufletul. Bani cum am zis... SUFLETUL! Sa nu ma bata Dumnezeu, a mai cotizat cate un pic... insa infim pe langa cheltuielile noastre. Spre exemplu, pana sapt trecuta cand i-a cumparat o pereche de sosete inutilizabile, din motiv ca sunt deja prea mici, singura cumparatura pt copil a fost o paturica, la nastere. VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE.... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
ma gandesc ca totusi tzii la el sau ca pastrezi legatura de draguk copilului,...ca altfel eu nici nu i-as mai rasp la tel si nici nu l-as lasa sa vada copilul...
cum spuneam...ai un caracter puterrnic...
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
eu defapt am intrat sa va cer sfatul intr-o problema,
Iuria are un ochisor care se lipeste si curge....de la ce? ce e? si ce sa-i fac?
sa-i picur lapte in ochi????
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex eu defapt am intrat sa va cer sfatul intr-o problema, Iuria are un ochisor care se lipeste si curge....de la ce? ce e? si ce sa-i fac? sa-i picur lapte in ochi???? _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Noi i-am pus Tobrex si i-a trecut. Iuria ca sa treaca.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Noi i-am pus Tobrex si i-a trecut. Iuria ca sa treaca. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
in cat timp a trecut?
ms de raspuns
_
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
e baby bjorn, si il tin cu fata spre mine........... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
la fel si io
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....
adina_bulina spune:
Fetelor am si eu nevoie de sfaturi. M-a lasat masina de spalat rufe. Ce sa iau, care are un program normal care sa nu fie de o ora, sa spele si sa clateasca bine, sa fie pana in 15 milioane? Maine e musai sa ma duc sa iau una noua, a e nevoie de ea ca aer acum. Mersi!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Fetelor am si eu nevoie de sfaturi. M-a lasat masina de spalat rufe. Ce sa iau, care are un program normal care sa nu fie de o ora, sa spele si sa clateasca bine, sa fie pana in 15 milioane? Maine e musai sa ma duc sa iau una noua, a e nevoie de ea ca aer acum. Mersi! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Eu am indesit si are trei programe sub o ora, capacitate de 6kg si spala foarte bine. Eu sunt multumita ca pot spala si paturile, pilotele...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
lorex spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Fetelor am si eu nevoie de sfaturi. M-a lasat masina de spalat rufe. Ce sa iau, care are un program normal care sa nu fie de o ora, sa spele si sa clateasca bine, sa fie pana in 15 milioane? Maine e musai sa ma duc sa iau una noua, a e nevoie de ea ca aer acum. Mersi! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
eu am arctic si sunt f multumita de ea. tot 6 kg, in schimb are un sg program sub o ora, cel de 30 de grade
_
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
spaer sa nu patesc asa ceva vreodata.. si la mine tot stg e preferat, mi se pare ca curge mai usor si tot asa, nu ma las...il indes si pe dreptul _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
la mine din dr vine mai usor...prin urmare ala e mai mare............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex eu defapt am intrat sa va cer sfatul intr-o problema, Iuria are un ochisor care se lipeste si curge....de la ce? ce e? si ce sa-i fac? sa-i picur lapte in ochi???? _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
nu ii picura.mulge-i direct din san, cand o pui sa pape, daca mai merge si pe langa, e ok................
si poti picura si in celalalt, chiar daca e sanatos, ca buni zicea desi la ivan nu am avut problema asta, sa ii mulg lapte destul de des, ca i se curata frumos albul ochiului, care acum nu stiu cum se zice.........................
deci rau nu face, dar nu stiu dc on sa ii treaca numai cu lapte....depinde cat de infundat e canalul lacrimar, de aiai ii asa...................
spper sa va treaca repede...............
aveti grija de voi:)
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze