Ce inseamna sa mananci sanatos?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Monica70,deci alimentele insirate de mine nu le maninc cu nici un fel de sare,ulei sau condimente...zahar nici atat.Le consum care fierte care crude si in general nu amestecate intre ele.Compotul e de fapt fructe fierte putin fara nimic ptr ca crude nu am voie sa le maninc,aciditatea lor imi este foarte nociva.asa ca...maninc scarbosenii...raman la expresia mea...ptr. restul casei gatesc normal si am pretentia ca gatesc foarte bine si foarte variat...preponderent mancare asiatica.Ce incercam eu sa spun e ca nu toata lumea care maninca sanatos e si multumita de asta...iti dai seama ce-as mai manca una alta...hrana de care maninca toata lumea...de aici si frustrarea mea...maninc sanatos dar nu am nici o garantie ca asta inseaman viata lunga si fara boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ema, eu nu prea inteleg..de ce mananci tu exclusiv aceste ´´scarbosenii´´??? Spui ca nici nu te uiti in farfurie, ca nu cumva sa vomiti, mie mi se pare foarte grav! De ce nu mananci ce iti place, totusi? Nici macar nu ai convingerea ca mancatul asta al tau ´´sanatos´´ te ajuta la ceva, sunt complet in ceatza, poti explica te rog?

Mergi la inceput

lady...de nevoie maninc de astea,nu de placere...de aici si frustrarea mea...si mai tre sa maninc si din ora in ora ca altfel cad pe jos de foame...eu la o masa nu pot sa bag in mine decat 8 linguri cu varf de mancare...fac si sport asa ca dupa o ora daca nu maninc ceva dau in inanitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ema, din ce ai scris, inteleg ca dieta asta ti-a fost recomandata pentru o boala. Dar in orice caz, chiar si pentru tine, este ceva temporar, in nici un caz nu reprezinta o dieta sanatoasa si echilibrata, pe care sa o mentii pe parcursul vietii. Si in nici un caz o mancare sanatoasa nu inseamna ca trebuie sa fie insipida.

Ana 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu mai sariti pe ema degeaba daca nu stiti detalii.
notiunea de "cancer" va spune ceva? credeti ca e un motiv suficient ca sa maninci sanatos tot restul vietii? mai ales cu juma de stomac ramas...
scuze, ema...m-am bagat in treburile tale.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ema

lady...de nevoie maninc de astea,nu de placere...de aici si frustrarea mea...si mai tre sa maninc si din ora in ora ca altfel cad pe jos de foame...eu la o masa nu pot sa bag in mine decat 8 linguri cu varf de mancare...fac si sport asa ca dupa o ora daca nu maninc ceva dau in inanitie.

Ok Ema, am inteles.Sorry.
Nu mai editez nimic, ok?Ca sa se inteleaga...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Allure

nu mai sariti pe ema degeaba daca nu stiti detalii.
notiunea de "cancer" va spune ceva? credeti ca e un motiv suficient ca sa maninci sanatos tot restul vietii? mai ales cu juma de stomac ramas...
scuze, ema...m-am bagat in treburile tale.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Da Allure, te-ai cam bagat in treburile Emei pentru ca daca ea vroia sa dea detalii PUBLIC o facea.
Noi nu am stiut, imi cer scuze daca am parut aspra, eram doar nedumerita.

Mergi la inceput

nu vorbim nici de lepra, nici de sida.
nu m-am gindit ca e un secret din moment ce ea a mai scris despre asta pe forum, public. daca da, Ema imi cer scuze exces de zel.
mi s-a parut nedrept sa fie analizata ce si cum maninca ea, mai ales ca a spus deja ca e pe motiv de sanatate si ca stomacul ei nu primeste mai mult...

in plus, iar ne-am indepartat dela subiect.

Mergi la inceput

ooooo...pace pace pace va rog...e doar vina mea ca n-am dat detalii dar mie cam rusine sa scriu despre asta ,sincer...lumea te compatimeste in general si eu vreau sa fiu la fel ca toti ceilalti...nu-mi plac menajarile si chestiile de genul"saraca de ea".Da,am scris despre asta la grupul de fete unde ne cunoastem cat de cat si imi sunt mai apropiate...inca odata...e doar vina mea.eu oricum maninc scarboseniica de asta era vorba...chiar am ingurgitat o portie de alge baloase si scarboase..bleah bleah bleah.
Allure..nu-i nevoie de nici o scuza...uite eu iti dau multi...si acum back la oile noastre...spuneai tu ca maninci ceva in loc de desert...ceva ce incepe cu q...n-am retinut denumirea...poti sa-mi spui si mie ce e aia/ala?ca daca e ok...caut si eu pe aici...sunt in cautare de ceva dulce...sau sa semene cu dulce ca sa pot manca si eu.

Mergi la inceput

ema, la grupul nostru citeste muuuuulta lume care nu scrie
nu e nimic de compatimit, e de luat exemplu: tarie si ambitie. pentru mine esti un exemplu in multe
si n-am vazut nici o scribosenie in meniul tau...tot ce e pe lista ta maninc si eu, mai putin alge pe care le-as vrea dar nu am de unde sa le iau.

despre quinoa cred ca e vorba, e o sursa excelenta de proteine, usor digerabila, se poate minca drept garnitura la vegetale sau cu miere ca si desert. super sanatoasa! asta da comentariu la topic!

Mergi la inceput