LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 8
olishka spune:
Saby, Ela multumesc
Daca tot nu se cuminteste soacra, ii listez mesajele voastre Uaaaa, cred ca ce s-ar enerva
Olga, mamica lui David iepurasul
simonapro spune:
Pai noi am ajuns cu o ora mai devreme si pana sa inceapa emisiunea deja se plitisise si de decor si de repetitii si de toti si de toate. Asa ca dupa 20 min dupa ce a inceput emisiunea, am fugit acasa, caci le stricam la astia emisunea cu "brmmmmmmm", "tata" si alte chitcaieli si maraieli
Olga, mamica lui David iepurasul
[/quote]
te-am intrebat, ca mi-l inchipuiam pe al meu cam ce ar fi facut el pe acolo
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
LA MULTI ANI tuturor care isi serbeaza ziua onomastica de Florii, multe pentru voi!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
dyana27 spune:
olguta izoleaza socroseniaaaaaaaaa!!!!!!! da' ei nu-i e rusine sa vina bolnava la copil????? cata minte le mai trebuieeee!!!! a venit o singura data socra'miu usor "atins" de raceala... stii ce papuci i-am livrat fara drept de apel?????? am luat copilul pe loc, am plecat in dormitor si i-am zis lui cristi sa ma cheme dupa ce aeriseste toata casa; eu nu stau la discutii cu d'astea; cum adica nu e bonava??? daca tuseste e clar ca imprastie toate natiile de carcalaci prin casa... astea-i mai lipseau copilului in nas... ah ce draci am...
masinuta este asta; nu e ea cine stie ce... dar merge fain si fara prea mult zgomot; noi tot cu 350 am luat-o; acuma cat ne-o tine....
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
joanna27 spune:
Bu hu hu!
Multumim fetelor pt urari si telefoane.Sunteti tare dulci.A sunat azi telefonu mai mult decat a sunat de ziua mea.
Noi nu am facut chef, l-am sarbatorit doar in familie.Party vom face de Pasti ca atunci sunt nasii disponibili.
Azi a fost tare marait, nu i-a convenit mai nimic,nici nu prea a mancat.
Mie inca tot nu imi vine a crede ca a trecut un an.
Monnvas spune:
Va urez si apoi o sterg:
La multi ani ghioceilor Crina, Andrei-Florin
La multi ani mamicilor Floric, Florinela, Cami, Gigelica!
La multi ani, Shasa, pentru Iri si pentru sotz!
... si tuturor celor care mai au flori in familie, un mare si petrecere frumoasa!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Gata, am sters-o! Dar nu la , ci la spalat vase si alte bucurii de genul asta
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
joanna27 spune:
Aditapop sa traiasca absolventu e tare frumos, si tortu la fel.Cred ca a fost si gustos.
Olga daca socrela nu se simte sa nu stea langa David macar sa poarte o masca si sa ii dai bossului oscilo.Tin pumnii sa scapati fara crocobauri.La dansez va vedeti si la inceputul clipului.
Dyana e frumoasa masina , sa o stapaneasca utu sanatos.Si noi ne-am uitat dupa una, da tre sa comand pe net ca la noi nu prea vezi asa ceva.
joanna27 spune:
Ups am uiat sa uram pe toti cei cu nume de flori.La multi ani!
Gigelica sper ca pitonu e ok dupa vaccin.
Monnvas te admir din multe puncte de vedere.Ma si usturau mainile cand ai zis de urzici.
Kea las ca data viitoare faci party nuai cu nemti si stii o treaba.Nu ne lasi sa ne clatim ochii cu niste poze.
Floric ma omori cat te stresezi cu trici.Las ca Raru nu o sa cada cu ea si nici nu va sta o vesnicie, se vezi ce repede se va plictisi.
Pisik la faza cu caca nu ma bag, da iti zic si tie sa nu te strezi atat de trici aia.
Pisigri mie cineva mi-a spus ca efectele adverse la un vaccin se pot vedea pana la 7 zile.Cum e si perioada de incubatie la unele boli.Acum nu stiu daca e asa sau nu..Febra poate fi si de la dinti sau rosu in gat.
doranna spune:
La multi ani pentru Crina, Andrei-Florin, Florin-Irineu!!!
La multi ani mamicilor Floric, Florinela, Cami, Gigelica!!!
si, de ce nu, LA MULTI ANI TUTUROR GHIOCEILOR!!!
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze