LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Adrisimo, bine ai venit! Mi-a placut urarea ta!

Anaan, bine ai venit in gasca! Prezinta-ne si ghiocelul!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Multumesc Adrisimo28!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Dna pediatra imi zisese ca dimineata si seara, in rest ser cat cuprinde si folosita clasica para.

de 3 ori pe zi + ser isophy e ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Adrisimo, bine ai venit! Mi-a placut urarea ta!

ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Voila: una bucata Andrei la petrecerea de un an...mai precis la cea cu bebelusi, ca am mai avut una cu familionul

http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/AndreiUnAn?authkey=Gv1sRgCLqdze-DlZLBCg#5449702007374595442

Mergi la inceput

anaan eu una nu pot vedea albumul cica nu e public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Anaan, dar ce blondut superb ai! Si ce petrecere frumoasa!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

[Q] cum faceti voi cand sa zicem inchideti compul si cand reveniti sa reveniti fix la ultimul mesaj citit, sa nu mai tot caut prin nr pag, sigur nu tin minte care a fost ultima pagina citita de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

In primul rand, cu un pic de intarziere, LA MULTI ANI!! sarbatoritilor de ieri:Darius berbecu' Joannei, Bianca de Karina-viitoare mamica de 2 copilasi si Adrian.
Iar pentru azi muuuulte si pentru flori si floricei, mai mari sau mai mici. Ia sa vad cate-mi amintesc dintre mamici...Floric, Florinela, Gigelica...da' precis mai sunteti, deci La multi ani global!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ADRISIMO

Cu siguranta voi folosi carutul si la vara si cred ca si urmatoarea vara. Sigur el va merge la vara (ma rog, peste 2 luni jumate), dar va obosi si va vrea in brate. Asa ca mai bine in carut decat sa car cele 11-12 kg cat va avea peste 2 luni! Plus ca eu m-am gandit, ca o mama denaturata ce sunt, ca va putea (a)dormi, in mod exceptional doar zilele cat suntem la mare, o ora doua in plus peste programul lui normal de somn si in carut. Repet, cat mai stam noi la o vorba . Altfel, ar insemna ca pe la 9 sa fiu in camera in fiecare seara. Si nu dati cu rosii, copilul e mai important decat orice vacanta. Insa nu vreau sa il cresc chiar 100% ca la carte, cramponandu-ma ca "aoleu, e vremea de culcare, trebuie musai sa fie in patul lui". Nu zic de ore tarzii din noapte, ci strict de cateva ore de stat afara, in plus. S-ar putea chiar sa nu vrea el sa doarma chiar de la 9 in perioada aia... Oricum nu se culca niciodata de la 9, dar de pe la 8, 8.30 incepem the ritualul de culcare.

Si acum alta... ce e ala isophy? Vreo supersmecherie de ser? Intreb, ca sa stiu. Ca eu folosesc ser fiziologic si sterimar. Zi si la fata... please

Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput