LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
Eeee, ia sa-mi vizualizez eu noua semnatura...Va invit cu drag si pe voi
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
adrisimo28 spune:
anaan am reusit sa vad poze... hei hei hei dar ce party reusit , baietzel frumushe blondutz si ghiocei multi
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 despre noi........hm sunt o mamica dragastoasa de baietzel frumos(drg) cu ochi albastri ca cerul |
Bine ai venit mamico dragastoasa !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Ilinca_M. spune:
Anaan, ce de copii!! Cred ca a fost ea mai bebeluseasca petrecere de pana acum...Eu tot nu m-am prins care-i al tau, dar am inclinat sa cred ca blondutzul; nimerit-am?
Of, nazdravanul de Chiscutza, ce "pecete" a capatat...bine ca n-a fost mai rau. Sophiphi si-a inchis usa de la dulap peste o mana in timp ce cu cealalta o tinea apasata(usa!), biata, nu stia de ce nu poate scapa din stransoare:)))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
adrisimo28 spune:
gina2008 cand va merge nu stiu daca va mai sta in carut, la noi e doar ptr adormit seara ... oricum pana in vara mai e timp sa vezi daca vrea sau nu. sau poti lua un buggy de care zicea kea
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Baietelul meu e ghiocel si el...eu asa il consider, ca de citit citesc de cand ati inceput odiseea...dar de scris, n-am scris ca's timida, insa ma tratez! |
Bine ai venit !!
Zi-ne despre voi cateva cuvinte sau mai multe !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Sau, ca sa fiu si mai nebuna, vreti sa vedeti lista mea de medicamente pentru carat in concediu? |
S-o vedem ! sa ne inspiram si noi
Multa sanatate va doresc !!!
Am implinit 1 anisor !
adrisimo28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Bine ai venit mamico dragastoasa !! |
multumesc!
Gina2008 spune:
Daca buggy = carut usor, max 5 kg, cu roti mici exact de acela am luat! Sa fie usor de carat intr-o mana carutul iar in cealalta copilul!
NOVUS, daca nu glumesti eu ma apuc sa scriu...
Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Si acum alta... ce e ala isophy? Vreo supersmecherie de ser? Intreb, ca sa stiu. Ca eu folosesc ser fiziologic si sterimar. Zi si la fata... please |
da tot un ser este isophy serum physiologiqeu naturel