LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eeee, ia sa-mi vizualizez eu noua semnatura...Va invit cu drag si pe voi

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

anaan am reusit sa vad poze... hei hei hei dar ce party reusit , baietzel frumushe blondutz si ghiocei multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

despre noi........hm sunt o mamica dragastoasa de baietzel frumos(drg) cu ochi albastri ca cerul

Bine ai venit mamico dragastoasa !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anaan, ce de copii!! Cred ca a fost ea mai bebeluseasca petrecere de pana acum...Eu tot nu m-am prins care-i al tau, dar am inclinat sa cred ca blondutzul; nimerit-am?
Of, nazdravanul de Chiscutza, ce "pecete" a capatat...bine ca n-a fost mai rau. Sophiphi si-a inchis usa de la dulap peste o mana in timp ce cu cealalta o tinea apasata(usa!), biata, nu stia de ce nu poate scapa din stransoare:)))))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

gina2008 cand va merge nu stiu daca va mai sta in carut, la noi e doar ptr adormit seara ... oricum pana in vara mai e timp sa vezi daca vrea sau nu. sau poti lua un buggy de care zicea kea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Baietelul meu e ghiocel si el...eu asa il consider, ca de citit citesc de cand ati inceput odiseea...dar de scris, n-am scris ca's timida, insa ma tratez!

Bine ai venit !!
Zi-ne despre voi cateva cuvinte sau mai multe !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Sau, ca sa fiu si mai nebuna, vreti sa vedeti lista mea de medicamente pentru carat in concediu?

S-o vedem ! sa ne inspiram si noi

Multa sanatate va doresc !!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

despre noi........hm sunt o mamica dragastoasa de baietzel frumos(drg) cu ochi albastri ca cerul

Bine ai venit mamico dragastoasa !!

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Daca buggy = carut usor, max 5 kg, cu roti mici exact de acela am luat! Sa fie usor de carat intr-o mana carutul iar in cealalta copilul!

NOVUS, daca nu glumesti eu ma apuc sa scriu...

Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Si acum alta... ce e ala isophy? Vreo supersmecherie de ser? Intreb, ca sa stiu. Ca eu folosesc ser fiziologic si sterimar. Zi si la fata... please

da tot un ser este isophy serum physiologiqeu naturel

Mergi la inceput