LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nici nu m-am atins de ele pana acum. La pranz o sa trantesc un ochi peste ele.

Cum adica nu ai mancat urzici niciodata??? La noi la tzara erau mancarea lejera de primavara, bine poate si fiindca le gaseai peste tooot. Si de la soacra-mea am invatat sa fac si borsh. Pe vremea cand eram neMonti, faceam foi de placinta si le umpleam cu piure de urzici sau de spanac, ieseau niste pateuri Da' nu va mai povestesc, ca dup-aia o sa credeti ca stiu sa gatesc si zau ca nush

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nici nu m-am atins de ele pana acum. La pranz o sa trantesc un ochi peste ele.

Cum adica nu ai mancat urzici niciodata??? La noi la tzara erau mancarea lejera de primavara, bine poate si fiindca le gaseai peste tooot. Si de la soacra-mea am invatat sa fac si borsh. Pe vremea cand eram neMonti, faceam foi de placinta si le umpleam cu piure de urzici sau de spanac, ieseau niste pateuri Da' nu va mai povestesc, ca dup-aia o sa credeti ca stiu sa gatesc si zau ca nush

(7.03.2009)

Pai uite asa , am mancat si mananc cu drag doar spanac !!
Si Alexandra il mananca cu pofta

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Nu stiu cu ce sa incep...

Va multumesc don suflet pentru urari si va pe toate.

Apoi...La multi ani tuturor floricelelor noastre...se stiu ele (inclusiv Codrina) Le trimit virtual cate un buchet de lalele albe si o imbratisare si un pupic.

La fel, La multi ani ghioceilor nostri cu nume de floare. de la Pitonul marait si cu temperatura 38.5...

Dar nu in ultimul rand, La multi ani ghioceilor aniversati azi si tuturor celor care nu au nume de sfant...caci azi e si ziua lor de nume...asa e la mine la tzara...

Va pupam pe toti.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Si ca ai adus vorba de gatit, pai daca nici tu nu stii sa gatesti, pt mine nu s-a inventat cuvantul potrivit

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Gigelica, Pitonul sa-i scada temperatura !!

Si pt tine multi

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Oliska, Novus...si cine nu a mancat urzici...nu ati pierdut nimic, sunt oribile...eu nu am mancat si nici nu voi manca vreodata...am gustat si...beah...dar trebuie sa mai fac o mentiune: nu imi place nici spanacul...deci voua e posibil sa va placa

Monnvas, pup Chiscutza cucuiat

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Oliska, Novus...si cine nu a mancat urzici...nu ati pierdut nimic, sunt oribile...eu nu am mancat si nici nu voi manca vreodata...am gustat si...beah...dar trebuie sa mai fac o mentiune: nu imi place nici spanacul...deci voua e posibil sa va placa

Am inteles

Ce gatesti bun ??

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Olishka, ai izolat socrosenia ??
Si mai ales, a inteles de ce ??!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLI, spune-i socroseniei ca pediatrul te-a atentionat sa nu care cumva sa raceasca David in perioada asta fiindca are de facut vaccinuri. Ei, si nici nu-i neadevarat!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ayla pt tine si printesica!!..bine ai revenit!!!!!

Bogdana LA MULTI ANI!!!

LA MULTI ANI FLORICELELOR NOASTRE

Dorannmi-am dat cu crema mereu. Am reusit sa ma curat cu scrum

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput