LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 10
petrean spune:
azi am aflat ca e si onomastica mea..asa ca la multi ani si mie
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean azi am aflat ca e si onomastica mea..asa ca la multi ani si mie Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Monnvas spune:
Noi ne-am inceput ziua cu un semn de buna purtare.
Am mai pus niste pozici cu soldatelul incepand de aici.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
LUCIA, FLORIC, FLORINELA, CAMI
Un buchet mare de pt voi !!!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Noi ne-am inceput ziua cu un semn de buna purtare. Am mai pus niste pozici cu soldatelul incepand de aici. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Da' vad ca si-a facut un semn vizibil bine !!
soldatelul care mananca in picioare !!!
Am implinit 1 anisor !
doranna spune:
citat din mesajul lui simina_kin Fetele cu ce-mi curat vopseaaua de pe frunte?????.....m-a vopsit sotul..neagra in cap neagra si pe frunte si ceafa Stiu de scrum de tigara si cif....da m-am frecat de s-a inrosit pielea si tot nu s-a luat Doranna .Tiza este o frumusete La multi ani draga mea Lucia!!!!!!!!! fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
nu stiu cum o scoti, dar stiu cum poti sa previi data viitoare: dai pe piele cu putina crema de fata, inainte de aplicarea vopselei, dar tb sa fii atenta sa nu atingi si parul, pt ca nu prinde deloc in zona aceea
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
Monnvas spune:
Da, Novusica, a cazut si si-a tras un scaun peste el si a nimerit cu coltul in arcada. Sange, umflaturi si tot tacamul. Si nu sta sa ii pun compresa
EDIT si cand ma gandesc ca e doar inceputul
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Da, Novusica, a cazut si si-a tras un scaun peste el si a nimerit cu coltul in arcada. Sange, umflaturi si tot tacamul. Si nu sta sa ii pun compresa EDIT si cand ma gandesc ca e doar inceputul Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Aoleu, bine ca nu e s-a lovit la ochi mai tare, mi-e frica de chestiile astea !!
Da' ce matur arata zici ca are 2-3 ani !!
Si frumos ca mami !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Mai ai urzici ?? ca nici eu nu am mancat niciodata, doar spanac
Am implinit 1 anisor !