Ce naiba faci cand afli ca te inseala? El.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Zouzou, tocmai pentru ca te-ai saturat sa fii proasta, mai viseaza si la altii, nu tot la el.
Nu va mai iubiti, relatia s-a ars, capul sus, mai exista barbati pe planeta asta, daca nu vrei sa fii singura. Si sigur vei gasi unul care te apreciaza si langa care iti vei gasi linistea si fericirea.
5 ani e o perioada lunga, prea lunga sa-i dai cu piciorul in 30 de secunde, dar uite ca el a facut-o, si la fel de bine vei reusi si tu. Cum spunea Conchita, te asteptam la grupul nostru virtual de suport pt mame singure, care in ciuda greutatilor si a problemelor cu care ne luptam zilnic, incercam si chiar reusim si partea roz a vietii, su micile succese zilnice, chiar si un pupic de noapte buna de la copiii nostri ne face sa ne simtim fericite, hai si tu sa inveti sa te bucuri de aceste mici minuni ale vietii!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

In dupa amiaza asta am recitit ce mi-ati scris de cateva ori. Asa de mult m-au ajutat incurajarile voastre si modul vostru de a vedea problema!!

Gabi K si Conchita - vin si eu in celalat topic curand, multumesc de invitatie! Am citit si acolo povesti mai tulburatoare decat a mea...

am citit acolo, cred ca era prima postare, o fraza care mi-a placut mult: a fi mama singura e un lux pe care nu multe femei si-l permit. As zice ca uneori e un lux dar eu zic ca ma incadrez oricum..

Va pup!
Zouzou, mama de zuzumitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Zouzou tu ai nevoie de sustinere.......du-te la coafor la manichiura la ce vrei tu,fa-ti profile pe site-uri de socializare,vorbeste cu noi...cum adica el s-a spalat pe maini si tu suferi??Da-i un sut in fund din amintirile tale.Mama lui de magar.....Stiu ca doare dar......mergi la un preot cu har sau ceva...si vei vedea...acu` pare greu..dar sictireste-l de tot cand te suna..."ce vrei mai?"sau...ma deranjezi de ce ma suni?vezi-ti de treaba ta..."si gata..macar nu mai esti proasta,adica sa te simti asa....nu-i da satisfactie nici de ai cadea dedurere ca o rama....asta eprincipiul meu...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Am aflat ca ma inseala intr-un fel brutal, prinzindu-l in pat cu o dansatoare. Goi pusca amindoi, inca transpirati de efortul facut. Parca a dat trenul peste mine, mi s-au inmuiat picioarele si am alunecat jos fara sa vreau. Intrebam ca proasta "De ce...de ce?", ca o placa zgiriata...in timp ce auzeam bubuiturile inimii si singele din timple. Raspunsul timpesc al lui m-a durut mai mult decit inselarea: "ca nu poti face copii". Incercam de cinci ani fara rezultat sa ramin insarcinata si stia ca este punctul meu sensibil.
Fara sa imi dau seama de ce, m-am simtit eu rusinata de toata situatia, mi-era mie rusine ca am fost inselata...
Ma uitam la ea cu curiozitate. Ce avea in plus? Ce aveam eu in minus?
S-a intimplat cu doua zile inainte de Craciun.

Am venit acasa si i-am pus tot ce avea in apartament in pungi negre de gunoi, am schimbat yala si le-am pus la usa pe toate. Apoi am stat in cada plina cu apa calda-fiarta ore intregi. Ma simteam eu murdara.

A venit inapoi dupa sapte luni, m-a asteptat peste drum de munca, rezemat usor de zid si zimbindu-mi smechereste de parca era o gluma. Mi s-au inmuiat picioarele cind l-am vazut si am stiut atunci ca o sa il iert daca mi-o cere. Si mi-a cerut sa il iert si sa ii mai dau o sansa. L-am iertat total, fara reprosuri si fara aduceri aminte. Si l-am iubit la fel de mult ca inainte.

Poate te ajuta sa stii ca nu esti singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Am aflat ca ma inseala intr-un fel brutal, prinzindu-l in pat cu o dansatoare. Goi pusca amindoi, inca transpirati de efortul facut. Parca a dat trenul peste mine, mi s-au inmuiat picioarele si am alunecat jos fara sa vreau. Intrebam ca proasta "De ce...de ce?", ca o placa zgiriata...in timp ce auzeam bubuiturile inimii si singele din timple. Raspunsul timpesc al lui m-a durut mai mult decit inselarea: "ca nu poti face copii". Incercam de cinci ani fara rezultat sa ramin insarcinata si stia ca este punctul meu sensibil.
Fara sa imi dau seama de ce, m-am simtit eu rusinata de toata situatia, mi-era mie rusine ca am fost inselata...
Ma uitam la ea cu curiozitate. Ce avea in plus? Ce aveam eu in minus?
S-a intimplat cu doua zile inainte de Craciun.

Am venit acasa si i-am pus tot ce avea in apartament in pungi negre de gunoi, am schimbat yala si le-am pus la usa pe toate. Apoi am stat in cada plina cu apa calda-fiarta ore intregi. Ma simteam eu murdara.

A venit inapoi dupa sapte luni, m-a asteptat peste drum de munca, rezemat usor de zid si zimbindu-mi smechereste de parca era o gluma. Mi s-au inmuiat picioarele cind l-am vazut si am stiut atunci ca o sa il iert daca mi-o cere. Si mi-a cerut sa il iert si sa ii mai dau o sansa. L-am iertat total, fara reprosuri si fara aduceri aminte. Si l-am iubit la fel de mult ca inainte.

Poate te ajuta sa stii ca nu esti singura.

live and let live

Zouzou iti doresc multa putere sa treci cu bine peste tot.
Off topic: Happy in To te admir din tot sufletul pentru ceea ce esti si cum gandesti. Iti cunosc povestea si iti spun ca ai trecut peste lucruri f grele, care pe altele le-ar fi daramat complet. Am un buchet mare de flori si de la mine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ele, nu merit admiratie pentru ca am fost o mamaliga.

Acum vreo luna a venit o matusa mai de departe in vizita si in timp ce faceam placinte cu carne traditionale tataresti ma tot tragea de limba depsre intimplarea de mai sus. Am fost mirata ca descopera scheletele din sifonier dupa atita amar de vreme (s-a intimplat acum vreo 15 ani parca) la care ea mi-a spus ca a cunoscut-o intimplator pe mindra din poveste. Si ca i-a spus cit de speriata era ea atunci...si ce mult l-a iubit ea...offf...

Ma mai intilnesc intimplator cu cite o amanta prin oras, ne imbratisam si ne pupam, o dat am iesit si la o cafea cu una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ma, eu nu-s amanta, da cand ma mai scoti in oras?
Ca mi se facu dor de tine, si de ceva bun (de mancare)

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Ele, nu merit admiratie pentru ca am fost o mamaliga.

Acum vreo luna a venit o matusa mai de departe in vizita si in timp ce faceam placinte cu carne traditionale tataresti ma tot tragea de limba depsre intimplarea de mai sus. Am fost mirata ca descopera scheletele din sifonier dupa atita amar de vreme (s-a intimplat acum vreo 15 ani parca) la care ea mi-a spus ca a cunoscut-o intimplator pe mindra din poveste. Si ca i-a spus cit de speriata era ea atunci...si ce mult l-a iubit ea...offf...

Ma mai intilnesc intimplator cu cite o amanta prin oras, ne imbratisam si ne pupam, o dat am iesit si la o cafea cu una.

live and let live

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

Dragele mele,

Promit sa ma duc la coafor, sa am grija de mine, sa ies cu prietenele, sa scriu. Sa ma centrez pe fetitza, sa ma centrez pe noi doua.

Am citit o multime de povesti - mamici abandonate inainte de a naste, mamici abandonate cu copii mici...o fata care se intreba unde e sotul ei care sapte ani o tinuse in brate in fiecare noapte iar acum plecase dupa alta femeie...violenta si mitocanie...Sunt, nu ingrozita, ci foarte debusolata..

Am cunoscut un domn a carui sotie a murit cu Alzheimer. A ingrijit-o cu drag pe tot parcursul bolii. La insistentele familiei a dus-o la un centru privat de ingrijire dar a doua zi dimineata a luat-o acasa din nou. A zis ca nu o poate sti acolo singura, inconjurata de straini, chiar daca ea nu-si da seama ce se intampla, ca va avea grija de ea atata vreme cat va putea...
Astazi imi spunea ca asa de mult i-ar fi placut ca ea sa traisca pentru ca a primit o masina buna de la copii si s-ar fi plimbat impreuna peste tot...

Ce ziceti de asta?

Asa mi-as fi dorit o relatie si sincer, cred ca nu mai este posibil. Acest lucru ma face sa fiu trista. Nu cred ca de la o varsta incolo mai e posibila o dragoste atat de profunda..Asta simt eu c-am pierdut - sansa la o dragoste profunda si reala.

Cineva imi spunea pe sleau azi ca femeile despartite ajung toate, vrand-nevrand, c-ve. Scuze. Ele nu vor inceta sa-si caute jumatatea, vor fi mai pretentioase si n-o vor gasi si asa vor trece din barbat in barbat..Asa zicea si tatal meu despre o doamna care divortase de mult si de sarbatori venea acasa insotita (dar din cand in cand acesti insotitori se schimbau..)..

Ma gandesc la ce va spune lumea despre mine...

Happy, cum ai trecut peste intamplare? Chiar a mers bine dupa? Sunt curioasa desi acum, daca s-ar intampla asta, eu nu stiu ce-as face...increderea in el e tandari, increderea in mine la fel dar in toata harababura asta ma simt destul de puternica sa merg mai departe fara el..pentru ca n-am incredere si mi-e sila...

Viata este incredibila...

Va pup, noapte buna,
Z mare mama de z mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zouzou

Dragele mele,

Ma gandesc la ce va spune lumea despre mine...

IGNORE!!!! sa nu-ti pese vreodata ce zice lumea!
Si da, exista barbati din astia, daca ai nimerit pana acum oameni nepotriviti, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti! Fa-te frumoasa, nu te mai gandi la ce a fost, stii tu vorba aia: punct si de la capat...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Zouzou,

imi pare asa de rau pt. situatia actuala. dar ai fetita si vei razabate. se simte din cuvintele tale, in spatele tristetii de acum.

nu te mai intrista acum pentru relatia ideala, pe care tu inca nu ai gasit-o. da, este limpede ca domnul acela si-a iubit sotia. dar asta nu exclude ca si ei sa fi avut problemele lor de-a lungul vremii, de alta natura. poate si el a inselat-o, si si-a dat seama de-abia apoi cat o pretuieste. deci incearca sa nu te mai deprime faptul ca tu nu ai gasit inca relatia perfecta. multi dintre noi nu au gasit-o.

Mergi la inceput