Fulgusori de nov-dec.2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

La multi ani Floricele!!!!

Azi Mihnea a fost la impartasit... cu bunica.... mama mai greu la biserica....
Mi-a povestit mama o chestie interesanta... Preotul a impartasit-o intai pe ea... apoi a adus alta cupa si alta lingurita si l-a impartasit pe bebe.... hmmmm... oare de ce? ce o fi fost in cupa? era vin fiert cu zahar???? ca l-a inghitit piciul... desi el e tare moftoros la ce intra in gurita mai nou

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

si pentru fetele cu nume de foare.
puisorilor sarbatoriti astazi.
multa sanatate picilor bolnavi.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.ro/grigore_tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

La multi ani celor cu nume de floare si bebeilor sarbatoriti astazi!
Iesencelor sa va fie de bine ieseala...sunteti niste frumoase cu niste pui frumosi.
Laura, te inteleg perfect...eu am insa avantajul ca David daca este afara si plimbat nu plange. Sta si 4 ore nemancat.
Ptr nunta te sfatuiesc sa iei pe cineva cu tine (daca ai pe cine). Eu la botez si la nunta o voi avea pe mama mea. Am totusi emotii...cand ma gandesc ca la 2 ore trebuie sa imi dau rochia de nasa jos...
Faza cu urlatul si maraitul o experimentam si noi...sper sa treaca repede.
Si nu mai spune ca ai monopolizat discutiile...de aia suntem aici si la bine si la greu
Shtephy, ma bucur ca te simti mai bine. Pup micul print zambaret si frumoasa printesa.
Noi pe 10 aprilie venim in tara.
Diana, ai dreptate (ca de obicei)..la faptul ca pot obtine exact efectul contrar nu m-am gandit. Deci mai amanam momentul...doar vreau ce este mai bine ptr el, nu ptr mine.
Ne-am pregatit si noi de gratarit ptr astazi...dar se pare ca vremea nu tine cu noi.
Magda, felicitari si tie si surorii tale!
Lylyana, mersi pre raspuns.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

pentru pasatul carnitei si pentru restul alimentelor care se paseaza pentru bebe noi am luat un philips hr1372 pentru ca are si tocator mic cat o masa de bebe(100gr).

Mergi la inceput

magda felicitari surorii pentru sarcina.sa decurga bine si sa se bucure de bebe.

Mergi la inceput

si acum ne mai laudam un pic.aseara piciul meu a dormit de 22.00 la 07.00 cu o trezire mica la 01.20(a papat 2min).intrebare pentru diana ca prea ma laud.e ok ca bebe sa isi faca deja programul asa:papa la 21.30 de foame si apoi la 000006.30-07.00 tot de foame.ar trebui sa il mai trezesc eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Danut by Dymomo
Chiara by Andre
Ariana by Lalu
Maia by Biara

FLORILOR de astazi!!!

si (cu scuze)
Dominic by RamonaC
Rares by Lavinia
Iulia by Broscuta

si multa sanatate bebelusilor bolnaviori si mamicilor!

sa aveti o zi frumoasa desi vremea ne tine cam in casa

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la multi ani tuturor florilor

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa fiu si io mai prietenoasa, ca numa de plans am stiut pana acu..

Lidia, sa stii ca pana acu..nu am mai patit asa cu ea sa o apuce urletele si sa nu putem sa o linistim, bag de seama ca pe masura ce creste e mai constienta pe unde o caram, o agita mai mult multimea, caldura, plecatul de acasa..

Dana n. cred ca numeri zilele pana veniti acasuca , cand aveti botezul si cand cununati?cat stati in tara?

Stephy, sper sa fie bine manutza si sa scapi de ghips, ca nici nu vreau sa imi imaginez cat de greu ti-a fost si iti e inca..

Dymo, si noi nunta o avem pe 15 mai..dar sa mai vedem..poate vorba Danei pot sa aduc pe cineva cu noi...pe soacra sper sa o conving, dar sa vad ce zice si al meu, ca poate nu vrea sa facem atata tambalau pt o nunta..

Ce vreme nasoala mai e afara...

Monisule, ce faci, ai bagat nasucu doar pt felicitari??parca nu prea erai adepta trendului

Lavi
, mai faceti azi gratarel daca ploua??

Magdaz, cred ca ce emotii sunt pe surioara ta!! sa aiba o odiseee frumoasa, linistita, si cat mai usoara!

Sa nu uit sa felicit pe madam Coque, care e si ea proaspata matusica!

Tina, nu cred ca esti singurica la care bb nu se trezeste peste noapte sa pape..Poate te mai lamuresc si fetili cu bebei dormiciosi ca al tau!

Bei..Si LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR DE LA NOI!! -da care is??nu zice nimeni ca face cinste?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani mamicilor si bebeilor cu nume de floare!!!

La multi ani bebeilor nascuti pe 28!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput