Fulgusori de nov-dec.2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
grigore_tina spune:
mersi laura.
monisule,pe unde umbli?
madam capison va dam disparuta?
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.ro/grigore_tina
dana n. spune:
Laura, stam in tara de pe 10 aprilie pana pe 5 mai. Pe 18 aprilie avem botezul iar pe 24 cununam.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Buna dimineata de la Cluj Vreau sa va intreb ce fel de mixere sau blendere folositi fiindca eu dupa pasti trebuie sa ii dau si carne si trebuie sa o fac pasta. Sapt. viitoare trebuie sa introduc morcovul oare sa il pisez cu furculita? E bine? |
Eu mi-am achizitionat un aparat de gatit la aburi de la Philips si un picior Braun. Cand o sa-i fac ceva la steamer, o sa pun si pt noi ceva. LA un etaj mancarica ei, si la un altul mancarica noastra.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
floricik spune:
Fetelor am intrat pe forum sa va fac cinste ca io-s o floare
Deeeci :
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de floare.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
monica_80 spune:
Am intrat sa zic LA MULTI ANI Ariana
LA MULTI ANI Danut
LA MULTI ANI Chiara
La multi ani Floricik!! si tuturor florilor!!!
Am fugit la un gratarel.
de scump Maria 13.12.2009
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 LA MULTI ANI FETELOR CU NUME DE FLORI!!! Mama ce de mai povestiti voi cu alaptatul si cu laptele praf...Eu incep sa constientizez tot mai mult ca (cu exceptia mamelor care mai au un copil si au trecut prin toate astea), deci constientizez tot mai mult ca atunci cand ramai prima data insarcinata si ai un bebe de fapt nici nu stii la ce te bagi......si abia apoi realizezi pe viu cat de mult ti se schimba viata Lidia |
Am un vecin care spune: "abia cand ai al doilea copil realizezi ce usor era cu unu!".
As mai completa si eu, desi e putin mai trist: "abia cand ai un copil cu probleme de sanatate realizezi ce usor se creste un copil sanatos!"
Si totusi, satisfactiile sunt intotdeuna mai mari decat eforturile!
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
many_bani spune:
Am intrat sa spun si eu LMA fulgusorilor sarbatoriti azi dar si tuturor celor care poarta nume de flori.
Si eu fac cinste cu ce vreti voi, sunt o floare,
Trebuie sa ma apuc sa fac bagajul de spital si nu pot, efectiv nu imi coordonez mainile , poate mai tarziu.
Va pup si ne mai "auzim" sapt. viitoare
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
dienutze spune:
LMA fulgusorilor care au mai adaugat o lunita! Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani, florilor! Sa fiti vesele si frumoase ca o primavara insorita!
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
laurairina13 spune:
Many, Floricik, am halit de la cinstea voastra, acu ma duc sa trag o tura de somnic..ca am pasat o urlacioasa adormita pe mine, la ta'su in brate!!
Many, tin pumnii sa decurga usor interventia la curuletu mic de bb, si sa va intoarceti repejor acasa!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
floricik spune:
Many
Suntem alaturi de voi si te asteptam cu vesti bune. Curaj.
Am vazut ( acu' vreo 2 capitole da' io-s intarziata)ca se vorbea de steluta care proiecteaza desene pe tavan. Avem si noi identica dar e luata de la Norielle(sper ca asa se scrie) din Auchan. E mai ieftina - 67 lei.
Vroiam sa ma laud ca Ema de cand e la buni doarme mai bine. Se culca pe la ora 12-1 ,pauza de masa la 6, nani, apoi iar haleala pe la 9-10. Azi s-a trezit la 12...dupa ora veche.
va pe toti si toate.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3