Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 8
anamaria1979 spune:
Miha sa aveti un botez reusit, sa fie copilasul cuminte.
Iulia cand mai ajungeti prin bucuresti da un semnal ca va luam pe la noi, il poti lasa pe raducu la mine.Cred ca ma pot descurca cu doi barbati
anamaria1979 spune:
Luto bine te-am gasit. Asa este ai dreptate ca si eu am observat ca sunt necesare suprafete mai tari. Cu dulciurile same me, rusine rusine ca i-ar halesc tot ce prind.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 Lucia eu fac supa tot asa ca tine. blenduiesc legumele si le amestec cu zeama in care au fiert. iese ca un piure mai lung... supa crema Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
da, exact. Si le mananca puiu Carol ?
Ce mai face ? Ce program aveti azi ?
Eu m-am trezit buimaca ca nu stiam de ce naiba suna telefonul de la 6 dimineata dar de fapt era 7 si in tara 9....
Mai sunt ceva noutati de citit ? ma mai bag si eu curand cand voi avea vreme
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ellenuta spune:
miha crestinare frumoasa si piticuta cuminte! ce frumos ca o botezati de Florii ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
Anamaria buna dimineata.
Nu stiu in care album am vazut dar am admirat pozele cu tinerii pe banca in parc...absolut superbe.
Al tau cu gogoasa Monicai si cu ochiosul lui Suede. Si dupa ce au stat ei ce au stat ca niste batranei stirbi la soare....ziarul le mai lipsea...au agatat si o fetita cucuiata care am inteles ca e zmeurica.
E minunat ca puteti iesi si palavragi asa ca fetele.
suede spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!!!
Multumim Mada,Monikus,Iulia
Raluk i-am luat baiatului tot Polly.E super,mie mi-a placut.
Am hotarat ca incepem de azi diversificarea,pentru ca vrea si tati sa participe,asa ca tineti-ne pumnii!
Incepem cu cereale.
Va
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
lutoniana spune:
Ellenuta te pup mami, e gata meniul de Paste ?
Miha nu stiu cum e la tine dar la mine e un soare sclipitor si ma gandesc ce zi frumoasa va fi pentru voi azi. Numai bine si sa savurezi din plin emotia momentului.
V-ati mutat sau nu inca ? Ai reusit sa vinzi apartamentul vechi ? ca daca da, te imputernicesc sa-mi vinzi si mie garsoniera din Brasov
anamaria1979 spune:
Luto cred ca suede a incarcat pozele. Am pus si eu cateva cu copilasii dragalasi. Avem asa pe bancuta alex, dragos, mihnea si teodora eliza (zmeurica de 8 luni).
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=112
Suede succes cu cerealele. Asa lasa sa se invete si tati sa hraneasca puiul cel mic.
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ellenuta te pup mami, e gata meniul de Paste ? Miha nu stiu cum e la tine dar la mine e un soare sclipitor si ma gandesc ce zi frumoasa va fi pentru voi azi. Numai bine si sa savurezi din plin emotia momentului. V-ati mutat sau nu inca ? Ai reusit sa vinzi apartamentul vechi ? ca daca da, te imputernicesc sa-mi vinzi si mie garsoniera din Brasov Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
haha .. m-ai prins .. de cateva zile ma tot sucesc ..
am decis
oua rosii
salata de beouf
drob de pui
ciorba miel
friptura miel la cuptor in vas roman
cozonac clasic
cozonac rosenkrantz
pasca
pup pe gogo cel frumos si pe mami a lui!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
adela2006 spune:
lutoniana si mie mi-e dor de tine , de voi toate , dar stau prost cu timpul , o perioada nu am avut net ca ne-am mutat la casuta noastra in sfarsit , si ne-am facut tarani
acum e maica-mia la mine si apuc sa scriu si eu
copilasii sunt bolnavi amandoi calin e pe antibiotic augmentin , nurofen rhinathiol si aerius ( sper ca nu am uitat nimic din lista aia lungaaaa ), alexia a avut klacid ( tot antibiotic ) dar nu am reusit sa il dau si oricum e mai bine decat calin acum
e groaznic sa fie amandoi bolnavi in acelasi timp ( ceea ce se si intampla , logic , ca si febra care se face noaptea sau in week-end )
cu regimul
m-am apucat de vreo 10 ori pana acum si de fiecare data am renuntat
ultima oara m-a tinut 2 zile
nu ma mai ia nimeni in serios din jurul meu
am ajuns ca ala de striga lupul si pana la urma l-a papat lupu
m-am cantaruit zilele astea am zis ca poate ma motiveaza sa vad ca am 105 kile
dar se pare ca nu
nici comentariile celor din jur , nimic
nu stiu ce o sa fac ptr ca in august sunt nasa la 2 nunti
si una din ele e a lui sora-mia , deci raman pozele in familie
si maica-mia e asa finuta de felul ei precis o sa aud
"vaii fetita lui mama ( asta lui scheletroana de sora-mia ) sa nu te ia vantul , tine-te de ceva
uite tine-te de sora-ta ca vezi ce mare e "
si in plus nu o sa-mi gasesc nimic de imbracat eventual un sac
monica cu multaaa intarziere iti spun LA MULTI ANI tot ce-ti doresti tu , multa fericire alaturi de cei dragi , esti extraordinara
in rest , ma chinui sa pun si eu cateva poze noi cu calin si cu casuta
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE