Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ola!
Va citesc si va pe toate, dar sunt sleita de energie. Azi am spus ca rup cu treaba, l-am prins si pe sot in toane bune si acasa, dar mi-au fost date planurile peste cap. De la pranz am "musafirit" Asa ca-s in acelasi stadiu ca si azi dimineata

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Chiar asa, stii ce semnifica numele "Radu"?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Liliana,buna ! nu stiu la ce te referi! ce inseamna Radu? va pup ,ce mai faceti?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Da, mamis, ma refeream la semnificatia numelui...adica ce inseamna...adica unul si acelasi lucru Mi-am adus aminte cand ti-am vazut semnatura cu "Bebe voios de mami Iulia". Exact asta inseamna...voiosie, veselie, cel vesel
eu am aflat dupa ce l-am "stigmatizat" in acte

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Buna! ce nenorocire cu forumul! nu-ti dai seama de mimica omului de tonalitate si nik si daca mia si scrie ca pixu'ca mine de exemplu ai impresia ca nu stie ca a semnifica inseamna -ce inseamna-

In fine..LIli ,nu stiam ca Radu inseamna ''cel voios''dar imi pare bine,oricum el e u razacios.Lasa ca-l vad eu maine la vaccin daca mai razaceste
Pupam pe Radu si pe Andra!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna dimineata! La muti ani celor ce-si sarbatoresc azi ziua numelui!S atraiti sa fiti sanatosi!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La multi ani, dragi Flori!

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

miha saru-mana de cafea! sa-ti traiasca irisuca si sa fie sanatoasa!

alex multu' de coffee! eu cu anna nu am mers in supermarket insa cu eva, da. o luam in scoica si puneam scoica pe carut. si o dezbracam de gecuta si caciulita ..

andra da, si eva a avut greutate (4420g) .. insa ea a luat mai usor in greutate, acum are 13,5 kg si mi se pare ok. dr mi-a spus ca asa sunt eu programata genetic .. sa fac copii mari (si adaug eu frumosi si sanatosi .. craa) ..

sa petreceti frumos alaturi de cei dragi de Florii!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

LA MULTI ANI LA TOATE FLORILE !!!!

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata fete dragi si sa infloriti toata viata Florii
Diana mi-era dor de tine si ma bucur nespus ca lucrurile au luat o intorsatura favorabila cu puiu Nicholas.
E extrem de amuzant ce ne-ai povestit cu cuvintele care se pronunta in acelasi mod. Peter merge la gradi ceva ?
Tati al nostru a zis ca va face pe el (e adevarat ca s-a exprimat mult mai plastic ) cand va sta Davidutu in picioare si se va tine de pantalonii lui dar eu cred ca am sa fac asta cand il voi vedea cu un creion in mana...tinut cu degetelele lui dragi si pufoase.

Liliachio te pup si tare mi-i dor de tine. Eu nu am inteles din postarea ta de ce esti asa lipsita de vlaga daca tot nu ai finalizat smotruiala . Glumesc si eu
Ce mai face Raducu nostru drag si scump ? Andra se mai joaca cu el tavalugul ?

Andra multumim de melodii, mi-am amintit de toate datoriile. Canta superb fata si mereu cand urmaream Allie Mc'Beal (oare asa o chema ?) dadeam sonorul la maxim. E adevarat si ca gustam din plin acel gen de umor.
Am vazut ca scriai de "zupa" ...tu ii dai asa apa simpla...adica cu morcovelul acela, dar lichida ?
Eu nu stiu daca fac bine dar ii fac mancarica ca un piure grosut si-l mai diluez cu apa aceea in care au fiert legumele.....dar tot ca un piure ramane.
Oricum nu-l mananca decat greu...foarte greu....asa ca nu stiu de ce ma mai zbat.

Vroiam sa-i spun mamei Omida de Raluk care il vedea mai demult pe Davbidelu cu un copanel in mana ca i-am bagat intr-o zi putin piept de pui in legume ...si a fost uimitor cat de putin am bagat si totusi cum li s-a schimbat gustul.....si....putza a hapait tot tot
Asteptam sa se mai incalzeasca ca sa il scoatem la un gratar adevarat.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

La multi ani Florilor! sa aveti oarte numai si numai de BINE!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Lucia eu fac supa tot asa ca tine. blenduiesc legumele si le amestec cu zeama in care au fiert. iese ca un piure mai lung... supa crema

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adela ce faciiiiii ? Ce mai fac copilasii ?
Sa stii ca imi e dor de tine si-mi amintesc cu mare placere de vremea in care scriai.
Te pup. Cum mai e cu regimul minune de la nutritionist ?
Eu m-am ingrasat iar ... dar in acelasi timp constientizez ca numai eu pot face ceva ...in directia scoaterii dulciurilor din meniu.
Vointa mea tinde catre zero....

Selen mi-am amintit de filmuletul tau ...ai o fetita nemaipomenita. E energica si miscareata si are ochisorii plini de curiozitate. Cred ca sare inima in pieptul tau de mandrie cand o vezi.

Nu vreau sa fiu o mamaica dar as vrea sa dau un sfat pentru fetele care isi fac probleme cu miscatul bebelacilor.
Eu personal am observat mari diferente si o evolutie spectaculoasa dupa ce l-am pus pe Davidelu pe jos, pe tare. In patul nostru mare sau in patut nu face aceleasi chestii ca pe o suprafat tare cum e podeaua.
Spun asta pentru ca am observat si la Ebruska si la Alex de Raluk.
Sper sa nu va fi deranjat cu sfaturile mele gratuite .

Mangulici l-am admirat in hohote de ras pe Aidan cat e de bestial. Cat de mare a crescut si am in fata ochilor ce moaca avea cand l-am tinut in brate.
Am dus munca de lamurire cu sotul meu sa-i luam si noi si el nu si nu ca nu e sanatos. Aveam insa smecheria bagata la produse urmarite pe E-bay si a incercat sa-mi faca o surpriza sa mi-o cumpere dar a pierdut licitatia. Acum caut alta ....
Aidan e o bomboana de fapt asta vroiam sa spun si ma gandesc la petrecerile cand vor face copilasii nostri 1 an ....si noi vom dansa cu coifuri pe cap.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput