Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanuKa

Buna seara
puteti sa-mi dati si mie niste detalii despre mailul comun va rog ?
ma gandeam sa pun niste poze acolo

nu stiu cine zicea despre tras perdeaua dimineata , eh am testat si noi, unde mai nou se trezea in jur de 7 maxim ora 8 azi dimineata a/m dormit pana la 9
dar mi-a scartzait noaptea cam 1 ora ptr ca bubulina mea numa la san vrea sa adoarma , eu ii dadeam suzeta ea o scotea cu mana si o arunca , dupa o ora am cedat nervos , pe la 3 am pus-o langa mine in pat pana dimineata

Mamica de Alexandru 07/09/1999
si Izabella 16/10/2009

Danuka ti-am trimis mail,activeaza si pm .

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara!
Sunt si eu in zona..
Noi suntem de ieri la mama, sotzfree , l-am lasat sa mearga la o petrecere la nasii nostri departe.. Era asa fericit ca nu ma supar
Am fost in parc, apoi am intrat in mall ca am inghetat de tot. Noi speram ca a venit primavara, dar vad ca e tot frig. Carina e cam maraita acum pe seara, macaie intr-una.. Nu-i place in patutul asta nou deloc.. Da las' ca de maine suntem iar acasa.
Nu prea am nimic interesant de spus, doar ca am vazut muuulte poze cu dovlecei dulci, precoci, isteti si umblaciosi.
Cine imi tine companie in seara asta de sambata? Cu cine palavragesc?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:

Buna seara

nu stiu cine zicea despre tras perdeaua dimineata , eh am testat si noi, unde mai nou se trezea in jur de 7 maxim ora 8 azi dimineata a/m dormit pana la 9
dar mi-a scartzait noaptea cam 1 ora ptr ca bubulina mea numa la san vrea sa adoarma , eu ii dadeam suzeta ea o scotea cu mana si o arunca , dupa o ora am cedat nervos , pe la 3 am pus-o langa mine in pat pana dimineata

Lali Lacra de
Paul-Iulian

merci fain , acuma am vazut pm
imi explici te rog si cum fac ? trimit mail catre adresa respectiva si asa o sa puteti vedea toate pozele ?
hai ca ma dumiresc eu pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:

Buna seara

si Izabella 16/10/2009

Lali Lacra de
Paul-Iulian

merci fain , acuma am vazut pm
imi explici te rog si cum fac ? trimit mail catre adresa respectiva si asa o sa puteti vedea toate pozele ?
hai ca ma dumiresc eu pana la urma

si Izabella 16/10/2009

Exact asa faci..Trimiti mail acolo cu link catre contul unde ai pozele..
Uka,eu sunt aici,calc si dau f5

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Uka , eu sunt pe aici , eu in schimb imi astept baiatul , l-am lasat la o petrecere de ziua unui coleg , uff ca imi pare inca mic ptr asa ceva , imi e tare grau sa-l las sa zboare , si trece timpul asta asa de repede ca ma sperie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Slaba activitate pe forum, dar macar v-am ajuns din urma.

Madalina, eu nu cred ca are ce patii Iri atata vreme cat faci pauze si il lasi sa se odihneasca. Si Maria incepe sa nu mai vrea in carut si mama mea zice ca asa facea si fratele meu si a fost mai bine cand l-a trecut in carucior mic de vara.

Danuka, normal ca a dormit bine, doar a fost cu tine in pat.

Azi am filmat-o pe Maria cum se ridica ca sa pot pune dovezi insa poate m-oi dumiri maine cum se incarca in picassa. SI maine sigur trimit si niste poze proaspete si vizitez si eu mail-ul sa vad pozici noi de lda dovlecei.
la dovlecime si noapte buna

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ola!
Va citesc si va pe toate, dar sunt sleita de energie. Azi am spus ca rup cu treaba, l-am prins si pe sot in toane bune si acasa, dar mi-au fost date planurile peste cap. De la pranz am "musafirit" Asa ca-s in acelasi stadiu ca si azi dimineata

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Chiar asa, stii ce semnifica numele "Radu"?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Liliana,buna ! nu stiu la ce te referi! ce inseamna Radu? va pup ,ce mai faceti?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Da, mamis, ma refeream la semnificatia numelui...adica ce inseamna...adica unul si acelasi lucru Mi-am adus aminte cand ti-am vazut semnatura cu "Bebe voios de mami Iulia". Exact asta inseamna...voiosie, veselie, cel vesel
eu am aflat dupa ce l-am "stigmatizat" in acte

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CARINA ai pm cu instructiunile pentru filmulet
LILIAC tu sti ca "casa nematurata musafiri asteapta",numai ca eu daca ma prinde in curatenii continui cu ei in casa ca doar nu vine nimeni sa-mi faca si atunci prind liber fara baiat
X-GGG vroiam sa te intreb daca ai luat jumper,noi deja trebuie sa urcam la nivelul 2 caci la 1 stam cu genunchi indoiti
Oare ANOMIS ce-o mai face?!si sunt atatea fete care nu prea au mai intrat,sper ca sunt bine toate,cuscra DELIA cred ca e in mutari,sper ca totul merge bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hellos!!

Eu ascult un www.youtube.com/watch?v=P8nu-KIqlQ0" target="_blank">Cantecel. Imi place tare mult. Si tot al ei www.youtube.com/watch?v=pBDshBhjOcE" target="_blank">Alt cantecel, care mi se pare una dintre cele mai triste melodii pe care le-am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna fetele

ce zi .. tare obositoare. am fost la niste prieteni care si-au inaugurat casa. baietii afara la gratar, eu in casa cu zuzele si gazda .. eva o nazdravana a luat casa la cautat .. colac peste pupaza, fetita gazdelor a facut febra 39 .. .. muci, rosu in gat .. tot tacamul .. sunt cu inima ghem sa nu faca si fetele. evei deja ii curg mucii .. le-am dat panadol si maine le dau oscilococcinum .. of viata ca-mi vine sa ma duc pe pustiu ...

andra esti o scumpa!

iulia ma bucur ca e mai bine luta, ca papa.

mada ai mare griji cu trici .. mie eva mi-a facut un flick flack de mi-a stat inima .. a sarit din ea peste cap si a aterizat pe asfalt .. nu stiu cum a sarit caci nu s-a lovit tare insa m-am speriat rau.

moni nu stiu ce sa-ti zic de sangerare .. insa fuga la gineco, nu mai sta pe ganduri.

monikus dar cate kg are rares? si anna e mai greoaie (ieri 9400g) si ma gandeam sa merg kineto cu ea sa-si dea drumul ..

manga deci flacaul a avut chef de socializare dis de dimineata .. of, tare nasoale sunt momentele astea. sper sa fi fost o ""ratacire" de moment a buzatului.

monique ce bine sta in popo deea ta si ce talent are teo! pup elle fetele frumoase!

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput