Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

ellenuta, nu sta in picioruse, il mai pun sa faca miscare si asa mai misca si el un pas, doi...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

La mult ani Ebru!!!!!!!!!!!!!Esti fantasica cum mergi tu de-a buselea. Super tare! Sper sa poata si a mea in curand. Esti o frumoasa!

Multa sanatate Annei!

Madalina, eu zic ca e strigator la cer cu masina. Sugestii: Urgent reclamatie la protectia consumatorului si contactate televiziunile.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vaaaaai Ebru m-ai terminat....esti extrem de frumoasa!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, ajutati-ma si pe mine cu parola de la mailul comun, ca nu o mai am si mor aici.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite Ebru si Patricia

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

manga este adorabil aidan .. s-a mai implinit, s-a blonzit .. iar cu babetica "i wanna be a Dj" este super!

danuka ai o printesa superba si un cavaler tare chipes!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

o sarisem pe frumoasa patti ..

PATRICIA

La multe lunite si anisori cu sanatate si mult noroc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

ELLE,imi pare rau pt. fetite.Sanatate multa. Si eu sper ca este bn mihaita.Asteptam rezultatele analizelor.
SELEN,este superba Ebruska.
MAMIDEANDREI,pt.reteta.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Fetele, cochtele, cum intru si eu pe mail-ul comun?Precizare sunt in pom si pomul in aer.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am vazut poze minunate de Ebru frumoasa tare tare tare !!! Mai, eu nu stiu turcii si tatarii de ce nu au venit cu femeile sa cucereasca tara asta, ca reuseau un-doi

Elle mi se pare ingrozitor ca parca de o vreme numai rau va merge! Dar ce a facut sotul de esti nervoasa? A luat Anna de la el? Scumpica mica, o pup cu drag sa ii treaca repede! Si Eva, frumoasa mica, a reusit sa se loveasca offf. Ce e in sufletul tau de mama acum

Bely si eu stiu asa cum zice Alex, la conjunctivita se inroseste albul ochilor. Sper sa treaca repede.

Alex am vazut poze cu pofticioasa mica si frumoasa, care e leita mami . Ce fericire acolo la voi in familie! Sa fiti sanatosi in noua locatie!

Iuliapapusa tin pumnii sa fie bine la cantar si sa va dati seama repede care e problema, sa va reveniti, ca sa poti savura cum povesteste minunea mica

Mada nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul surorii tale! Sper din tot sufletul sa se rezolve cat de repede! Si multa sanatate unchiului tau!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput