Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

CE DE PROBLEME, FETELOR... MULTA SANATATE LA BEBICI ... SA TREACA REPEDE...
SI DACA TOT AM VOIE, VA DAU CEVA DULCE

pasca:

2 oua
15 linguri de zahar
15 linguri de iaurt (eu fac cu tnuva)sau lapte batut
15 linguri de ulei
1 praf de copt

se bat ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, uleiul praful de copt si 15 linguri faina
jumatate din compozitie se pune in tava si se baga la cuptorul incins in prealabil pana se intareste putin deasupra. se scoate si se pune deasupra branza proaspata facuta ca pt placinta (cu oua, zahar, mirodenii, stafide, ce mai vrei tu) si apoi restul de compozitie. se baga din nou la cuptor si se lasa aprox 30 min la foc potrivit. e delicioasa. eu o pregatesc si ca simpla prajitura , ceva dulce .... si toata lumea e innebunita dupa ea...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ziua buna fetele

desi numai buna nu e la mine .. anna s-a trezit cu febra 39,1 .. i-am pus supozitor novocalmin, sosete cu apa si spirt .. a mai scazut, a ajuns la 38,1 .. acum doarme, insa, iara frige .. cred ca a crescut din nou. eva a cazut cu gura de gresie, si-a spart buza si in interior si in afara, i s-a umflat, are un ditai hematomul pe interior .. numai d-astea patim noi. am luat-o bine de luni ..

nu am citit din urma .. poate diseara sa revin ..

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle pupacim toate 3 fetele si va tinem pumnii sa va faceti bine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

ellenuta pupici pt fete sa treaca repede.
off ce greu e sa-ti vezi puiuti bolnaviori.
mamideandrei multumesc mult pt reteta
sigur am s-o fac, pare asa de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle uf, sanatate multa frumuselelor!

Alex e bestiala Zeina cum s-a infipt ea in tortulet

Doris m-am gandit si eu ca nu toti dr din Buc sunt buni, dar sa mearga la unul recomandat de cineva de aici, zic....ca sunt multe fete foarte multumite de dr lor....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta pupam fetele sa treaca. Ce zi doamne uff..
La multe lunite sanatoase RADUCU, EBRU FATIMA!
Iulia o sa venim in Buzau vneri seara si eu raman cu piciulica toata saptamana dupa paste. Poate ne vedem la o plimbarica in crang.
Iuliapapusa sanatate multa Lutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

avem si noi cateva POZE NOI

si POZE DE AZI

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

tot are febra, i-am dat nurofen si s-a culcat la loc. imi vine sa-mi strang de gat sotzul ..

mamideandrei ce bursucut frumos si scump ai tu acolo! si deja sta in picioruse .. bravo!

mada of ce ghinioane va urmaresc .. imi pare tare rau de unchiul tau si de banutii sorei tale .. ce porcarie .. nu-mi vine sa cred ca ii iau masina chiar daca ea a platit ratele si tot la timp .. nu se poate face nimic? nu mi se pare normal cum au procedat respectivii ..

manga mami nu-ti mai face ganduri negre. totul e bine si aidan e un baietel perfect!

xggg ah ce nu suport eu babaciunile astea .. si oamenii care pupa copiii pe manute .. eu sunt dotata cu servetele antibacteriene sa le sterg pe maini si oricum, le zic de la obraz ..

alex felicitari ptr revenirea acasa! eu zic sa va luati un calorifer electric .. just in case. pfoua .. ce bebelina grasuna si frumoasa si ce tort .. yammy .. am vazut ca sta in picioruse bebelusa .. ia sa zboare piticii aia de la tine, da?!

iulia coprocultura i-ai facut? poate are ceva viermisori .. zic si eu ..

doris vai .. mi se face pielea ca de gaina .. Doamne ce doctorita .. sper sa fie bine puiul mic ..

selen EBRUSKA PAPUSKA! la multe lunite si anisori! e o minune cu ochii negri papusica ta. ce rochita si cizmute superbe .. a gatit-o mami a ei ptr 8 lunite!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

ce frumoasa e Ebru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

ce mai.....aveti niste dovlecutze superbe... stati sa vedeti cand se vor intalni cu dovleceii...ies scantei...

POZE

Mergi la inceput