Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
dau si eu azi niste , colici, , , si la toata lumea!

si LA MULTE LUNITE RADUCU, PATRICIA, EMMA JASMINE SI MARIA PARASCHEVA

uf, trebuie sa ne reglam si noi dupa noua ora...cu papica, cu somnul...grele, dom'le!

am vazut poze minunate cu Buzatul viitor DJ si daddy's little monster AIDAN
si de puiuti frumosi de Danuka
si de bebe Andrei frumusel care se joaca cu o domnisoara mai mare, si cu mami lui care nu stiu de ce are nevoie de mese de gimnastica si alte prostii ca arata tare bine

si la noi ploua s-a dus cu somnul de 3-4 ore de afara....
eu surprinzator nu am febra musculara...decat un pic asa....deci data viitoare pot alerga mai mult

Mada imi pare rau ca aveti probleme...multa sanatate unchiului! si surorii nu stiu ce sa-i urez...decat tot sanatate, ca banii se fac la loc....din pacate asta-i dezavantajul leasingului, ca masina ramane in proprietatea societatii, iar clientul plateste practic doar utilizarea ei, ca o chirie...deci practic ea cu banii aia a platit faptul ca a folosit masina pt perioada respectiva....stiu ca nu e incurajator ce spun, dar asta e realitatea....sper totusi sa ma insel si sa poata recupera ceva banuti chiar si peste 3 ani, asta e...

Alex sper sa se rezolve repede cu caldurica..si stai linistita, ca daca esti tu langa Zeina, o sa se obisnuiasca ea si cu noua casuta

Miha felicitari pt botez!

si pup si eu toate fetele!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

selene, multam de aprecieri, dar stii ca fiecare e cu piticii ei asa ca .... eu mai am burtica, ca din asta nu am avut nciodata, si acum incerc sa scap si de ea... in rest, sotului ii e frica ca nu mai are pe ce pune mana dar eu vreau doar tonifiere... in fine ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg
ma dispera cand ii vad cum il pupa pe maini,

subscriu. innebunesc....si tot am mai zis...e la mintea cocosului ca-si baga mainile in gurita. dar se pare ca nu e atat de evident.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

neatza, in primul rand... anamaria, multumesc de link. acum ma uit

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite EBRU FATIMA

Selen multumim de tratatie, eu iau ceva dulce ca am nevoie sa imi creasca moralul!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

olá mamici si puiuti
Ebru Fatimala cat mai multe lunite fericite si sanatoase
selen multumesc, nu-mi vine a crede ca deja avem 7 lunite, parca mai ieri am adus-o din spital cat o matzuca
madalina imi pare foarte rau pt unchiul tau si sora ta. din pacate aceeasi boala a avut si tatal meu si l-am pierdut in 5 luni, doar ca el a depistat boala cand deja a fost prea avansata. ii doresc insanatosire grabnica unchiului tau! Surori tale o imbratisare, desi acuma cuvintele-s prea mici, te doare sufletul sa muncesti atata pt ceva si iti dispare intr-un minut.
mamideandrei eu vreau reteta de pasca daca e usoara si buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

am voie sa o pun aici sau iti trimit PM?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

neata fetele! las si eu cateva si suc si prajituri ptr ieri,ca o Lacramioara ce sunt ,nu pot sa recuperez ptr ca scriu de pe telefon si nu am rabdare sa se incarce.sunt la socri cu Paul,ploua,stam in casa si ne uitam unii la altii.Deja i-am capiat cu forumul meu,ca de ieri ma chinui sa intru.Va pup pe toate,dar mai ales pe Ebru,frumoasa noastra campioana la bushilit-viteza.la cat mai multe lunite.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

buna fetele.la multi ani sarbatoritilor.luta tot maraici si sclfosici la mancare.incerc sa raman calma ca simt cum intru in depresie.am fost la en doctori si au spus ca e bine analize bune facute de 2 ori dar tot a mai scazut 70 gr.azi ne ducem iar la cantarit si mi e tare team imi vine sa plang.ce sa fie oare

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericte PATRICIA FILIPA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput