Bravo Andira!Iepurasi de mar-apr 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
annya9 spune:
Felicitari Andiraaaaaa!!!!
Castelana, felicitari pentru intrarea in saptamana 40! Mai ai putin si scapi! Ce bineeee! Abia astept sa treaca si la mine saptamanile si sper ca bebe sa stea acolo cumintel pana la 39, cand sunt eu programata la ceza.
Bumbitza, ce eram eu adormita cand m-am asezat la laptop, m-am trezit instantaneu cand am citit ce-ai patit...si m-a podidit si plansul. Si eu te saftuiesc pentru o eco, ca sa stai tu linistita! sa treaca!!!
35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
annya9 spune:
Cenia, felicitari si acomodare usoara!!! Deja ti-au dat drumul acasa?
Fetelor, in 21 de ore este luna plina. Cele care vreti sa nasteti, acum e momentul! Celelalte, stati cumintele, fara efort!!!!...si eu care ma gandeam sa incerc totusi o spalatura de geamuri...
35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
dayanara spune:
miria nici tu nu mai ai rabdare?
bumbita nasol cu cazatura, dar daca bebe misca e ok, deja acum sunt f rezistenti, mai nasol de placenta , apa rupta...oricum ai grija de tine
annya si eu ma gandesc la luna aia plina dar nu.mi pun mari sperante
denisa poate n.a fost dop ala, si eu am sangerat la ivan dupa control pe masa exact cum spui tu, maro asa, dopul a fost solid a cazut o data tot
roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
Neata!!
Bumbita woaw, ce ghinion...Cum te simti azi? Te doare ceva prin burtica??
Kossir ce moment aiurea si-a ales si dna sa te paraseasca. Poate ai noroc si gasesti pe altcineva sa te ajute. Nu te stresa/obosii f rau, sa nu afecteze lapticu'
Miria nu mai fii trista ca mai ai de asteptat...acus trece timpul si o sa zici "aoleu, nasc!!!!"
Cenia refacere cat mai usoara
Fetelor, cum adica e inchis Municipalu si CRF2?? Dece..pt ce???
37+ Eric Mihai
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annya9 Fetelor, in 21 de ore este luna plina. Cele care vreti sa nasteti, acum e momentul! Celelalte, stati cumintele, fara efort!!!!...si eu care ma gandeam sa incerc totusi o spalatura de geamuri... 35+ Radu Alexandru poze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
asa mi-a zis si soacra mea si noi ( eu cu sotul) am ras de ea!
ha ha ha ce ma distreaza fazele astea cu luna!
castelana fericita 39+
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
ROXANA - Pai, am suferit de nerabdare de la inceput, dar m-ai acoperit tu, ca te lamentezi mai tare decat mine.
Sa ma vezi cum zbarnai prin casa si am un calendar cu care dorm. E deja tocit, saracul, de cat il invart in mana si tot tai zilele poate-poate se imputineaza.
BUMBITZO- O comisesi la sfarsit. Ai vrut sa fi caprita, na! acuma fugi la o eco si vezi de te linisteste, desi bebele nu are nimic, sa nu ramai tu cu vreo idee fixa si sa-l necajesti cu stresul.
Nici Betadina si nici apa oxigenata nu dor puse direct pe rana. Asta, daca n-ai incercat pana acuma, ca sa fie inutila informatia mea.
KOSSIR - Ce aiurea e cand te anunta simplu ca nu mai vine. Mai ales daca esti obisnuita sa ai tot timpul ajutor. Eu nu mai pot acuma sa accept pe cineva strain in casa cu mine si chiar am nevoie.
O intrebai de forma pe mama daca vine sa stea cu fata dupa ce ies din spital si mi-a raspuns: "o sa vedem cum ma simt" ori la ea, raspunsul asta inseamna "i-ati gandul".
Poate doar sa mai treaca cand si cand atunci cand ii pica bine si ii convine, nu cand am nevoie efectiv.
Asa ca, stiu cum e sa te organizezi singurica. Macar daca m-as putea misca mai in voie, ca sa fiu in stare sa fac mai multe.
Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
bordeancavio spune:
Vladi, imi pare bine ca sunteti mai bine, se vede din mesajele tale! hai, ca trece repede perioada de adaptare si pt tine, si pt Vladimir. eu nu ma plang ca mai am pana sa nasc, oricum nu vreau mai repede. doar ca toata lumea naste, si eu o sa raman ultima...
rebiana, denisa, dayanara,ellanik, kossir mercic pt urari!!!
dayanara, hai ca vin contractiile!!! trebuie sa vina, inca putin si o sa scapi! ai pregatit salamul??? e in bagaj??? poate de aia n-ai contractii...
bumbita, off, ce sperietura. dar daca nu te doare, nu pierzi lichid, bebelina misca... eu zic ca e ok. si daca te duci si la eco, si mai bine. dar stai linistita! asta e, "pisica neagra!" o fi fost, sa stii!!!
vio asteptand pe bebe 36+ Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Bumbitza spune:
Neata fetelor! Va multumesc tare mult ca va ganditi la mine
Castelana, eu stiu ca e totul in ordine, dar ma duc oricum la eco azi.
Off Annya, pe mine ma apuca plansul de fiecare data cand imi aduc aminte, ieri abia mi-am revenit, nici nu puteam vorbi ca-mi venea sa plang...
Dayanara, de asta si vreau eco, sa nu stau cu gandul.
Da Briza, spune si tu acuma...dar asta e ce sa fac? Nu ma doare burtica, slava Domnului! Sunt ok, bebelina e la fel de activa, am avut intr-un fel noroc ca am picat intai in genunchi si au atenuat cazatura in rest. Tocmai ma gandeam sa le pun niste gheata acum ca saracii cata greutate sa sustina?
Miria, cam asa pe ultima suta de metri am facut pe acrobata... N-am dat cu nimic aseara, ma usturau prea tare si nu mai suportam, am dat cu spirt doar dupa ce-am cazut, iar acum le las la aer sa se vindece mai repede.
Si eu m-am gandit aseara la luna plina, sunt curioasa daca va fi iar o avalansa de iepurasi
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
citat din mesajul lui bordeancavio bumbita, off, ce sperietura. dar daca nu te doare, nu pierzi lichid, bebelina misca... eu zic ca e ok. si daca te duci si la eco, si mai bine. dar stai linistita! asta e, "pisica neagra!" o fi fost, sa stii!!! vio asteptand pe bebe 36+ Tudor Cristian poze http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute# |
Da Vio, a trecut acum. Dr a zis sa nu-mi fac griji ca nu are ce sa se fi intamplat, decat sperietura a fost mare.
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Jasmine spune:
citat din mesajul lui nemary HoneyBaby, este super aglomerat la Giulesti din cauza Municipalului si Cfr2 care sunt inchise si vin gravide sa nasca la noi. am stat si 2 lauze in pat, nu doar bbii cate 2 :( |
ceeee?
cum adica Municipalul e inchis?
esti sigura?
38+