Bazar (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

e ok,merg maine si depun 5 lei total(2 lei restplus 3 lei taxele)
mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tala sau ofer 25 de lei pentru un taliometru de genul www.woodenheightcharts.co.uk/childrens-personalised/height-chart-busy-bee.htm" target="_blank">asta (dar binenteles cu un model ales din ce faci tu), cu centimetri intre 80 si 150 (deci ai avea nevoie cam de 1m liniar de lemn...)

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Liliana am trimis astazi coletul spre tine.Scuze pentru intarziere.
Irlandeza via Ancadragoman, am primit coletul.Multumesc mult!
Carminabulina, am primit cartea, tu ai primit coletul?

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

pt.maine am pregatit pachetelele sa le pun la Posta pt:
ANNABABY
MIHASER
ELADEA2005
GRATI.ELA

am vazut ca mai sunt fete care au castigat produse de la mine, dupa ce faceti plata va rog sa ma contactati sa vi le trimit:flowers, mihaela770,olishka.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
K56 este in finalizate, dar abia aseara a licitat, licitatia trebuia finalizata maine.
E139=E169?
E138=E170?

Eu l-am mutat pe K56, imi cer scuze. Nu stiu de ce l-am deschis si l-am mutat la gramada cu celelalte.
koko_1 scuza-mi te rog gafa, mai trebuie sa astepti!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Eiii, nu trebuie sa-ti ceri scuze.
Nu m-am exprimat eu corect cand am spus ca depun banii, eu vorbeam de licitatia Q113 (caruciorul sport). Stiam ca pentru sandalute trebuie sa mai astept.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Nu stiu exact daca aici pot sa postez o 'oferta'. Am discutat cu Essea si doresc ca pentru fiecare caz de aici sa pun spre vanzare cate un tablou pentru camera copiilor (sa zicem tabloul 1,2...pana la 7). Cateva modele gasiti pe http://tabloute.blogspot.com/ sau pe http://picasaweb.google.com/lacramioarab. Aceste tablouri eu le fac pe suport de lemn natur (de brad) pe care il pregatesc in prealabil si dupa ce este pictat il dau cu lac ecologic. Nu stiu insa cu ce pret sa le anunt, ma gandeam cu 12-15 lei (un tablou de dimensiune app 15*20cm). Link-urile pe care le-am dat sunt ca sa va faceti o idee, eu pot sa fac orice mi se solicita. Pentru Bucuresti ma pot ocupa de livrare (sotul, defapt) iar pentru tara cred ca apelam la Posta (nu stiu cat pot fi taxele postale)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Eu as vrea 3 tablouri cu literele EVA.
Te las pe tine sa-ti dai frau liber imaginatei cum sa le faci
Licitez cate 15 lei de fiecare.
Banii ii voi depune pentru David, Andrei si Ionela.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Am pus la posta pachetelele pentru Sashenka_s, anna_mamma, Khriss79.

O rog pe Mikaeela sa-mi dea adresa unde sa trimit sandalutele Cherokee, pt ca am vazut ca-s achitate.

Tala, sunt minunate tablourile tale. Imi spui te rog omidutzul ce dimensiuni are? Sau sa-ti zic ce-mi doresc eu: vreau un cuier cum e omidutza pe care sa-l montez in hol pt hainele si la inaltimea fi'mii. Problema e ca distanta intre usile unde vreau sa-l montez permite un cuier de max. 26-27 cm lungime. Nu trebuie sa-i pui tu neaparat agatatorile, le pot lua si eu separat. Sau poate propui tu o alta tema pentru cuier. Eu iubesc florile si fluturii, fi'mea pestii si alte chestii din ocean. Ofer 20 de lei pt un cuier fain care sa ni se potriveasca intre usi

video bazar

multumesc mult
stie cineva ceva de anidaz ptr ca nu stiu daca mi-a pus coletul la posta si nici nu mi-a raspuns la PM?

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Maine pun pachetle la posta pentru Serialbastre si Annababy.

Ethera, astept PM cu adresa ta.

Pentru licitatiile mele castigate pentru Ema, o sa depun banutii pe 1 aprilie (25 de lei, adica 19 lei+ 6 lei pt taxe).

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Eu iubesc florile si fluturii, fi'mea pestii si alte chestii din ocean. Ofer 20 de lei pt un cuier fain care sa ni se potriveasca intre usi

video bazar

Monica, multumesc, eu chiar prefer sa nu repet, asa ca am sa te rog pe tine sa te hotarasti intre flori+fluturi sau pesti, eventual iti fac o schita si urmeaza sa pui tu agatatorile.
Sper din suflet sa nu il doresti saptamana asta pt ca sunt f in urma cu treburile si nu stiu daca ma pot tine de un astfel de termen. Saptamana viitoare, insa, cu siguranta; ce zici?
Editez pt ca acum am vazut si cea de-a doua optiune - desi am spus ca oferta mea este de un tablou de dimensiuni de app 15*20, nu cred ca am fost foarte clara si nici nu pot sa refuz. Asa ca pana la urma tot in ograda ta ramane 'problema': trebuie sa te hotarasti intre cuier sau taliometru si asupra temei, mie imi va face placere orice decizie vei lua.

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara

Am trimis un mail pe adresa bazarului cu niste bijuterii lucrate manual din partea prietenei mele. Aceasta va sustine cauza, va doreste multa putere si ambitie pentru a continua pe viitor si promite sa mai revina cu produse.
Rog fetele mai pricepute sa le urce in bazar , deoarece eu nu ma pricep si nici nu am reusit sa le pun pe webshots. Daca aveti nevoie de detalii, dati-mi PM sau aici pe forum.
Saptamana aceasta depun si eu banutii pentru produsele castigate, din pacate pentru 2-3 zile nu pot iesi din casa, deoarece ii am pe ambii copii bolnaviori(aerosoli, tone de siropuri si solutii) si nu am cu cine sa-i las pentru a da o fuga la banca.
Pupici!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput