Bazar (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am trimis si eu dovada de plata pentru produsele L169,L170,L171,L173,L174,L181, rog pe cineva sa actualizeze.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua.

Am reusit astazi sa achit licitatiile castigate de mine: J62-3, N11, H18, H19. Banutii i-am depus in contul lui David.

Am trimis dovada platii pe mail. Rog sa confirme cineva.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
K56 este in finalizate, dar abia aseara a licitat, licitatia trebuia finalizata maine.
E139=E169?
E138=E170?

Eu l-am mutat pe K56, imi cer scuze. Nu stiu de ce l-am deschis si l-am mutat la gramada cu celelalte.
koko_1 scuza-mi te rog gafa, mai trebuie sa astepti!

Da, cred ca acelea sunt duplicate, kokyi, ne-a dat un link, dar nu ne-a zis anume ce e nou de-acolo.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Kid ai PM de la mine.

Edit: Olishka ai PM de la mine.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Flowers, azi am ridicat pachetul cu jucarii.
Ancutza Bro, azi am pus pachetul la posta.

mamica lui Andrei

merci

am platit si eu azi pt Ionela 12 ron...chitanta e pe mail la bazargeneral

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ancutza_Bro, ada_coman, kid, confirmarile au fost facute.

kid si mistral, noi licitatii castigate pentru voi!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Buna fetele ... daca n-am raspuns la timp va rog sa ma scuzati ,am fost tintuita in spital,am scapat de fiere si de pietrele din ea...acum am patru gauri in burta ,la fix pentru niste piercing-uri

Dandusa ,pana in toamna mai creste,dar caciulita e nasol,fimea a purtat-o pana la 7 ani ,o fi cu capul mai mic

Mai am restante la fetele din Bucuresti, Oli si Flowers ,sper sa-mi revin curand sa ne putem intalni

Ionik ,ai platit ambele bluze sau doar pe cea de la EMA ? ar trebui sa apara si cea de la Bogdan achitata,dar apare doar la finalizate ...

Simonapro ,o sa trimit colet maine

Am mai gasit cateva hainute tocmai bune pentru bazar http://community.webshots.com/album/577157256eYSzBe ...rog fetele IT-iste sa le puna unde trebuie

....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...

sunt achitate amandoua.de fapt la cea de la bogdan,a platit alexandrina pt mine,eu platisem o alta bluzita care fusese licitat de altcineva la bazarul pt david.deci eu am depus in contul lu david,ea a platit in contul lui bogdan
daca nu ma insel mai trebuia sa completez eu cu vreo 2 lei la bogdan,merg maine dimi si ii pun si eu in cont.ca pana acum am cam uitat,scuzati-ma.
deci pui colet maine sa inteleg?ca sa stiu cam cand sa il astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Nu stiu exact daca aici pot sa postez o 'oferta'. Am discutat cu Essea si doresc ca pentru fiecare caz de aici sa pun spre vanzare cate un tablou pentru camera copiilor (sa zicem tabloul 1,2...pana la 7). Cateva modele gasiti pe http://tabloute.blogspot.com/ sau pe http://picasaweb.google.com/lacramioarab. Aceste tablouri eu le fac pe suport de lemn natur (de brad) pe care il pregatesc in prealabil si dupa ce este pictat il dau cu lac ecologic. Nu stiu insa cu ce pret sa le anunt, ma gandeam cu 12-15 lei (un tablou de dimensiune app 15*20cm). Link-urile pe care le-am dat sunt ca sa va faceti o idee, eu pot sa fac orice mi se solicita. Pentru Bucuresti ma pot ocupa de livrare (sotul, defapt) iar pentru tara cred ca apelam la Posta (nu stiu cat pot fi taxele postale)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am pus la posta pachetelele pentru Sashenka_s, anna_mamma, Khriss79.

O rog pe Mikaeela sa-mi dea adresa unde sa trimit sandalutele Cherokee, pt ca am vazut ca-s achitate.

Tala, sunt minunate tablourile tale. Imi spui te rog omidutzul ce dimensiuni are? Sau sa-ti zic ce-mi doresc eu: vreau un cuier cum e omidutza pe care sa-l montez in hol pt hainele si la inaltimea fi'mii. Problema e ca distanta intre usile unde vreau sa-l montez permite un cuier de max. 26-27 cm lungime. Nu trebuie sa-i pui tu neaparat agatatorile, le pot lua si eu separat. Sau poate propui tu o alta tema pentru cuier. Eu iubesc florile si fluturii, fi'mea pestii si alte chestii din ocean. Ofer 20 de lei pt un cuier fain care sa ni se potriveasca intre usi

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ionik, astept sa platesti si 3ron taxele postale ptr. colet in contul lui Bogdan, o sa-ti trimit produsele dupa ce-mi confirma Dodo intrarea banilor .

....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...

Mergi la inceput