Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 6
rlc_sandor spune:
tuturor florilor
De abia am apucat sa intru,de ieri ne supara mai tare colicii,plus ca ieri am avut multa treaba,concluzia dimineata eram la pamant,dar crestem noi...
nemary,am vazut poze cu Oana,sa va traiasca,cand s-a nascut Sonia,a avut o colega de camera Oana Iulia,nu am vrut sa iti zic sa nu te influenteze cand erai in dilema cu numele
copiii bolnaviori
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roli25 Cum? Clasa 0??? Ce idioti! Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Da Roli, clasa 0, si mie mi se pare o denumire idioata.
Deci grupa pregatitoare se va face la scoala de catre o invatatoare.
Nu am inteles care e ideea,sa-si pregateasca invatatoarea viitoara clasa, sau ce?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Neata si o
Eu azi noapte de pe la 1 am stat de veghe.Razvan s-a trezit plangand si strigand :"Ma doare ochii".Am mers l-am sters cu ser fiziologic si can am terminat iar striga:Iara ma doare ochii"Stergandu-l am observat ca ardea, avea 39.2 febra.Ceea ce e foarte rar la el, cred ca o singura data a mai avut peste 39 de cand e.I-am dat nurofen si m-am pus langa el in pat sa-l urmaresc.I-a scazut destul de repede si a adormit.
Acuma sper sa nu fi luat si eu de la el conjunctivita .Si asa am o masea umflata tare si arat ca un mutant
Nu mai stiu care dintre voi a scris despre un siropel de coaja de mar pt tuse.As dori sa stiu cum i-l dau:in fiecare zi o cana de 200ml? sau cum?
I-am facut aseara piciului ca tot tuseste si nu-i trece cu absolut nimic.Am zis s-o incerc si p-asta.
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Da Roli, clasa 0, si mie mi se pare o denumire idioata. Deci grupa pregatitoare se va face la scoala de catre o invatatoare. Nu am inteles care e ideea,sa-si pregateasca invatatoarea viitoara clasa, sau ce? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA MARE 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Nu neaparat. Se doreste ca media de varsta la care se intra in scoala sa se micsoreze.
La fel se doreste ca aceasta grupa pregatitoare sa fie facuta de toti copiii nu ca acum cand unii intra la clasa I cu adaptare 0 in colectivitate sau cu diferente mari intre cunostintele copiilor.
Mie una imi pare o idee ok
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
ramonab spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Nu neaparat. Se doreste ca media de varsta la care se intra in scoala sa se micsoreze. La fel se doreste ca aceasta grupa pregatitoare sa fie facuta de toti copiii nu ca acum cand unii intra la clasa I cu adaptare 0 in colectivitate sau cu diferente mari intre cunostintele copiilor. Mie una imi pare o idee ok O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) My hobby |
Eu stiu ca grupa pregatitoare e obligatorie si acum.
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog
Lala_D spune:
Nu, nu e. E doar o recomandare. La inscrierea la scoala nu iti cer o dovada.
Si daca unele secretariate o fac pentru un buchet de flori si o cutie de cafea se obtine hartia aia.
Mutandu-i la scoala ca fiind clasa 0 nu se va mai putea practica asta.
In clasa la Bogdan din 25 de copii, 8 nu facusera o zi de gradi.
La nepotul meu in cl I au fost 12 fara gradi.
O zi excelenta !
Lala.
My hobby
ginnette spune:
Neata,
Ce harnice ati fost peste w/e, la scris!
LalaD, pentru poze - m-a cucerit definitiv, piciul!
Parea ca este acolo de cel putin, juma' de an.
Mary, am admirat-o pe bulina mica ; pozele 'tablou de familie' sunt minunate!
Roli, off, imi pare aru ca ti-au furat bicicleta; vara'mii i-au luat-o din fata usii si sta la et 2 si au si interfon; dar blocul este locuit cel mai mult, de mosi si babe, care deschid usa la oricine.
Miri, acum, acum, vine bebe; cata energie ai!
Ramo, cum mai este Razvi?
Si parca si Benji are ceva pb?
Am vazut ca ati 'ajuns' la scoala cu discutia ; eu nu sunt foarte incantata, de dat la scoalala 5 ani juma'te; nu-i vad pe pici, in masura da fie atenti si sa se concentreze.
Daca este doar ca un ultim an de gradi, atunci mai merge; dar sa fie primul an de scoala ... hmm, o sa avem ceva pb.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Rox
Eu nu vreau sa starnesc polemicii dar scopul acelei "clase 0 " este tocmai sa ii familiarizeze cu mediul scolar, sa ii invete sa fie atenti, sa coopereze etc.
Parerea mea pur personala este ca va fi benefic.
Dar eu sunt ultra pro "early education "
O zi excelenta !
Lala.
My hobby
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!!
Am un somn in ochii de nu pot sa-i tin deschisi... si am dormit bustean de la 22.00 pana la 6 dimineata dar probabil mi se trage de la schimbarea fusului orar...
auziti... eu chiar nu am inteles niciodata de ce ne afecteaya aceasta schimbare... cata vreme dormim - ca si durata - acelasi numar de ore... de ce ni se deregleaza somnul ???
am avut un week-end placut. sambata am caclcat ceva rufe iarsocrela a facut mancare iar ieri am fost la plimbare la breaza, am mancat la un restaurant asa papa bun ca visez si acum la ce am mancat
de astazi tin post si ma bucur ca sa manac mai cu pofta de paste nu ca as duce lipsa vreodata de pofta
eleni a fost minunata ieri... a stat cuminte inmasina la dus. incredibil dar adevarat... a stat foarte cuminte inrestaurant... ne-au adus un scaunel de masa de bebe si s-a jucat in el, a mancat peste si cartofiori copti... si apoi s-a alergat cu frate-sau un pic prin restaurant
Doamne, cand ma gandesc ca vreo 3 ani intre 1 an si 4 ani ai lui dimitrakis nu am avut nicodata bucuria dsi relaxarea sa stau si eu la amsa la restaurant cu restul lumii... eu numai pe afara pe la geamuri sau printre mese eram... si plecam si nemancata de acolo...
ce ma bucur ca elenita mea este altfel decat frate-sau....
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII tuturor celor care si-au sarbatorit ieri ziua numelui!!!!! si ma gandesc in primul rand la Florina care nu a mai intrat taaare demult pe aici
Mary, bine ati ajuns acasa!!! Frumoasa foc micuta ta !!!! wow, parca a fost in cretacic fazele cu sani tari si durerosi, cu icter si somn non stop la eleni... Doamne cum au zburat 2 ani!!! Hai ca apuca nostalgia si acum mai "trantesc" si eu unu' ca si miriku' ( Doamne Fereste!!!! tocmai mi-am facut curatenie in dulapuri si am dat absolut toate lucrusoarele micute de la eleni...)
LalaD, wow, sunt impresionata de abilitatile lui andrei!!! ai de ce sa fii mandra mami draga !!!!
vera, aoleu... atatea zile cu febra si mai are si bubite in gruita... offf!!! cum este in dimineata asta ? i-a cedat febra???
si eu am mers la dr. adam cand stateam la ploiesti. din cate stiu ea nu este medic de familie.... mergeam doar la consultati la cina. mie mi-a placut tare mult si ca om si ca profesionist!!!! jos palaria in fata ei !!!!
diana, stai linistita in ceea ce priveste calitaile" sportive" sa le zic asa ale lui sofia... o fi mai puturoasa in privinta asta... ei, si ce?
la mine eleni urca/coboara de cele mai multe ori singurica 2 etaje. dar pe ea... nevoia mea a invatat-o... ca daca mai am si bagaje in maini, stau si la bloc fara lift... de mai bine de juma' de an urca si coboara treptele.
apropo de recomandarile dr.lui... sa nu-i mai pui niciodata apa de mare in nasuc sau doar in cazul vostru de acum...? de ce? sa stiu si eu ca si la noi... cum are ce-a mai mica problema la nasuc - hop cu apa de mare in nas... ba' eu am o prietena care este asitenta si chiar recomanda zilnic spalari de nari cu apa de mare...
ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si cu raceala...
ceska, cum mai este benji cu diareea? a mai facut ? si-a revenit? ce ghinion pe voi cu inundatia aia...
sper sa fie totul ok si sa va recuperati banii din asigurari!!!! uite ce bine ca exista asigurare... eu nu am asa ceva
elle,
cum sunt fetele? sper ca nu au racit...!!!
pupa laura cu drag printesele tale !!! Ce mare s-a facut si anna si ce bine sta in fundulet, mandra pe bicicleta...
vin si eu cu tine pe un sezlong alaturat sa ascultam zgomotul valurilor ce se sparg... da'mi promiti ca pe copii ii punem departe de noi asa ca sa-i vedem in zare cu soacra-ta si mama mea... ca ioc relaxare daca avem vreun urlator prin preajma...
ce ai in meniu pentru masa de paste ?
hai, te rog, inspira-ma si pe mine ! sunt in cautare de idei.
deocamdata nu am in cap de cat mielul la cuptor. i l-am trimis deja lui mama sa-si murdareasca ea cuptorul ,/ salata boef si drob din ficatei si piept de pasare ca sa manance si copiii...
roli, sorry de bicicleta ta...of. toate merg anapoda... sa dea Dumnezeu sanatate sa le putem duce pe toate ca ni se vor mai intampla...
grati, felicitari lui ozi !!! cat despre vorbaretul de dudu... ii abbia inceputul...
cati, s/a dus umflatura... a mai ramas un pic de culoare acolo si pe o pleoapa care si aia s-a umflat un picut. Bine ca a trceut. si spre ca a invatat ceva din asta... sambata am fost din nou in supermarket cu ea dar si cu dimi. nu va spun ca nu s-a miscat din scaunelul acela de la carutz !!!!
si repeta tot timpul "nu cade fata, nu cade! e aminte ( cuminte) ele "
ereena, laura pe "tei" si pe mami lui!!!
am ras cu pofta citind frazele pe care le face tei-pletosel
super tare ca recunoaste deja culorile !!! eleni nu stie decat "ocie" - rosie...
nu ne-ai spus... ai inceput munca. cum te descurci cu matei ? cine sta cu el ?
mirikule, ptiu... ca am intrat dimineata cu o "spaima" aici caci mi-era frica sa nu citesc vesti despre vreo nastre de bebeloi inainte de mutare! hai ca mai este putin!!!
Doamne cata energie ai !!!!! trebuie musai sa te odihnesti/linistesti macar cateva zile inainte de mare intalnire cu bebeloi!!!
ramona, nu ma pricep ... da' nu cred ca febra asta este de la ochisor... sa nu fie in legatura cu tusea aia... te duci astazi la dr.? offf!!!!
sanatate multa !!!!
ce m-am "luptat" si eu o saptamana cu o nenorocita de masea... si tot asa... desfigurata eram la fata cu o falca umflata cu ochi cu tot !!
Doamne, am zis si zilele trecute... am nascut de doua ori natural fara epidurala fara nimic... da' dureri ca durerile de masea nu exista !!!!
roxanici, exact d'asta m-am mirat si eu de harnicia fetelor!~ ce mi-a placut ca am avut ce sa citesc... mai putin vestile rele despre copilasii bolnaviori
eu, vreau-nu vreau... pe ai mei i-am "institu'ionalizat" de mici
acum, dupa ce am auzit ca se face/invata/ volumul de munca din clasa I... eu am optat la dimi sa mearga la scoala de 7 ani si 5 luni...
eu nu am nicioproblema sa inceapa scoala si la 5 ani 9 asa este in grecia) da' nu in conditiile actuale in care au atata de muncit si se pune presiune pe ei...
ma rog... cred ca ma bag ca musca'n lapte ca nu am trecut prin asta precum lala si alte fete cu copii scolari da' vorbesc si eu ca tot romanu' din auzite
mamaaaaa ce "limbarnita" am in dimineata asta
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010