Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 5
ramonab spune:
razvi cred ca are conjunctivita si doctora are telefonul inchis.Cu ce as putea sa-l dau pana maine seara cand il duc la doctor?
Ii curge din ochisori o chestie galbena verzuie si a facut si un pic de febra cam 38.In plus a si intrat in contact cu o fetita care saptamana trecuta avusese conjunctivita.(soacra-mea l-a dus in vizita la ea )
Pe langa asta mai si tuseste si ii curge nasu.
Please care sunteti pe faza sa imi raspundeti.Multumesc
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
grati.ela spune:
Ramona ai mei fac conjunctivita la debutul oricarei viroze in care e implicat si nasucul.
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab razvi cred ca are conjunctivita si doctora are telefonul inchis.Cu ce as putea sa-l dau pana maine seara cand il duc la doctor? Ii curge din ochisori o chestie galbena verzuie si a facut si un pic de febra cam 38.In plus a si intrat in contact cu o fetita care saptamana trecuta avusese conjunctivita.(soacra-mea l-a dus in vizita la ea ) Pe langa asta mai si tuseste si ii curge nasu. Please care sunteti pe faza sa imi raspundeti.Multumesc RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA MARE 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Kanamicina unguent.
Rau nu are ce sa-i faca.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui godzila Si ca sa va mai tin la curent...Vlad inca are febra, e a cincea zi dar nu mai e asa de mare, mananca prost, dar mananca ceva si sunt multumita. Ii fac totul pasat, necondimentat, cat mai rece...laptele l-a servit direct din frigider spre disperarea maica-mi. Chestia buna e ca ia medicamntele. E foarte fericit cand ii dau cu tantum si profund nemultumit cand il tamponez cu solutia de glicerina...ii da si sangele saracu'. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
A cincea zi de antibiotic si inca febra ?
In general daca febra nu cedeaza dupa primele 3 zile de antibiotic atunci nu este cel potrivit.
PS : am pus link la postul de pe blog unde povesteam antrenamentul pe prima pagina a capitolului
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
ramonab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Kanamicina unguent. Rau nu are ce sa-i faca. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) My hobby |
later edit: acuma mi l-a adus si am vazut pe prospect cum se da.Multumesc
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
nemary spune:
am ramas restanta cu linkul pozelor, dar am vazut ca Elle a dat de ele.
pozele sunt la semnatura, la numele Iuliei.
am reusit sa citesc mai pe sarite cate ceva despre voi, sanatate multa clopoteilor bolnaviori.
Grati, felicitari inca o data Ozanei, ti-am mai spus si o stii si tu, este un copil deosebit. cum a ramas cu mutarea intr-o alta clasa?
Miri, mai ai putin si sunteti si voi in formatie completa. momentan nu ma pot plange de oboseala, a stat sotul acasa zilele astea si s-a ocupat de Daria si m-a ajutat mult si bebelina care are inca icter si doarme destul de mult, ai am avut timp si de mine, dusuri, mancare si somn. ceea ce ma oboseste, dar sper ca se va regla in scurt timp, este problema laptelui, micuta nu are prea multa putere sa traga si trebuie sa ma mulg dupa fiecare supt, sa pun comprese calde etc.
ieri m-am simtit tare rau, in afara durerilor de burta si cusatura am inceput sa fac frisoane, am pus gheata pe sani si am intrerupt si pastilele pt stimularea lactatiei.
asteptam vesti de la tine si imi pare tare rau ca te dor mainile in continuare.
Ramo, Vera cum mai sunt copilasii?
Elle
Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Iulia
roli25 spune:
La multi ani tuturor floricelelor!
Am fot dimineata la biserica impreuna cu prietenii nostri care au o fetita de leat cu Marc. Au stat toti 3 smirna la toata slujba. Ba se mai asezau si in genunchi cand era momentul.
Apoi am continuat cu vizita la ei, pana la 9 seara.
Picii au intors casa cu susu'n jos...am incercat sa-i culcam pe toti intr-un pat si va imaginati ce a iesit...sareau in pat, au gasit o punga de popcorn si una de alune din care s-au indopat si au facut tot patul numai floricele si au emigrat apoi la jucarii. Can i-am intrebat cine le-a dat voie, Marc mi-a raspuns "noi ne-am dat voie" .
Una peste alta, au rezistat eroic, treziti de la 8 (ora noua), pana la 9 seara, cand Andrei a cazut la datorie in masina si nu s-a trezit decat un pic cand l-am pus in pijama.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
Seara buna
Acuma salut si eu ca uitasem ca m-am luat cu problema meu cu piciu.
De joi a fost la soacra-mea ca noi am zugravit una din camere si sambata am tras si un pescuit .
L-am adus azi bolnavior si cu ochii curgandu-i din ei ceva galben.Mi-am si amintit ca mi-a zis soacra ca a fost la fiica-sa cu el.Nepoata a avut saptamana trecuta conjunctivita.
So maine o sa vedem daca asta e sau e curent.
Elle am vazut pozicile cu printesele tale una biciclista una smecheroasa Sunt adorabile!
Miri mai aveti putin si gata, nu?Abia astept sa vad pozici, dar dupa ce iti tragi sufletul nitel, da?
Grati imi pare rau ca Ozana are astfel de colegi, dar zic si eu ca si Vera, invat-o sa-si infrunte problemele nu sa fuga de ele.
Arata-i ca esti langa ea si o ajuti cum sa faca fata la astfel de situatii.
Si felicitari pt calificarea la nationala si felicitari si lui Dudu mic pt progresele facute
Ceska of ce patanie si la voi.Tin pumnii sa acopere asigurarea pagubele produse.
Irlandeza bine ai revenit din vacanta.Lasa depresia ca nu-i timp de ea.Asteptam pozele
Laura am citit de patania voastra.Of micuta cucuiata!Cum e acum?
Si eu il pun pe Razvi ba in carucior cu alimentele langa el ceea ce ma enerveaza ca se ridica in picioare si calca pe ele sau mai rau se apleaca peste carut.Si am incercat si pe sacunelul acela da de acolo iar se ridica in picioare.
Nu am decat sa fiu cu ochii pe el sau sa-l duc in brate sau pe jos.Oricum noi mergem intodeauna toti trei la cumparaturi si asa intotdeauna unu e cu ochii pe el.
Nemary ti-am admirat minunatia mica, sa fiti sanatosi toti patru.Sunteti fericiti deja
Am vazut ca discutati despre gradi.
Nu am inteles care e problema ca va face copilul 4 grupe?Pai astea-s etapele gradinitei:grupa mica, mijlocie, mare si pregatitoare (deocamdata, ca se pare ca cea pregatitoare va fi la scoala, clasa 0 ).
Pai cum e la primara de ex 4 clase asa are si gradinita etapele ei.Fiecare grupa are caracteristica ei si mai ales farmecul ei.
Razvan va fi la toamna in grupa mica pentru ca atunci cand va implini 6 si 8 luni sa mearga la scoala.
Sanatate clopoteilor bolnaviori!!!
noapte buna!
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog
roli25 spune:
Mai, cu gradi, la noi e asa...Marc a inceput la 1.9 ani...deci ies la socoteala 5,5 ani ( sa mearga la 7.3 ani la scoala, ca 6.3 mi se pare devreme). Andrei o sa faca 4 ani de gradi.
Nu imi pare rau in nici un fel ...lui Marc i-a prins tare bine gradi de devreme...gradi a avut rolul ei benefic incepand cu olita si continuand cu vorbirea, cu activitatile, disciplina...etc.
Pe undeva, ma oftic ca Andrei merge mai tarziu ca el...dar deh, nu ne mai permitem particulara, unde nu conteaza varsta.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Cum? Clasa 0??? Ce idioti!
BAIETII MEI IUBITI