Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 3
grati.ela spune:
Lala, http://www.mytoys.de/The-Toy-Company-Dreirad-mit-Schubstange/Kinderfahrzeuge/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.04.01/1684011 asta a primit Dudu (de Craciun a fost 19E).
Mary ma bucur ca sunteti acasa!
roli25 spune:
Mary, acum am vazut si eu pozele...ca nu le gaseam...Doamne cat de fericita poti sa fii cu frumusetile alea doua langa tine.
Sa fie sanatoase mami si sa va bucurati de ele in fiecare zi din viata!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
buna fetele
ce zi .. tare obositoare. am fost la niste prieteni care si-au inaugurat casa. baietii afara la gratar, eu in casa cu zuzele si gazda .. eva o nazdravana a luat casa la cautat .. colac peste pupaza, fetita gazdelor a facut febra 39 .. .. muci, rosu in gat .. tot tacamul .. sunt cu inima ghem sa nu faca si fetele. evei deja ii curg mucii .. le-am dat panadol si maine le dau oscilococcinum .. of viata ca-mi vine sa ma duc pe pustiu ...
roli imi pare rau ptr bicicleta ta .. ai naibii hoti nu mai stiu ce sa fure.
lala mama i-a luat evei o trici din dragon, nu are maner .. e cea din poze. nu stie sa pedaleze si o trag cu un cordon .. a fost si iefina.
sunt tare obosita .. as vrea o vacanta la mare, la soare .. sa stau pe sezlong cu un cocktail in mana, sa adie briza si sa aud valurile ..
va pupacesc!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
grati.ela spune:
imi laud si eu ciorustele: Dudu a devenit mai vorbaret...face cu greu dar face propozitii simple. Nici cu mancarea nu mai am pb. Sunt insa stresata sa nu-mi raceasca acum inainte de a pleca in Spania (sau mai rau cat timp suntem acolo). Ozi a avut astazi "plus minus poezie" - olimpiada combinata romana plus mate si pe municipiu a fost a cincea. Daca nu apar surprize dupa contestatii inseamna ca s-a calificat la nationala. Doamne ajuta ca tare isi doreste!
irlandeza spune:
Buna seara fetelor, nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Am revenit si noi din mini vacanta oferita de sot, ca sa ma scoata din depresie, a fost superb, parca am fost intr-o alta lume. Dar cred ca ma apuca depresia din nou . Revin cu poze....dupa ce le incarc.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
La multi ani tuturor Florentinelor, Florinilor si celor care poarta nume de flori! Sa fie sanatosi si norocosi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cati_magureanu spune:
La Multi Ani dragi zuzici si clopotei care purtati nume de flori!
Sa va fie viata frumoasa, sanatoasa si plina de realizari!
Simona, cu mare intarziere si din fuga iti urez La Multi Ani de ziua ta, sanatate multa si nenumarate bucurii din partea celor dragi tie!
Nemary, draga noastra, felicitari pentru bebelusa Oana Iulia! Sa fiti sanatoase si sa va iubiti mult!
Lauriciule...aoleu..ce-mi pati nora! saracuta de ea, mititica! Chiar pot sa imi dau seama pri ce stari ai trecut! Doamne...! Bine ca este ok fata! Cum se mai simte? i s-a mai retras cucuiul? Pupam cucuiata mica!
Miricule, te pupam pe burtica si nu te mai agita atata ca toate se rezolva..nimic nu ramane nerezolvat, pana la urma...important este micul din burtica sa mai stea acolo cumintel pana la termen...altceva este pe locul doi...parol..
Pup si frumoasele lu' mami elle! Am citit si admirat in fuga...mai vroiam sa mai zic cate ceva dar sunt terminata din cauza racelii si abia imi mai tin ochii deschisi...Sper sa mai intru curand..
Pupici dulci tuturor si la fiecare in parte!
Cati
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
ceska777 spune:
Buna dimineata,
La multi ani tuturor celor ce poarta nume de Flori!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ereena spune:
neata, zuze buburuze
eu sunt inca in capitolul trecut, citesc despre eleni. laurici , matei a cazut acum vreo 6-7 luni din carucior, dar eram la raionul de imbracaminte unde au parchet,poate e un pic altfel decat gresia. eu sincer cred ca m-am calit cu matei care numai in cap cade, iti intelg reactia si spaima, dar daca ma vezi pe mine ce relaxata il adun de pe jos. acum 2 zile dansa si a cazut fix de coltul patului, are un mare cucui si o ju;itura. daca stau sa adun toate cucuiele si umflaturile si juliturile lui .... ma bucur ca sunteti bine si va trimitem un pupic pe cucui
miri_mik spune:
neatsa, scurt, telegrafic.
am expediat copii la o pretena, suntem in casa veche sa luam umpluturile. am trecut cu bine d eprima noapte, cu trezire regulamentara la 5juma dupa ceasul vechi, o tura de fotbal cu olitsa cu pishu, copii inghetsatsi si pusi pe pozne de dimineata. greu pt ei, infiorator pt noi.
mobilele mari sunt deja acolo, eu umplu, golesc din casa veche, umplu la loc inc ea noua. e unf el de mare neterminare in toate directiile, dar o scoatem noi la capat.
eu... innebunesc de dureri d emaini, la propriu. azi noapte m-am trezit de Xmii de ori ca nu-mi mai simteam mainile, c ama dureau, ca ... viata mea!
n-am citit decat fulgerator de telegrafic :
elle, nu t eplange, ca te bat:) si daca t eplangi tu, incep si eu:)
stabcutsda, cu rabdarea treci marea. multe din "intarzierile" sofiei sunt cauzate si de lipsa d esunet. nu te stresa, toate s einvata si pana la 20 de ani... o sa zboar epe scari:)
mary, welcome home. ma gandesc la tine si ma ia cu plans... pe bune. o sa fiu socata de-a dreptu cand o s anasc. o s ama intreb al cui e copilul:))))
roli, te compatimesc:) cu trezitul dimineata. noi suntem niste "dormitori". daca l-ai vedea pe sot cum arata... e rupt... imbatranit si lipsit de entuziasm. nu doarme suficient. nici eu de altfel dar asta e alta poveste. si zau c aintr-o dimi ca asta imi vine sa imis trang copiii de gat.
irlandeza, sa va fie d ebine vacanta! si nu te baga ind epresie, ca nu mai e la moada:))) vine primavara, nu vezi?
lala, gradi, negradi... prefer 2,6 ani pt amandoi:) as innebuni, sincer, sa-i am pe amandoi pe cap. bruno e fericit cu colegii lui (eu mai putin cu apucaturile luate de acolo), sacha o sa faca educatie cu ei:)
grati, felicitari pt dudu cel vorbaret:) a fost mai greu pana si-a luat avant. las sa vezi cum ii pui tu leucoplast pe gurita cand ti-o face capul patrat:)))
godzila, nush ce sa zic, asa dupa capul meu nu le dau antibiotice. nici nu caut diagnostic, daca vad ca e ceva in neregula... dr e cel mai in masura sa aprecieze. dupa cum ziceam... am icnredere in a mea, ca io-s mama nebuna:))
ereena, pup! si intra mai des. desi, pe perioada amenajarilor am inteles de ce nu intrai:)))) acu nu mai ai motive:)
fetelor, ma intorc la dulapurile mele
nush cand mai am vreme sa va salut, dar speram sa auzim doar d ebine:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii