LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
radcarmen spune:
La multi ani tutror sarbatoritilor din ultimele zile! Sanatate si noroc!
Multumim tuturor pentru urari!
Noi suntem prinsi cu un mini-zugravit!
Va pupam!
menuet spune:
Bianca, Andrei, Teo, Carl, Radu, Razvanel -absolut superbi!
Matei-poezie la scena deschisa.Bravo!I-ai lasat pe toti cu gura cascata
Vladut La multi ani..sa cresti mare si sanatos
Siuta
Mady- tii aceeasi cura?
Kitty spune:
Luca
Bianca m-am tot "dat" prin albumul tau, sunteti niste frumosi si radiaza bucuria din voi! Recomand fetelor cu un singur pui sa se uite...sa le vina pofta de bebedoi! Ce? Numai mie sa-mi urle NONSTOP doi monstruleti in cap?
Jo cred ca v-ati topit cu totul de dragul recitatorului.
Siuta "succesuri" cu gradinita!
Ieri am dus-o si pe Giulia la piscina - fascinata de 3 copii mai mici de 4 ani care inoata ca niste pestisori, pe sub apa, pe care ii vedeam cand il duceam pe Raul la inot. S-a jucat putin antrenorul cu ea si a spus ca o ia. Acum sunt putin speriata, ca ma inham la inca o treaba - Raul mergea cu 2 colegi si ii duceam prin rotatie - si mai ales, mi-e teama sa nu se imbolnaveasca.
madybulancea spune:
LA MULTI ANI LUCA!!!
Da Rozi tin aceeasi dieta!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
ioanaradu spune:
buna dimineata!
Vladut te rog sa ma scuzi ca nu ti-am spus LA MULTI ANI!!!!!!
La multi ani Luca!
kitty ia mai taci ma cu sentimentalismele tale!!! m-am uitat si eu la pozele biancai si da! imi place, dar ... sa fie la ei toata bucuria
cat despre giuli si inotul ... drobul de sare tot la tine pe soba sta?? daca ... daca ... daca ... lasa ca tu esti tanara si puternica, ia sa vezi cum poti ...
aaa ... ia uita-te tu la pozele andrei sa vezi acolo bucurie si fericire!! ce zici??? te bagi?
la bucuresti a venit primavara, miroase a pomi infloriti ...
sa aveti o zi buna!
gaia.nevia spune:
La multi ani draga Vlad!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
ddana spune:
Am si eu o mare durere... Bine, mai multe, dar numai despre una imi permit sa vorbesc cu voi :)
Dragos ma exaspereaza... Nu stiu ce e cu the crazy 2's, dar the awkward 3's ma scot din minti.
De la inceput sa fie clar ca sunt gravida, deci mai sensibiloasa si mai putin rabdatoare. Incerc sa controlez asta.
Pur si simplu prezenta mea nu pare sa aiba nici un efect asupra lui. Pot sa spun de o mie de ori "Nu face aia, nu umbla acolo etc", trece prin el. Si atat timp cat eu eram singura care suporta efectele purtarilor lui negative, asta era, treaca mearga, strangeam din dinti. Dar pur si simplu nu mai merge asa si ma simt total depasita de situatie.
Am fost ieri la ziua de nastere a nasei lui. Erau numai adulti acolo. Nu l-am lasat sa se plictiseasca, i-am dat ocupatie, ne-am jucat de-a cea vrut el, ne-am maimutarit, l-am bagat in seama etc. Dar a fost imposibil ca ceilalti sa poata avea o conversatie normala. A urlat, a aruncat cu obiecte metalice in geam, a proiectat o perna in candelabru de unde a aterizat pe masa plina cu pahare si altele. Asta i-a pus capac, l-am luat de o aripa si dusi am fost. Cum a iesit pe usa, a tasnit-o pe scari in jos (trei etaje). L-am prins cand iesea deja din bloc, eu cu toate boarfele noastre in maini si gafaind. L-am plesnit :((
S-a socat, pentru ca eu nu fac asta. Recunosc ca i-a si trecut destul de repede. I-am tinut o morala in fata blocului. Dupa ce i-am insirat toate prostiutele pe care le-a facut in vizita, singura reactie pe care am obtinut-o de la el a fost "Nu eu am facut prostii, Georgescu le-a facut".
Incep sa il detest pe Georgescu asta.
Cam in spiritul asta se desfasoara zilele noastre mai nou; are o violenta pe care nu stiu cum sa mi-o explic. Ma loveste din senin, jocurile lui implica masinute care se izbesc, cavaleri care lovesc lupii etc. Nu le las sa treaca, fiecare lovire inseamna pedeapsa (fie il tin cateva minute pe un scaun, pana isi cere scuze, fie ii iau jucaria) dar continua.
Nu stiu unde gresesc, ce ar trebui sa fac. Si refuz sa cred ca motivul e, asa cum am mai auzit, ca "i-am cautat in coarne" prea mult sau ca "ar fi trebuit sa-l bat cand trebuia".
Pe de alta parte, nu mai pot continua in ritmul asta. E incredibil de obositor ca sa obtin orice cu mii de negocieri - sau nici atunci- si perspectiva de a avea un nou-nascut si pe pramatia de Georgescu pe cap :) imi da fiori.
Sper sa nu fiu inteleasa gresit... Dragos este in continuare cel mai bun, perfect, frumos si iubit copil din univers. Doar ca toate astea dau batai de cap uneori.
Poate are cineva solutii, ca eu am cam ajuns la fundul sacului.
Rebiana27 spune:
Bianca, Andrei, Teo, Carl, Radu, Razvanel ~ i-am vazut in poze si i-am admirat!
La multi ani sarbatoritilor zilelor acestea!
Mady, zi si mie cum ai slabit! Cele 6 kg pe care tb sa le dau jos ca sa ajung la dimensiunile dinainte de sarcina se incapataneaza sa stea lipite de mine :))
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioanaradu spune:
draga dana,
am avut si noi o astfel de perioada. simteam ca imi iau campii si nu eram gravida. aceleasi "simptome": urla, tipa, lovea, plangea ore in sir!!! dar nu plans ... miorlait si apoi plans isteric si iar miorlait. l-am ignorat, l-am pedepsit, l-am luat cu frumosul (cu cat vorbeam mai frumos cu el, cu atat urla mai tare ... si mai tare ... ).
a durat cam ... 3 luni. cam dupa 2 luni de criza l-am dus la mama 1 saptamana, ca simteam ca o iau razna. CEL MAI CUMINTE COPIL! zicea mama mea: mama, dc nu l-as fi auzit la tel cu face credeam ca esti nebuna si ai ceva cu copilul.
l-am adus acasa. acelasi circ. in parc urlete si tipete, pe strada la fel. il luam din parc pe sus. noroc ca masina mea imi permite sa-l "indes" rapid acolo si sa nu-l scap.
am aplicat metode de genul anuntat inainte: mergem in vizita. in momentul in care ai aruncat, tipat, spart, urlat, lovit, etc am plecat. mergem in parc. in momentul in care arunci cu pietre si nu te joci frumos, plecam. l-am luat de cateva ori pe sus, apoi stia dinainte: dc tip, mami ma duce acasa.
acum stie clar ca dc incepe sa calce in strachini are time-out in alta camera pana se calmeaza. problema e ca nu prea tine decat la mine si a inceput si sotul sa se mai impuna.
m-a sunat tata intr-o zi. i se facuse rau. matei urla cat il tineau plamanii: nu vreau sa ma spal!!! nu vreau sa ma schimb!!! nu vreau sa fac pisu!!! nu vreaaaaauuuuu!!!! mama se auzea vag pe fundal cum incerca sa-l calmeze. tata printre gafaieli zicea: nu stim ce sa-i facem!! dar ce face? urla! lasa-l in pace. plecati de langa el si se va calma ... intr-un final. in 10 min m-a sunat mama. era liniste. atunci au vazut si ei ce inseamna sa vb cu el si el sa nu auda.
poate nu sunt coerenta. cert e ca asa cum mi-au spus si mie altii: e doar o faza. important e sa fii ferma.
noi nu i-am mai dat voie la desene. le-am "sortat". doar minimax si doar desene gen: thomas, fifi, familia elefantilor, ceva cu instrumente de cantat si ursuletul benjamin. atat!
pupam burtica si mamica stresata!