LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
absoluta spune:
Buna fetele,
Nu am putut sa intram inainte de Paste sa va uram si noi ce trebuia dar va spunem acum ca dorim ca Pastele sa ne aduca tuturor numai bine, sanatate si bucurii!
Am vazut pozele noi care au aparut. Frumoasa foc Amalia Biancai, Carl e un domnisor adevarat , de fapt toti sunt minunati.
Menuet, nu trebuie sa te intereseze cine , ce , cat, unde, de ce, cine , cotizeaza fiecare la stat. Care stat?????????
Ganditi-va de fapt si vedeti realitatea fetelor. Aflati unde se duc banii statului si dupa aia facem supozitii. Deci, Menuet, fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine.
Eu cotizez la stat mai bine de 7 ani impozite, taxe catre buget, tva si etc. Si sincera sa fiu consider ca banii astia nu au ajuns unde trebuia. In fine....
Noi de Paste am fost la Tg-jiu . La intoarcere, ieri, am vizitat Pestera ia o pauzarii, Manastirea Polovragi si Horezu, a fost frumos insa vremea nu a tinut cu noi.
Ne-am bucurat ca sambata si duminica a fost frumos, am stat in curte si a fost foarte bine pentru Timeea tinand cont ca parintii mei au o casa aproape de Ranca, se vad muntii si aerul e foarte puternic.
ddana spune:
La multi ani sarbatoritilor!!!
Multumim de sprijin si urari de bine. Dragos inca tuseste, desi nu asa de urat, haraie foarte rau cnd respira, dar doarme mult mai bine noptile. Eu am senzatia aia nasoala de cap greu si invelit in ceva moale si gros (credeti-ma ca nu am baut nimic!) si tusesc la greu. Inca nu am am luat nimic.
Off, ce stropit, ce sarbatorit... Am putea eventual sa va "stropim" cu niste virusi de sezon, din pacate!
Va pupam!
adelyna spune:
La multi ani sarbatoritilor !!
Sper de asemenea ca ati avut niste sarbatori pascale minunate.
Si noi va multumim pentru pentru tot ce ne-ati urat .Ziua Noemiei am sarbatorit-o la Flamingo land(NE England)unde am avut parte de cateva zile insorite ,iar parcul de distractii a fost minunat dar epuizant pentru cei 3 anisori.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta "Pestera ia o pauzarii" |
da-da-da, stim stim.... M U I E R I I!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
ralualexandrei spune:
Bruma bine ai venit in randurile noastre si acum pofteste la povesti despre pitica ta si samburelul din burtica.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
madybulancea spune:
http://picasaweb.google.com/madybulancea/Aprilie2010?authkey=Gv1sRgCPOzkseWltjJpgE#5456978917219849522
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
ralualexandrei spune:
Am vizionat poze cu Carlutzu si Radu si cu Razvanelu...mmmmmmmm ce baieti frumosi si mari
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
tzuna spune:
HRISTOS a Inviat! Multa sanatate si fericire tuturor, intelegere in familie, liniste sufleteasca si tot ce va mai doriti.
Noi am fost plecati in Italia. Am stat doar 4 zile dar a meritat. Sambata am lasat-o pe Maria cu parintii mei si socri (ca au fost si ei cu noi) si eu cu sotul am plecat hai-hui prin Florenta. Am mers kilometri, ne-am si pierdut la un moment dat.... Am vizitat tot ce s-a putut. O zi superba. Noi profitam la maxim de scurtele perioade in care suntem singuri.Nu ca nu ne-ar placea sa ne petrecem timpul cu Maria care e o dulce (si a fost super cuminte in aceasta deplasare) dar vrem sa mai fim si singuri. Am fost la Pisa cu totii, la Lucca (un oras foarte vechi) , am mancat si ne-am hlizit si cam atat. Maria s-a bucurat de reintalnirea cu ai mei, cu jucariile de acolo, a pictat alte oua, s-a rasfatat....
Italia e o tara frumoasa... frumoasa e si Romania (poate chiar mai frumoasa dpdv al reliefului) dar acolo m-a impresionat placut curatenia. Am mers cu trenul si din tren vezi verdeata, copaci infloriti, natura si nici o hartie, nici o sticla aruncata aiurea... pe cand la noi cel putin din tren natura e acoperita de pet-uri. Ce trist. Ce frumos ar fi si la noi fara gunoiul de la semafor, fara hartiile de pe camp, fara gropile de gunoi de langa orase....
MENUET- am mai scris. Imi pare enorm de rau pentru voi ca esti intr-o situatie atat de dificila. Eu personal cred ca e bataie de joc ca cineva sa mearga 8 ore/zi la serviciu si sa primeasca 600 lei.Ce rabdare, ce asteptare cand tu nu ai cu ce plati ratele, intretinerea, nu ai ce pune copilului pe masa... Nu esti singura in situatia asta dar nu asa se pune problema. Eu vad lucrurile altfel de genul ca lucrezi cat mine, sau chiar ma mult si primesti bani cat sa nu mori de foame9 nu ca as avea un salariu mare dar cu chibzuinta ne ajunge de la o luna la alta). De fapt cu 600 lei daca ai si rate mori linistita de foame. Din pacate nu am o solutie la problema ta. Si la mine la gradinita ingrijitoarele au 600 lei salariul si le vad cat de greu le este. Pentru ele fiecare banut conteaza, de multe ori le imprumut cu bani (nu ca as avea eu asa de dat dar am acces la diferite sume cu care trebuie sa fac plati in interes de serviciu si uneori acei bani nu trebuiesc folositi imediat si daca pot ajuta pe cineva onest care-si rupe spatele muncind dar nu are cu ce trai, o fac ). Sper sa va fie mai bine si sa gasesti solutia potrivita.
GABI78- eu o dadeam pe Maria cu Bepanthen sau betadina.
RALUALEXANDREI- Mi-a placut enorm mesajul tau despre greutatile de zi cu zi.
MENUET- hai ca acum am citit si despre banii furati. Cred ca esti chiar suparata dar sper sa-ti fi trecut intre timp.
DOINA.TODOr- am vazut ce ai scris despre Radu. Mititelul cate a patimit.... Bine ca si-a revenit. Cred ca a slabit mult dar in maxim 2 saptamani va pune inapoi fiecare gram pierdut. Maria deja a luat in greutate ce a pierdut acum 3 saptamani cu faringoamigdalita ei.