LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)
Raspunsuri - Pagina 15
ralualexandrei spune:
In primul rand Hristos a inviat!!!!Sa aveti parte de dragoste si pace in suflet,sanatate in trup si intelepciune in minte ,atat voi cat si toti cei dragi voua!
La multi ani Carl si Darius!!!
Doina si Ddana multa sanatate puiutilor sa se insanatoseasca repede!
Despre noi:am facut pregatirile de Paste impreuna cu copiii,am vopsit oua si le-am decorat in special cu crapaturi si ocazional cu abtibilde,din coca am facut cozonaci si copiii prajiturele in forme haioase cred ca au iesit bune ca tati le-a halit pe toate.Azi mergem la film toata trupa ,vom viziona 2 filme,eu si cei mici Printesa si broscoiul,Radu,Robert si tati un alt film (nu stiu care),ieri am fost la curte la una din finele mele,copiii au fost super incantati in special de gainusele pitice(cred ca le-au traumatizat cu atata alergat),cam atat de la noi,va doresc petrecere frumoasa in continuare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ane2200 spune:
Cristos a inviat!
La multi ani Carl!
La multi ani Darius!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
bruma spune:
Hristos a inviat fetelor , vin si eu aici ca am un ingeras de 3 ani nascuta chiar pe 8 martie 2007. Un ingeras incapatanat , hotarata , inventiva, desteapta ( caci na e puiul lui mami :D )vorbeste mult ( uneori chiar prea mult de ma zapaceste ), ne incanta cu poeziile, cantecele si povestile inventate de ea ( uneori nu ne vine nici noua sa credem ce poate inventa un copil de 3 ani ), si iubeste foarte mult animalele
A fost un bebe cuminte iar acum este fericita caci mami mai face un bebe
Va doresc Paste Fericit , ce a mai ramas din zilele de sarbatoare
gaia.nevia spune:
La multi ani, Carl!
La multi ani, Darius!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
BiancaM spune:
Speram ca ati avut un PAste linistit!
Am pus si noi poza la 3 ani. O sa pun si la semnatura mai multe zilele astea.I'll let you know!!
Mami de Amalia si Andrei
stefaniya spune:
va multumim de urari,si dorim si noi La multi ani la toti bondarii si albinutele din stup,sa fiti sanatosi si fericiti,ca restul nu e asa important.
Mady,pe 3 august vin in Romania si stau pana pe 21,dar vin si parintii lui Klaus cu noi si trebuie sa-i plimb un pic prin tara,asa ca daca e sa facem o intalnire va fi spre sfarsitul vacantei.
Vesti,Carl merge la gradinita,inca e in perioada de acomodare,nu vorbeste prea mult in romaneste dar intelege mult si de multe ori repeta dupa mine,ce fasi,bini,mumosu lu mami,calutoi mitittel,zice catelus cu parul cret dupa mine...In rest canta toata ziua si e disperat sa vada filme pe dvd...
Are cam 95cm si 13.5kg
Cam asta despre Carlut.
Poze,acum le incarc.Asa ca atunci cand aveti timp si vreti sa-l vedeti,mergeti la semnatura la pozici noi,si albumul aprilie are pozele de azi de la ziua lui.
Sa aveti o noapte linistita,si numai bine!
gaia.nevia spune:
de Pasti - La multi ani!
Smecherila
si inca patru poze, le-am pus aici, nu stiu daca am nimerit, le mutati voi daca e...
Gaia, muma pentru voi:
Kitty spune:
Amalia
Andrei
Bianca frumosi copii ai, Amalia e o adevarata domnisoara, vad ca ati dat iama in printese - ceas si umbrela...si trusa de machiaj , tare impliniti pareti voi acolo!
Stefaniya mi-a placut mult de Carl cu cravata ...pe trotineta . Frumoase cadouri i-ati luat!
Ada chiar se potriveste titlul pozei "Smecherila". Se joaca amandoi frumos? Ca asa pare din poza...si atunci te invidiez, ca ai mei se bat ca chiorii toata ziua, vad ca s-a saturat si Raul si da inapoi.
Bine ai venit, Bruma!
Imi place, Andra, ce ai scris acolo. Si eu sunt de principiu ca asta conteaza cel mai mult - ce faci impreuna cu ei!
gaia.nevia spune:
La multi ani puiutilor dragutilor:
Amalia
Carla
Andrei
Kitty, uneori se joaca si asa frumos, ca in poza. Din pacate foarte repede se strica atmosfera, cand isi smulg din mana masinutele sau se imping.
Iar daca Radu se joaca singur cu ceva, in liniste, vine repede Teo si-i strica distractia, luandu-i obiectul cu pricina. Urmeaza tipete, ragnete, impins, palme. De o vreme da si Radu parte-n parte cu Teo, deci nu ma mai bag decat daca sunt nervoasa si plansul nu inceteaza si ma dor urechile, sau aud jalea aia care spune ca s-a lovit vreunul de calorifer sau asa ceva.
Cel mai interesant este cum se aliaza ca sa distruga ceva, sa faca vreo tampenie... instinctul...
Asa cum Dragos al Danei are pe Georgescu, Teo are pe Popps... si pentru ca Radu nu poate sa zica singur ce are, i-am dat si lui pe Popper.
Azi dimineata (de fapt n-ar fi prima oara) a venit la mine Teo, m-a trezit din somn si mi-a zis ca pe Popps o doare ceva.
M-am cam ingrijorat si nu stiu cum sa scot de la el daca e pe bune, sau ii era doar foame... oare sa il duc la doctor?
Mi-e ciuda ca nu mi-au iesit intrebarile cum trebuie ca sa scot ceva mai mult de la el. Pana la urma mi-a cerut un lapte pentru Popps, si niste cozonac... ca sa nu stea laptele singur acolo.
Gaia, muma pentru voi:
gaia.nevia spune:
Bianca, am vazut si eu poze cu printesa!
Si Andrei e un dulce-dulce!
Gaia, muma pentru voi: